ORL Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La ultimul control medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un medic ORL in Targu Mures pentru a afla care este de fapt problema care sta la baza simptomelor pe care le experimentezi? Atunci cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul. Tusea, durerea in gat si nasul infundat sunt primele semne ale racelii pe care cele mai multe persoane le ignora sau le amelioreaza temporar cu ajutorul pastilelor antigripale, insa in spatele lor se pot ascunde infectii ale gatului, amigdale inflamate sau chiar sinuzita. Din acest motiv, iti recomandam sa vizitezi cabinetul medicului ORL o data pe an pentru a afla daca esti sanatos sau daca te confrunti cu afectiuni din aceasta sfera medicala.

Daca esti in cautarea celui mai bun medic ORL din Targu Mures si nu stii pe cine sa iei in considerare, te incurajam sa arunci o privire peste toate informatiile pe care ti le-am prezentat in randurile de mai jos. Iti facem cunostinta cu trei unitati medicale din orasul tau la care poti apela cu incredere.

Cat costa o consultatie ORL in Targu Mures?

Iti este teama ca simptomele pe care le experimentezi sunt doar debutul unei afectiuni ORL severe si vrei sa mergi la un control in Targu Mures, dar nu stii care sunt preturile la care trebuie sa te astepti? Ei bine, ti-am pregatit un tabel mai jos in care sunt prezentate toate tarifele de la clinicile din orasul tau care au aceasta specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Diana Duca
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Experienta vasta
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Servicii de calitate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Carit-San Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Experienta profesionala vasta
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Medic primar ORL
 • Amabilitate si empatie
 • Buna pregatire
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Amplasare buna
 • Curatenie impecabila
 • Amenajare placuta
 • Mediu primitor
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Tratament personalizat
 • Programari decalate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ORL in Targu Mures

Daca durerile din gat devin din ce in ce mai persistente si dificultatile la inghitire se acutizeaza din ce in ce mai mult, este posibil sa te confrunti cu amigdale inflamate, ceea ce inseamna ca ar trebui sa apelezi la ajutorul medicului ORL din Targu Mures in cel mai scurt timp posibil. Exista chiar si probabilitatea de a fi necesara extractia amigdalelor, in cazul in care se dezvolta infectii periculoase la nivelul lor. Iata care sunt clinicile pe care ti le prezentam:

1. Dr. Diana Duca

Dr. Diana Duca este medic specialist in ORL din Targu Mures care asigura servicii de inalta calitate atat pentru adulti, cat si pentru copii. A urmat Universitatea de Medicina si Farmacia din Targu Mures si a participat la o multime de congrese si conferinte care au ajutat-o sa isi perfectioneze activitatea. In prezent isi desfasoara activitatea in centrul medical Galenus, unde are la dispozitie aparaturi si echipamente performante prin intermediul carora desfasoara un act medical ireprosabil. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie de specialitate, audiograma, inpedansmetrie, laringoscopie, screening auditiv, spalatura auriculara etc. 

Pretul pentru o consultatie ORL la dr. Diana Duca este de 200 lei.

Doamna doctor a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia bucurandu-se de un act medical ireprosabil. Experienta vasta, amabilitatea, buna pregatire, implicarea si empatia de care da dovada sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza atunci cand apeleaza la serviciile sale. Rezultatele obtinute sunt, de asemenea, excelente, iar atmosfera este una primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Diana Duca
Vezi Pareri

2. Carit-San Medical

Carit-San Medical este o unitate medicala multidisciplinara din Targu Mures care pune la dispozitie tuturor pacientilor servicii ORL de inalta calitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Mihaly Szocs, medic primar, cu o buna pregarire in domeniu. Patologiile si problemele ORL pe care le poate trata cu profesionalism sunt faringitele, amigdalitele, traheitele, laringitele, sinuzitele, rinitele si otitele. Multumita aparaturilor moderne si echipamentelor performante pe care le are la dispozitie, medicul efectueaza consultatii de specialitate amanuntite, investigatii precise cu scopul diagnosticarii corecte, exceland si la elaborarea corecta a planurilor de tratament.

Costul pentru o consultatie ORL este de 250 lei.

Experienta profesionala a medicilor este vasta, fiecare doctor avand competenta de a asigura pacientilor servicii de calitate. Departamentul ORL este echipat cu aparaturi de ultima generatie, multumita carora actul medical desfasurat este fara de greseala, dispunand, totodata, de un medic primar experimentat, amabil, empatic si bine pregatit. Astfel, rezultatele obtinute sunt excelente, iar atmosfera primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Regina Maria

Regina Maria, asa cum probabil toata lumea stie, este o retea de sanatate prezenta in mai multe orase din tara, printre care si in Targu Mures, in care se desfasoara o paleta larga de servicii medicale, cum ar fi consultatiile si investigatiile ORL. In cadrul acestui departament din Targu Mures activeaza urmatorii medici cu o experienta vasta in domeniu: dr. Iren Csiszer, dr. Diana Maria Duca, dr. Vlad Moldovan, dr. Melania Simpalean. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, medicii amintiti anterior reusesc sa puna in aplicare urmatoarele servicii cu profesionalism: audiometrie cu impedanta, consultatii de specialitate, cauterizare pata vasculara, endoscopie rigida, excizie chist epidermoid/leziune, frenectomie linguala, incizie si drenaj furuncule / abcese etc.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 255 lei.

Amplasarea sediului este buna, cabientul este curat si placut amenajat, iar personalul medical impreuna cu cel auxiliar prioritizeaza un mediu primitor pentru fiecare pacient in parte. Multumita aparaturilor de ultima generatie, serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt corecte, iar planul de tratament elaborat corespunde necesitatilor pacientilor. Cu toate acestea, din cauza numarului ridicat de solicitari se produc decalari intre programari.

Concluzii

Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de un medic ORL in Targu Mures cu o buna pregatire in domeniu, pentru a te bucura de rezultatele dorite si de ingrijirile medicale adecvate. Tocmai din acest motiv te incurajam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate anterior in articol, unde vei avea parte de servicii de calitate.