Meniu

Ortopedie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Grija pentru sanatatea oaselor, articulatiilor, ligamentelor, tendoanelor, muschilor si nervilor implicati in locomotie este esentiala pentru pastrarea capacitatii de miscare in parametri optimi, de aceea orice simptome neplacute, dureri, traumatisme sau limitari ale mobilitatii trebuie semnalate medicului, la un cabinet de ortopedie din Braila. Daca nu stii incotro sa te indrepti catre un bun ortoped in orasul tau, acest articol iti pune la dispozitie informatii utile, cu ajutorul carora te vei putea orienta pe piata de servicii medicale din municipiul de pe Dunare.

Te poti adresa in Braila fie unui cabinet individual de ortopedie, fie unei clinici cu servicii multiple, care dispune de un ortoped in echipa medicala.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Braila?

Vizita la medic este adesea o sursa de stres pentru multi dintre pacienti, de aceea este bine sa elimini cat mai multe necunoscute in ceea ce priveste experienta ta viitoare la un cabinet de ortopedie din Braila. Poti afla pretul consultatiei din tabelul de mai jos, in care vei gasi numele clinicilor si cabinetelor de top din oras, in care poti gasi un ortoped bun.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Ambient placut
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie este lipsit de solicitudine
Dr. Iulian Toma
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Cel mai bun ortoped din oras
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Empatie si amabilitate
 • Solutii bune de tratament
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
West Clinique
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalismul si rabdarea medicului
 • Atentia acordata pacientilor
 • Proceduri excelente de recuperare
 • Rezultate bune ale terapiilor
Centrul Grivita
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Calitatea serviciilor
 • Timp de asteptare mare
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
MedLife
325 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 325 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de ortopedie din Braila

Vrei ce este mai bun pentru sanatatea ta, un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru afectiunea de care suferi sau pentru simptomele resimtite si speri sa le obtii de la un medic specializat in ortopedie din Braila. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa il identifici si sa alegi cea mai buna clinica pentru nevoile si exigentele tale. Vei afla despre calitatea serviciilor, competentele personalului medicale, aparatura de care dispun unitatile medicale din top si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Mateus

Centrul medical Mateus este o clinica moderna, cu tehnologie de ultima generatie si personal cu experienta, care ofera pacientilor servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de specialitati, printre care si ortopedie, imagistica medicala si analize de sange. La cabinetul de ortopedie-traumatologie activeaza trei medici bine pregatiti pentru a diagnostica si trata afectiunile aparatului locomotor, dr. Florentin Dimofte, medic primar, dr. Dragos-Bogdan Popa, medic specialist, si dr. Nicolae-Cristian Mogildea, medic specialist. Acestia ofera consultatii si control, imobilizarea membrelor fracturate si luxate in aparate gipsate si rasini sintetice, infiltratii articulare cu acid hyaluronic si PRP, pansamente si indepartare fire de sutura, tratamentul chirurgical al bursitelor acute posttraumatice. In cadrul clinicii se pot efectua si investigatii imagistice utile in diagnosticarea traumelor si afectiunilor oaselor, ligamentelor si muschilor: computer tomogra, radiografie, osteodensitometrie si ecografie.

Lista de preturi pentru serviciile clinicii poate fi consultata pe site-ul web. Tariful pentru o consultatie la un doctor ortoped din Braila de la Clinica Mateus este de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestui centru medical si considera ca serviciile sunt de calitate, dotarile moderne, ambientul placut, iar profesionalismul medicilor a dus la rezolvarea multor probleme de sanatate. Potrivit recenziilor de pe Google, sunt si pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, peste ora programata, si de lipsa de empatie si solicitudine a personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mateus
Vezi Pareri

2. Dr. Iulian Toma

Cabinetul Individual Privat de Ortopedie Dr. Iulian Toma se adreseaza locuitorilor din Braila cu servicii medicale de specialitate ortopedica si tratamente pentru afectiunile sistemului osteoarticular: consultatii ortopedice, controale si recuperare post-operatorie, aparate gipsate pentru adulti si interpretare radiografii. Dr. Iulian Toma este medic primar ortopedie-traumatologie, cu experienta dobandita in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, unde activeaza si in prezent.

Pentru o consultatie de ortopedie, medicul percepe suma de 180 de lei.

