Meniu

Ortopedie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a afla cauza unor afectiuni precum durerile musculare persistente, durerile de genunchi, umflaturile la nivelul membrelor superioare sau inferioare te poti adresa unui medic specializat in ortopedie din Bistrita, care se ocupa de diagnostic si de elaborarea unui plan de tratament. In timpul consultatiei, acesta va efectua o examinare a structurii anatomice a sistemului osos si va elabora un protocol de tratament in raport cu afectiunea depistata. 

Daca experimentezi dureri la nivelul oaselor, muschilor sau articulatiilor si acestea nu se amelioreaza, este indicat sa te adresezi in timp util unui ortoped. Acelasi lucru este valabil si in cazul dificultatilor in miscare sau umflaturilor neobisnuite la nivelul articulatiilor. Acest articol prezinta in detaliu cele mai bune clinici specializate in ortopedie, localizate in Bistrita, unde poti beneficia de servicii de calitate. 

Pret consultatie de ortopedie in Bistrita

Pretul este unul dintre aspectele pe care oricine isi doreste sa le cunoasca inainte de a merge la o consultatie, asa ca am realizat un tabel in care figureaza numele celor mai bune clinici de ortopedie situate in Bistrita, impreuna cu tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Medici empatici, dedicati si rabdatori
 • Personal amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Clinica moderna si curata
 • Programarile nu se respecta
Clinica Alteo
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Servicii medicale de top
 • Medici profesionisti
 • Diversitate de servicii
 • Amabilitate
 • Confort
 • Timp mare de asteptare
Policlinica Sanovil
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Diversitate de servicii medicale
 • Aparatura ultramoderna
 • Raport bun calitate-pret
 • Decalaj la programari
Policlinica Med Total
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Amabilitate si implicare
 • Colectiv bine organizat
 • Ambient placut
Casa Medicilor
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa foarte bine pregatita
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Colectiv bine organizat
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete si clinici de ortopedie din Bistrita

Pentru alegerea unui medic bun din specializarea ortopedie, oamenii din Bistrita pot sa verifice detalii privind experienta si pregatirea acestuia. Fie ca e vorba despre diagnosticul sau tratamentul unor traumatisme, fracturi sau probleme de postura, este important sa fie ales un ortoped cu experienta pentru a primi ingrijiri adecvate si recomandari corecte.

Mai jos, poti vedea care sunt cele mai bune cabinete si clinici de ortopedie situate in Bistrita:

1. Centrul Hardmed

Ortopedia este una dintre numeroasele discipline medicale prezente in portofoliul centrului medical Hardmed din Bistrita. Sunt disponibile consultatii clinice dintr-o gama vasta de arii terapeutice, printre care ecografia, neurologia, urologia, medicina interna etc. Precizia in diagnostic si evaluarea complexa a nevoilor medicale ale pacientului sunt prioritare pentru echipa de medici, care urmareste elaborarea unui plan terapeutic eficient. Ca obiective, centrul a fost deschis cu motivatia de a oferi comunitatii acces la ingrijiri medicale accesibile si in acelasi timp calitative. Pentru a isi indeplini constant misiunea, centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie si medicii aplica cele mai noi tehnici din domeniu. 

In departamentul de ortopedie si traumatologie, se aplica tariful de 150 lei pentru o consultatie. 

Pe internet, vei observa ca zeci de pacienti au scris cuvinte de lauda despre centrul medical Hardmed. Printre aspectele notate pozitiv in recenziile lor se numara empatia si dedicarea medicilor, amabilitatea personalului de la receptie si prezenta aparaturii de ultima generatie. Clinica este moderna, frumoasa si curata. Personalul medical este descris de excelenta, profesionalism, rabdare, deschidere si devotament. Ca dezavantaje, cativa oameni care au fost la aceasta clinica spun ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Hardmed
Vezi Pareri

2. Clinica Alteo

Clinica Alteo este o optiune foarte buna pentru oamenii din Bistrita care trebuie sa ajunga la o consultatie de ortopedie. Clinica are peste trei decenii de activitate si reuneste numeroase cabinete medicale, un laborator de analize si un departament specializat in dermato-estetica. Echipa multidisciplinara este formata din medici si specialisti in estetica, iar portofoliul cuprinde o gama variata de investigatii, tratamente si consultatii din domenii ca ortopedia-traumatologia, urologia, nutritia, pediatria etc. Filozofia clinicii se bazeaza pe armonia dintre medicina si estetica, fiind puse la dispozitie servicii moderne din ambele directii. In departamentul de ortopedie-traumatologie isi desfasoara activitatea dr. Horia Costrut, care utilizeaza tehnologii performante si propune multiple tratamente eficiente de recapatare a mobilitatii. 

