ORL Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi la o consultatie ORL in Tulcea, dar nu stii cum va decurge si vrei sa te informezi corespunzator? Ei bine, pentru inceput, medicul va incepe procesul de anamneza prin care afla informatii atat despre istoricul tau medical, cat si despre cel al familiei tale, pentru a afla daca esti predispus la manifestarea anumitor boli. De asemenea, ii vei comunica despre simptomele pe care le experimentezi, astfel incat sa poata stabili care sunt metodele de investigatie pe care sa le aplice pentru a afla exact care este problema de care suferi. Ulterior, daca ustensilele din cadrul cabinetului nu sunt suficiente pentru a depista cauza problemei, medicul iti poate recomanda chiar sa faci si un CT sau RMN.

Daca esti in cautarea celui mai bun medic ORL din Tulcea, dar nu stii care este cea mai buna optiune la care poti apela, atunci iti recomandam sa citesti mai departe pentru a descoperi una dintre cele mai bune clinici din orasul tau la care poti merge. Afla toate detaliile legate de pret, dar si de echipele medicale.

Cat costa o consultatie ORL in Tulcea?

Inainte de a merge la o consultatie la un doctor ORL in Tulcea, te incurajam sa te informezi corespunzator cu preturile practicate pentru acest serviciu medical. Pentru ca vrem sa fii la curent cu o informatie actualizata, ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Profesionalism
  • Empatie si implicare
  • Aparaturi moderne
  • Aparaturi performante
  • Echipamente performante
  • Diagnostic corect
  • Plan eficient de tratament
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie ORL in Tulcea?

Vrei sa pui capat durerilor cronice la nivelul gatului sau sinusurilor si ai luat hotararea de a-ti face programare la o unitate medicala specializata in ORL in Tulcea? Din fericire, in oras exista o institutie medicala apreciata pentru un act medical corect. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta:

Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea asigura servicii medicale pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si cei cu afectiuni ORL. In cadrul departamentului ORL exista 14 paturi, o sala de operatii, o sala de pansamente si o sala de consultatii. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei sectii este formata din dr. Loreta Ungureanu, medic primar, dr. Vasile Tomescu, medic primar si Georgeta Rosca, asistent sef. Printre dotarile departamentului se numara si: audiometru, timpanometru, fibroscop si endoscop rino-faringo-laringe, laringoscop in suspensie, microscop, otoemisiuni acustice tranzitorii, radiofrecventa. Cu ajutorul acestora, medicii pot desfasura urmatoarele: consultatii de specialitate, tratarea eficienta a patologiilor ORL (amigdalita, sinuzita acuta si cronica, flegmon periamigdalian, traumatisme ORL, extractia corpilor straini etc.

Pretul pentru o consultatie ORL este de 100 lei.

Profesionalismul, empatia si implicarea sunt principalele calitati pe care pacientii le apreciaza la interactiunea cu medicii. Departamentul de ORL este dotat cu aparaturi si echipamente performante, care contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea, timpul de asteptare este indelungat din cauza numarului ridicat de urgente.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa fii consultat de un medic specializat in ORL in Tulcea si nu stii pe cine sa iei in considerare? Atunci te indemnam sa citesti cu atentie despre unitatea medicala amintita anterior pentru a beneficia de ingrijirile necesare adaptate in functie de problemele de care suferi.