Pacientii considera ca dr. Iulian Toma este cel mai bun medic ortoped din Braila si ca au beneficiat la cabinetul acestuia de servicii de calitate, de profesionalism si seriozitate, de empatie si amabilitate si de solutii bune de tratament. Sunt si nemultumiri legate de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

3. West Clinique

West Clinique este o clinica de recuperare medicala din Braila, cu servicii de medicina sportiva, ortopedie, kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic si drenaj limfatic. Dr. Mihai Ciprian Rascu, medic primar ortopedie-traumatologie, pune la dispozitia persoanelor cu afectiuni ale aparatului locomotor: consultatii, ecografii musculo-scheletale, infiltratii cu acid hialuronic si infiltratii PRP. Medicul are competente in artroscopie si in ecografie musculo-scheletala si experienta de mii de ore petrecute in cadrul interventiilor chirurgicale. In prezent este si medic coordonator al lotului Federatiei Romane de Gimnastica.

O consultatie la acest cabinet de ortopedie din Braila te va costa 200 de lei.

Pacientii recomanda serviciile de calitate ale clinicii, profesionalismul si rabdarea medicului, atentia acordata persoanelor cu diverse afectiuni, procedurile excelente de recuperare medicala si rezultatele bune ale terapiilor.

4. Centrul Grivita

La sectia de ortopedie din cadrul Centrului Grivita din Braila vei gasi doi medici bine pregatiti, dedicati profesiei si pacientilor, care acorda consultatii, realizeaza infiltratii osteoarticulare PRP si pansamente: dr. Cornelia Vasilache, medic primar ortopedie-traumatologie, si dr. Viorel Oltenacu, medic specialist ortoped. Centrul Grivita este o clinica cu o gama completa de servicii in aproape toate ramurile medicinei, consultatii, investigatii, analize de laborator, avizari medicale necesare obtinerii carnetului de conducere auto, avizari medicale pentru fisa de port-arma, completare dosar pentru angajare.

Consultatia de ortopedie are pretul de 150 de lei la aceasta clinica.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile Centrului Grivita, pe care le considera de calitate. Ei apreciaza profesionalismul unora dintre medici, rabdarea si empatia fata de pacienti. Pe de alta parte, multe persoane sustin ca au avut mult de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului si ca ar fi de dorit o imbunatatire a comportamentului personalului de la receptie.

5. MedLife

Hyperclinica MedLife din Braila, inaugurata in anul 2017, pune la dispozitia pacientilor servicii multidisciplinare si tratamente in pentru 24 de specialitati, printre care cardiologie, ginecologie, ortopedie, ecografie, pediatrie, ORL, dermatologie, chirurgie plastica, chirurgie generala, proctologie, gastroenterologie si urologie, analize de laborarator si investigatii paraclinice. Pentru o consultatie, te poti adresa aici unuia dintre cei doi medici: dr. Alexandru Bogdan Ciubara, medic primar ortopedie-traumatologie, conferentiar universitar, avand competente in chirurgia artroscopica, sau dr. Andrei Vlad Bradeanu, medic specialist ortoped. Se pot efectua la cabinetul de ortopedie bandajari toraco-brahiale, bandaje Watson-Jones, imobilizari gipsate, pansamente imobilizatoare si simple, inflitratii osteoarticulare.

Preturile practicate la cabinetul de ortopedie-traumatologie de la MedLife Braila sunt publicate pe site-ul retelei de sanatate, la fiecare dintre cei doi medici. O consultatie la medicul primar te va costa aici 380 de lei, iar consultatia la medicul ortoped specialist are pretul de 325 de lei.

Pacientii au avut experiente diferite la aceasta clinica, asa cum se poate observa si din diversitatea de pareri exprimata in recenzii. Sunt mentionate aspecte pozitive precum dotarile moderne si medicii profesionisti. Pe de alta parte insa, se reclama timpul de asteptare foarte mare, un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie si preturile ridicate percepute aici.

Concluzii

Ortopedia in Braila este una dintre specialitatile medicale foarte bine reprezentate, in cadrul clinicilor si cabinetelor de top incluse in clasamentul de mai sus. Unitatile medicale sunt dotate cu aparatura de ultima generatie pentru efectuarea de investigatii, tratamente si proceduri de recuperare medicala. Unul dintre punctele forte ale orasului este ca aici activeaza ortopezi cu experienta in chirurgie si traumatologie, care au competenta de a rezolva problemele de mobilitate ale pacientilor si afectiunile aparatului locomotor in mod eficient.

In functie de nevoile tale de sanatate si de informatiile pe care le-ai obtinut din lectura acestui articol, alegerea clinicii sau cabinetului din Braila catre care sa mergi pentru afectiunea sau simptomele de care suferi iti va fi facilitata, astfel incat sa iei o decizie inspirata si sa obtii un diagnostic corect si un tratament adecvat.