Meniu

Ortopedie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile articulare iti dau batai de cap in ultima vreme si vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in ortopedie in Arad? Medicul ortoped este cea mai in masura persoana care te poate ajuta sa descoperi care sunt afectiunile de care suferi, dar si cum le poti tine sub control prin medicamentatia necesara, dar si prin exercitiile fizice recomandate. Acest domeniu se afla in stransa legatura cu terapiile de vindecare, caz in care vei observa ca in cadrul multor clinici de acest fel activeaza maseuri profesionisti, kinetoterapeuti si fizioterapeuti.

Daca locuiesti in Arad si vrei sa apelezi la ajutorul unui cabinet de ortopedie pentru a fi corect diagnosticat si tratat de medicul specialist, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt unitatile medicale din orasul tau pe care ti le recomandam.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Arad?

La fel ca in cazul oricarei consultatii, pretul celei de ortopedie in Arad este influentat de aparaturile si echipamentele utilizate, dar si de experienta medicilor. De asemenea, pretul poate sa fie influentat si de pregatirea medicului. Spre exemplu, consultatia de ortopedie efectuata de medicul primar este, de obicei, mai scumpa decat cea efectuata de medicul specialist:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Davima Clinic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Echipa medicala implicata si atenta
 • Act medical personalizat
 • Diagnosticare precisa
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
Dr. Gratian Damian
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii si interventii ireprosabile
 • Participant la cursuri de specialitate, congrese si conferinte
 • Act medical corect
 • Profesionalism si abordare eficienta
 • Tratament personalizat
Mediqa
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Interventii si tratamente calitative
 • Rabdare, calmitate si implicare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica AS
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Atentie la detalii, abordare moderna
 • Implicare, profesionalism si buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Interventii si investigatii precise
 • Gestionarea deficitara a programarilor
MedLife
185 Ron
 • Pret Consultatie 185 Ron
 • Act medical corect
 • Diagnosticare corecta si tratament eficient
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise si rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specialitate in ortopedie in Arad

Te-ai hotarat sa mergi la un doctor ortoped in Arad, dar nu stii care sunt clinicile carora te poti adresa pentru a beneficia de un ajutor de specialitate? Atunci iti recomandam sa parcurgi articolul pana la final, pentru a descoperi care sunt cele mai frecventate clinici din oras, dar si cat de bine echipate sunt. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Davima Clinic

Davima Clinic este o unitate medicala din Arad centrata pe procesele de recuperare medicala, in cadrul careia poti beneficia si de o consultatie de ortopedie la standarde superioare. Echipa medicala este una puternica, formata din medici cu o pregatire plurispecializata, dintre care se remarca si activitatea dr. Bogdan Jitaru, medic specializat in ortopedie si traumatologie. Pe langa acest domeniu, clinica mai este specializata si in: recuperarea medicala, ortopedie pediatrica, pediatrie, fiziokinetoterapie, masaj medical, acupunctura, homeopatie, neurologie, psihiatrie pediatrica, psihologie, psihoterapie, nutritie si dietetica, logopedie, terapia Bowen. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, asigurand un act medical profesional si servicii de inalta calitate. Printre acestea sunt amintite si consultatiile de specialitate, infiltratii, diagnosticarea si tratarea problemelor musculoscheletale.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Centrul medical da dovada de profesionalism si seriozitate, multumita echipei medicale care isi desfasoara activitatea cu implicare si atentie. Actul medical este personalizat in functie de fiecare pacient in parte, iar diagnosticarea este precisa, avand in vedere aparaturile si echipamentele performante care se afla in dotari. In plus, atmosfera este prietenoasa si primitoare pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Davima Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Gratian Cosmin Damian

Dr. Gratian Cosmin Damian este un medic primar ortoped din Arad, cu o buna pregatire in domeniu, care asigura un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de severa este problema pe care o experimenteaza. A absolvit Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara, competenta in chirurgie artroscopica, fiind membru al urmatoarelor organizatii: SOROT, AO Trauma, ESTES, Anatomische Gesellschaft (AGA), Societatea Anatomistilor din Romania, Societatea Romana de Biologie Celulara. De asemenea, a participat si la diverse congrese sau conferinte atat in tara, cat si in strainatate, urmand diverse cursuri de specialitate si perfectionare in domeniu. In prezent, lucreaza la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Arad, tratand in fiecare zi pacienti cu diverse afectiuni ortopedice. Medicul este specializat in tratarea coxartrozei, conartrozei, leziunilor meniscale si traumatismelor osteoarticulare.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online cu privire la aceasta clinica sunt pozitive, datorita serviciilor si interventiilor ireprosabile puse in aplicare. Urmand o multime de cursuri de specialitate si participand la diverse congrese si conferinte internationale si nationale, medicul primar in ortopedie asigura un act medical corect pentru fiecare pacient in parte. Profesionalismul si modalitatea eficienta de abordare a pacientului contribuie semnificativ la tratarea corecta a problemelor osteoarticulare.

