Ortopedie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi la un consult de ortopedie in sectorul 1? Capitala Romaniei este renumita pentru faptul ca gazduieste foarte multe clinici medicale, iar suficiente dintre acestea ofera si servicii din sfera ortopediei. O astfel de consultatie este necesara pentru diagnosticul a numeroase patologii, mai precis cele localizate la nivelul oaselor si articulatiilor, muschilor, ligamentelor, tendoanelor si terminatiilor nervoase. 

Ortopedul este cel care iti poate recomanda un tratament adecvat in cazul afectiunilor musculo-scheletice, el fiind specialistul caruia trebuie sa te adresezi pentru probleme ca fracturile, artrita sau luxatia. In Capitala profeseaza numerosi medici specializati in ortopedie, care sustin pacientii in restabilirea mobilitatii.

Cat costa o consultatie la ortopedie in sectorul 1?

Daca vrei sa te programezi la o consultatie de ortopedie in Bucuresti, sector 1, probabil ca vrei sa cunosti in prealabil bugetul pe care trebuie sa il pregatesti. Ca sa iti fie mai usor, am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai apreciate clinici, alaturi de tariful care se percepe pentru un consult de specialitate. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Kineto Medical
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Echipa dedicata de profesionisti
 • Empatie, amabilitate si respect fata de pacient
 • Suport fizic si moral pe parcursul recuperarii
 • Atmosfera placuta si antrenanta
Dr. Radu Paraschiv
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate
Ortopedicum
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala cu experienta vasta
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Abordare multidisciplinara
Clinica Masaya
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine instruiti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Amabilitate, empatie si rabdare
 • Atitudine calma
Artro Sport Clinic
300 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 300 Ron
 • Act medical de calitate
 • Rezultate foarte bune in urma interventiilor
 • Profesionalism si amabilitate
 • Grija fata de nevoile pacientului
 • Explicatii amanuntite
 • Aparatura moderna si curatenie
 • Preturi ridicate
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cei mai buni medici specializati in ortopedie din sectorul 1?

Pentru servicii de diagnostic, tratament si prevenire a afectiunilor sistemului musculo-scheletic, pacientii trebuie sa se adreseze unui specialist in ortopedie, sectorul 1 fiind o zona in care exista multi astfel de medici. 

Clasamentul de mai jos surprinde informatii utile despre cei mai buni medici ortopezi din aceasta zona a capitalei. Acesta iti poate servi drept ghid in alegerea unei clinici potrivite din punct de vedere al calitatii actului medical si raportului calitate-pret:

1. Kineto Medical Health

La Kineto Medical Health vei gasi o echipa de medici primari si medici specialisti in ortopedie, aceasta clinica fiind situata in sectorul 1 si reprezentand una dintre cele mai bune unitati medicale de recuperare din zona. Principalul obiectiv al clincii este tratamentul afectiunilor osteoarticulare si pune la dispozitia pacientilor planuri personalizate de recuperare. Kineto Medical Health se remarca prin protocoalele medicale internationale, prin aparatura actualizata in permanenta si prin diversitatea de departamente (ortopedie si traumatologie, fizioterapie, nutritie sportiva etc.) Cu o experienta de 13 ani, echipa clinicii este alcatuita din specialisti care se adreseaza sportivilor amatori si celor de performanta. 

In departamentul de ortopedie, pretul unei consultatii medicale este de 300 lei. 

Kineto Medical Health este o clinica foarte apreciata de pacientii din Capitala si nu numai. In mediul online, sute de recenzii o claseaza ca fiind una dintre cele mai bune in domeniul recuperarii medicale. Foarte multe persoane spun ca au beneficiat de cele mai bune tratamente si ca schemele terapeutice au avut rezultatele asteptate. Echipa este formata din profesionisti dedicati meseriei, care ii sprijina pe pacienti in recuperare si ii trateaza cu atentie, respect, empatie, amabilitate si atitudine optimista. Oamenii care au ales aceasta clinica sustin ca si-au revenit rapid la forma fizica initiala, desi au trecut prin interventii chrurgicale sau accidentari destul de grave. Atmosfera din clinica este placuta si antrenanta, iar programele sunt personalizate in raport cu nevoile pacientilor, care sunt sustinuti pana cand se recupereaza complet. 

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Medical Health
Vezi Pareri

2. Dr. Radu Paraschiv

Un nume de referinta in domeniul ortopediei este dr. Radu Paraschiv, la care au apelat deja foarte multi pacienti care locuiesc in sectorul 1 si nu numai. Medic primar in ortopedie-traumatologie, acesta detine supraspecializare in traumatologie sportiva si este la curent cu ultimele tratamente, intrucat participa regulat la cursuri, congrese si conferinte din domeniu. In plus, este membru in mai multe societati medicale de profil. Acesta asigura fiecarui pacient diagnostic ortopedic complet, alaturi de scheme de tratament individualizate si eficiente. Pana la momentul de fata, acesta a ajutat peste 2.300 de pacienti sa isi rezolve diverse probleme medicale. 

La dr. Radu Paraschiv, tariful consultatiei este de 330 lei.