Tariful pentru consultatie este de 400 lei. 

Numerosi pacienti recomanda aceasta clinica, unde spun ca au fost tratati foarte bine si au beneficiat de tratamente ale caror rezultate au fost excelente. Serviciile medicale sunt de top, iar medicii sunt caracterizati ca fiind profesionisti si amabili. Persoanele care au trecut pragul clinicii mai mentioneaza in recenziile din mediul online faptul ca s-au simtit confortabil. Fara a contesta calitatea serviciilor, unele persoane sustin ca timpul de asteptare lasa de dorit.

3. Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil este situata in Bistrita si ofera servicii medicale din mai multe specialitati, una dintre ele fiind ortopedia. Departamentul de ortopedie este format din medici specialisti si medici primari, care folosesc tehnologii performante. Clinica si-a deschis portile in anul 2007 si a reusit sa construiasca un portofoliu solid de servicii medicale, aflandu-se intr-o continua dezvoltare si extindere. Pana la momentul de fata, in acest spital privat s-au efectuat peste 7.800 de interventii chirurgicale. Sanovil dispune de trei sali de operatie si de maternitate privata, iar toate cabinetele si saloanele sunt dotate la standarde europene. 

O consultatie costa 150 lei. 

Policlinica Noua Sanovil a primit foarte multe recenzii in mediul online, iar majoritatea sunt pozitive. Conform pacientilor, medicii de la aceasta clinica sunt profesionisti, amabili si asigura servicii medicale de top. Se foloseste aparatura medicala ultramoderna, iar mediul este curat si primitor. Un alt aspect pe care pacientii l-au apreciat este acela ca sunt disponibile consultatii in foarte multe specialitatii medicale intr-un singur loc, ceea ce elimina nevoia de deplasare la alte clinici. Pe langa pregatirea medicilor si diversitatea de servicii, mai este notat ca avantaj raportul calitate-pret. La polul opus, exista si cativa pacienti care au ramas dezamagiti, intrucat ora programarii nu le-a fost respectata. 

4. Policlinica Med Total

O alta policlinica foarte renumita din Bistrita este Med Total, unde se ofera servicii de ortopedie, cardiologie, nutritie, endocrinologie, neurologie etc. Sunt disponibile consultatii de specialitate, examinari medicale, diverse interventii chirurgicale si inclusiv analize de laborator. Ca obiectiv, clinica a fost infiintata din dorinta de a deveni un partener de incredere la capitolul sanatate si de a oferi comunitatii din Bistrita acces la servicii medicale de calitate. Echipa medicala este formata din profesionisti cu experienta vasta in diferite arii terapeutice, care folosesc tehnologie de ultima generatie si asigura solutii performante de tratament pentru diverse probleme de sanatate. 

La Med Total, consultatia de ortopedie costa intre 200 si 250 lei, in functie de medicul care o efectueaza. 

Cat despre parerea pacientilor, acestia se arata in general multumiti de serviciile de care au beneficiat la clinica. Medicii sunt profesionisti, implicati, amabili si intreaga echipa este bine organizata. Serviciile medicale sunt de calitate si ambientul din clinica este placut. 

5. Casa Medicilor

Casa Medicilor este clinica unde poti gasi unii dintre cei mai buni medici din Bistrita, specializati in ortopedie. Pe langa aceasta specialitate medicala, portofoliul de servicii mai acopera si alte departamente: dermatologie, cardiologie, neurologie, urologie etc. Aici isi desfasoara activitatea o echipa numeroasa, formata din medici inalt calificati, care se afla la curent cu tehnici inovatoare si metode moderne de tratament. 

Pentru consultatia de ortopedie vei plati suma de 200 lei. 

Personalul de la Casa Medicilor este foarte bine pregatit, atent la nevoile pacientului, empatic si organizat. Calitatea serviciilor este inalta, iar majoritatea persoanelor care au beneficiat de ingrijiri medicale aici recomanda clinica mai departe. Ca puncte slabe, unele persoane spun ca au avut decalaje de zeci de minute la programare. 

Concluzii

In final, alegerea unei clinici de ortopedie situata in Bistrita depinde in totalitate de nevoile, asteptarile si preferintele personale. Cel mai indicat este sa te orientezi intotdeauna catre clinici reputate, unde profeseaza specialisti in ortopedie, care ofera ingrijiri adecvate si care au castigat aprecierea unui numar mare de pacienti.