3. Mediqa

O alta varianta pe care iti sugeram sa o iei in considerare este Mediqa, o institutie medicala multidisciplinara din Arad, infiintata in anul 2012 si membra a grupului Signal Iduna, unde poti beneficia de o consultatie de ortopedie de specialitate. Departamentul de specialitate este reprezentat de o echipa bine pregatita de doctori pe care te poti baza pentru obtinerea rezultatelor dorite. Printre acestia se numara si: dr. Liviu Iovanescu, medic primar in ortopedie si traumatologie, dr. Bogdan Miroslav Jitaru, dr. Tiberiu Martin, dr. Dan Martinescu si dr. Kovacs Tamas, medici specialisti. Acestia au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografii musculoscheletare, punctii/infiltratii intra sau periarticulare, imobilizari, reduceri luxatii etc. Toate acestea sunt desfasurate cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, pentru obtinerea rezultatelor dorite. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 200 lei.

Centrul medical din Arad acorda tuturor pacientilor servicii ireprosabile, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive. Interventiile, serviciile si tratamentele care se desfasoara in cadrul departamentului de ortopedie sunt calitative si la standarde superioare. Rabdarea, calmitatea si implicarea de care medicii au dat dovada i-au impresionat pe multi dintre pacienti. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Policlinica AS

Daca esti in cautarea unei echipe de medici ortopezi din Arad, Policlinica AS iti poate veni in ajutor, avand ocazia de a beneficia de unele dintre cele mai calitative si eficiente servicii. Echipa este formata din doctori de renume si cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Zeno Moldovan, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica, dr. Sergiu Olari, medic primar in ortopedie si traumatologie, dr. Tamas Kovacs, medic specialist in ortopedie. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, toate serviciile puse in aplicare sunt efectuate cu precizie. Printre acestea sunt amintite si: investigarea si tratarea afectiunilor coloanei, oaselor si articulatiile, consultatii de specialitate, infiltratii etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 220 lei.

Implicarea, profesionalismul si buna pregatire in domeniu a medicilor prezentati anterior sunt principalele motive pentru care pacientii lauda activitatea policlinicii AS. Pe langa atentia la detalii, medicii au o abordare moderna, oferind tuturor pacientilor un act medical corect. Acestia au la dispozitie si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora toate interventiile si investigatiile sunt efectuate precis. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara.

5. MedLife

Hyperclinica MedLife Genesys gazduieste un medic bine pregatit din Arad, dr. Dan Fruja, medic primar in ortopedie si traumatologie, competenta in chirurgie laparoscopica. Printre serviciile pe care le poate asigura sunt amintite si: consultatiile de ortopedie, controlul, extragere fire de sutura, incizie cu drenaj abces parti moi, incizie cu evacuare hematom (gamba, glezna), infiltratie acid hialuronic monodoza 2%, infiltratie intraarticulara, punctie articulara etc. Aparaturile si echipamentele pe care le are la dispozitie sunt moderne si performante, asigurand un act medical lipsit de greseli. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie la dr. Dan Fruja este de 185 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, actul medical este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Medicul este experimentat in diagnosticarea si tratarea pacientilor, indiferent cat de severe sau complexe sunt afectiunile de care sufera. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate investigatiile sunt precise, pacientul bucurandu-se de rezultate excelente. Pe de alta parte, ar fi necesare imbunatatiri in ceea ce priveste respectarea programarilor.

Concluzii

Esti in cautarea unor medici specializati in ortopedie in Arad la ajutorul carora sa apelezi atunci cand te confrunti cu afectiuni osteoarticulare? Atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale amintite mai sus pentru a fi corect diagnosticat, dar si pentru a primi tratamentul corespunzator. Cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune si apreciate clinici din oras, ceea ce inseamna ca vei beneficia de un act medical corect.