Referitor la feedback-ul pacientilor, dr. Radu Paraschiv a primit recenzii bune de la foarte multi oameni care i-au solicitat serviciile. Acestia sunt convinsi ca au facut cea mai buna alegere, deoarece medicul le-a explicat in detaliu procedurile si le-a acordat atentie deosebita. Printre calitatile medicului se numara profesionalismul, amabilitatea si empatia. Acesta trateaza fiecare situatie medicala cu interes, iar pacientii spun ca s-au recuperat complet si rapid. 

3. Ortopedicum

In sectorul 1, Ortopedicum este una dintre cele mai bune clinici de ortopedie. Aceasta a fost deschisa in anul 2021 si este asociata unui centru de recuperare musculo-scheletala, gazduind specialisti cu formare internationala. Medicii supraspecializati care profeseaza la Ortopedicum mizeaza pe informarea pacientului si pe aplicarea unor terapii conservatoare, punand la dispozitie metode de diagnostic si tratamente de ultima generatie. Membrii colectivului medical au experienta vasta si detin supraspecializari in domenii precum chirurgia piciorului si medicina sportiva. Acestia fac parte din societati profesionale medicale si au misiunea de a oferi acces la cele mai noi tratamente din sfera ortopediei, printre ei existand medici care efectueaza interventii unice in Romania. 

Tariful unei consultatii este de 300 lei. 

Pacientii care au ales Ortopedicum se declara multumiti de alegerea facuta. Acestia spun ca li s-a explicat in detaliu si pe inteles diagnosticul. Medicii au o abordare apropiata de pacient si dau dovada de profesionalism, amabilitate si implicare. Printre avantajele clinicii se numara abordarea multidisciplinara si prezenta unei echipe formate din medici cu experienta solida, multi dintre ei fiind formati in strainatate. 

4. Clinica Masaya

Daca locuiesti in sectorul 1 si vrei sa te programezi la o consultatie de ortopedie, Clinica Masaya este una dintre unitatile medicale de luat in calcul. Pe langa ortopedie si traumatologie, sunt disponibile servicii si din alte ramuri medicale: neurologie, reumatologie, cardiologie, recuperare medicala si nutritie. Acestea se adreseaza pacientilor care au fost diagnosticati cu diferite afectiuni (ortopedice, neurologice etc.) si care isi doresc sa beneficieze de servicii medicale performante. Se folosesc tehnologii de ultima ora, astfel incat sa poata fi efectuate proceduri minim invazive si sa fie bifata precizia in diagnostic. Colectivul este format din medici inalt calificati care colaboreaza indeaproape pentru a identifica un plan terapeutic eficient. In departamentul de ortopedie se efectueaza consultatii, diverse interventii si inclusiv analize de laborator.

Pentru consultatia de ortopedie se aplica tariful de 200 lei.

Clinica Masaya a primit feedback pozitiv de la zeci de pacienti in mediul online. Conform acestora, serviciile sunt de calitate si clinica propune cele mai bune optiuni de tratament. Medicii sunt profesionisti, dand dovada de o pregatire profesionala temeinica. Acestia sunt laudati pentru atentia oferita pacientilor, pentru faptul ca ofera toate informatiile necesare privind procedura si recuperarea, pentru deschidere, amabilitate si pentru empatie. Comunicarea medic-pacient este foarte buna, personalul avand o atitudine calma si rabdatoare, ascultand nevoile pacientului si venind cu solutii. 

5. Artro Sport Clinic

Topul celor mai bune clinici specializate in ortopedie si situate in sectorul 1 al Capitalei este completat de Artro Sport Clinic, pe care o poti alege pentru planuri terapeutice eficiente. Aici vei intalni medici specializati in toate ramurile ortopediei, clinica gazduind o echipa care mizeaza pe abordarea multidisciplinara si colaborare in stabilirea variantelor optime de tratament. Pentru a bifa calitatea actului medical, se foloseste aparatura de ultima generatie si s-au facut investitii in tehnologii medicale inovative. Planurile terapeutice sunt adaptate la patologia si caracteristicile pacientilor, iar in corpul medical profeseaza experti nu numai din domeniul ortopediei, ci si in cardiologie, reumatologie si medicina sportiva. 

Pentru o consultatie la medic ortoped, vei plati intre 300 lei si 450 lei. 

Profesionalismul este principala calitate a medicilor de la Artro Sport Clinic. Desi preturile sunt destul de mari, pacientii spun ca au obtinut rezultate exceptionale in urma interventiilor si ca locatia este moderna, curata si dotata cu aparatura noua, raportul calitate-pret fiind deci foarte bun. La capitolul personal, cei care au trecut pragul clinicii au mentionat in recenziile din mediul online faptul ca au fost tratati cu amabilitate, respect si grija. In plus, li s-au oferit toate explicatiile necesare. Parerile sunt in mare parte pozitive, dar exista si persoane care spun ca programarile nu se respecta si ca unii medici au o atitudine neprofesionista.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de clinici specializate in ortopedie, localizate in sectorul 1 al Capitalei. Inainte de a face o alegere, fie ca ai nevoie de o simpla consultatie sau un tratament complex, iti recomandam sa verifici detalii despre experienta medicilor si sa nu treci cu vederea parerile altor pacienti. Raportul calitate-pret si tehnologiile folosite sunt alte aspecte de urmarit, iar clasamentul prezentat anterior iti poate fi de folos in luarea unei decizii informate si corecte.