Meniu

Ortopedie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile articulare, luxatiile si entorsele sunt cateva dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii se prezinta la consultatie in cabinetele de ortopedie din Botosani. Problemele si afectiunile care vizeaza sistemul osos trebuie examinate de catre un ortoped, care se ocupa de diagnostic si de elaborarea unui plan de tratament eficient. Pentru ca leziunile membrelor superioare si inferioare sa fie tratate in timp util, oamenii trebuie sa se adreseze unui medic ortoped atunci cand sufera o accidentare sau cand au simptome precum dureri musculare persistente, dificultati in folosirea unui membru, umflarea articulatiilor etc. 

In Botosani sunt disponibile cateva clinici si centre medicale unde se ofera servicii de ortopedie si unde pacientii sunt asteptati atunci cand se confrunta cu probleme care apartin de aceasta ramura medicala. Medicii au experienta si sustin pacientii pe toata perioada recuperarii afectiunilor, identificand metode de tratament si planuri terapeutice eficiente.

Ce buget sa pregatesti pentru consultatia de ortopedie in Botosani?

Daca urmeaza sa te programezi la un cabinet de ortopedie localizat in Botosani si iti doresti sa afli in prealabil pretul, o poti face cu ajutorul tabelului de mai jos. Acesta surprinde numele celor mai bune variante de clinici, alaturi de tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Monclinic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate bune in urma protocoalelor de tratament
 • Echipa de profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Comunicare eficienta cu pacientul
 • Clinica moderna, primitoare si dotata corespunzator
Iatropolis
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Explicatii detaliate
 • Rabdare si atentie la nevoile pacientului
 • Amabilitate
Centrul Lux-Ro
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Experienta vasta
 • Medici implicati
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de ortopedie din Botosani

Ortopedia este o ramura medicala disponibila in cadrul mai multor clinici din Botosani, unde poti merge pentru consultatie si diagnostic in cazul afectiunilor membrelor, cum ar fi entorsele si luxatiile, care sunt adesea confundate din cauza similaritatii simptomelor. In functie de diagnostic, medicul iti va recomanda un tratament si iti va oferi toata indrumarea pentru o recuperare completa.

Iata care sunt cele mai bune clinici din Botosani:

1. Monclinic 

Monclinic este una dintre clinicile din Botosani unde poti merge pentru fizioterapie si recuperare medicala daca ai fost diagnosticat cu o afectiune din sfera ortopediei. In dotarea acestei clinici se afla aparatura unica sau rara in Romania, cu ajutorul careia se contureaza si aplica scheme terapeutice care au la baza tehnologii de ultima generatie. Fiecare protocol de tratament este personalizat in raport cu nevoile pacientului, evaluate de catre medici specialisti in cadrul unei sesiuni amanuntite de consultanta. La monoclinic sunt disponibile echipamente medicale furnizate de liderul mondial in domeniu, BTL. Cu ajutorul acestor aparaturi se gestioneaza si amelioreaza dureri cronice sau acute, se grabeste vindecarea fracturilor si se trateaza diverse afectiuni. In lista de servicii sunt disponibile si tratamente de remodelare corporala si solutii de tratare a numeroase afectiuni de piele. 

Pretul unei consultatii porneste de la 150 lei.

Zeci de pacienti si-au impartasit impresiile in mediul online dupa ce au ales Monclinic, spunand ca au reusit sa obtina rezultate foarte bune in urma sesiunilor de fizioterapie si recuperare medicala. Echipa este profesionista, disponibila, atenta la nevoile si particularitatile personalului, avand grija sa ofere toate detaliile necesare. Clinica are design placut, este primitoare, moderna, curata si dotata corespunzator.  

Vezi parerile pacientilor despre Monclinic 
Vezi Pareri

2. Iatropolis

Centrul Medical Iatropolis este situat in Botosani si a devenit principala optiune a oamenilor la capitolul ortopedie. Portofoliul de servicii acopera mai multe specialitati medicale, printre care urologia, cardiologia, reumatologia, neurologia, ortopedia si traumatologia etc. Acest centru medical multidisciplinar se remarca prin calitatea superioara a serviciilor, sustinuta de experienta medicilor si de folosirea celor mai performante echipamente de pe piata. Eficienta planurilor de tratament este sustinuta de abordarea interdisciplinara a fiecarui caz si de obiectivul echipei medicale de a imbunatati semnificativ calitatea vietii pacientului. 

Consultatia de specialitate costa 200 lei.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti si sustin ca medicii pe care i-au intalnit la Iatropolis sunt bine pregatiti, explica in detaliu diagnosticul, tratamentul si pasii care trebuie urmati. Clinica este curata si bine organizata, iar personalul de la receptie este amabil si raspunde la toate intrebarile pacientilor. Rabdarea si atentia sunt alte calitati ale medicilor care lucreaza aici. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si pacienti care spun ca au avut parte de un comportament neadecvat din partea angajatilor de la receptie.

3. Centrul Lux-Ro

Ortopedia este prezenta si pe lista de servicii a Centrului de Diagnostic Lux-Ro, care a fost deschis la Botosani in anul 1996. Pe parcursul anilor de activitate, acesta si-a extins portofoliul de servicii, iar cabinetele au fost dotate cu aparatura de ultima generatie, in care s-au facut investitii mari. Misiunea clinicii este de a oferi comunitatii acces la servicii medicale superioare din punct de vedere al calitatii si mai ales complete. Din acest motiv, are in dotare inclusiv laborator de analize. 

Tariful pentru consultatia de specialitate este de 150 lei.

Pacientii care au ales centrul medical Lux-Ro au mentionat in recenziile din mediul online faptul ca au fost tratati cu profesionalism si seriozitate. Consultatiile au decurs bine, iar medici au dat dovada de experienta vasta si implicare. Pacientii apreciaza faptul ca se raspunde rapid la telefon si ca programarile se fac in timp util. Exista si pacienti care spun ca organizarea lasa de dorit, intrucat ora programarii nu le-a fost respectata. 

Concluzii

In cautarea celor mai bune tratamente din sfera ortopediei, persoanele care locuiesc in Botosani se pot adresa clincilor prezentate anterior. Acestea gazduiesc medici foarte bine pregatiti, care mizeaza pe abordare multidisciplinara si pe aplicarea celor mai moderne tehnologii din domeniu.