Meniu

Ortopedie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de ortopedie din sector 2 poti ajunge pentru diagnosticarea, tratarea si gestionarea problemelor sau afectiunilor musculo-scheletice. Medicul ortoped ofera numeroase servicii si tratamente pentru pacientii cu afectiuni ortopedice: consultatii, tratamente nechirurgicale, chirurgie ortopedica, infiltratii, dispozitive si echipamente ortopedice, second opinion.

Descopera din acest articol care sunt medicii ortopezi din sectorul 2, Bucuresti la care sa te prezinti daca ai nevoie de servicii medicale profesioniste si de calitate. Tot din acest articol vei afla si cat costa o consultatie la acesti specialisti, dar si ce cred pacientii despre serviciile medicale din clinicile respective. 

Cat costa o consultatie la ortopedie in sector 2?

O consultatie de ortopedie are diverse tarife in sectorul 2, din diverse motive: pregatirea medicului ortoped, notorietatea clinicii, servicii conexe etc. In acest tabel poti vedea care sunt preturile percepute in unele dintre cele mai bune clinici care au cabinete de ortopedie-traumatologie in acest sector al Bucurestiului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrokinetic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Clinica de top in ortopedie, neurologie si recuperare
 • Personal medical de exceptie
 • RMN si ecografii musculo-scheletale
 • Terapii de ultima generatie
 • Echipamente performante
 • Servicii pentru toate varstele
 • Abordare integrata
Clinica Picioarelor
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica recunoscuta pentru serviciile de ortopedie si podologie
 • Medic ortoped cu experienta
 • Numeroase terapii de recuperare
 • Infiltratii cu diferite substante si cu ozon
 • Plantari incaltaminte personalizati
 • Realizeaza orteze in prezenta pacientului
 • Servicii pentru copii si adulti
Clinica MedSport
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici cu experienta bogata in ortopedie
 • Medicina sportiva
 • Tratamente artroscopice pentru afectiunile genunchiului
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Bun raport calitate-pret
 • Interventii chirurgicale ortopedice
Dr. Alin Pandea
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Medic primar chirurg ortoped
 • Pregatire si experienta in strainatate
 • Artroscopii de genunchi, umar, pumn, glezna
 • Chirurgie spinala
 • Infiltratii cu PRP sau cu celule stem
 • Conduita impecabila fata de pacient
 • Terapii si tehnici moderne de recuperare
 • Poate fi gasit la Clinica Regina Maria Bucuresti si la Spitalul Medas Victoria
Clinica Max
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Doi medici ortopezi
 • Cladire noua si amenajata cu gust
 • Posibilitate de parcare in fata clinicii
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de ortopedie din sector 2

Sunt 5 clinici importante in sectorul 2 care pun la dispozitie servicii de ortopedie. Afla informatii utile despre ele si alege-o pe cea care se incadreaza cel mai bine in nevoile si asteptarile tale!

1. Centrokinetic

Centrokinetic este un sistem medical destinat afectiunilor osteo-articulare, aflat in sectorul 2 al Bucurestiului. Echipa de specialisti numara peste 100  de medici si terapeuti specializati in ortopedie si neurologie, iar serviciile se adreseaza copiilor si adultilor. Sunt trei locatii ale Centrokinetic in Bucuresti: doua situate la granita dintre sectorul 1 si sectorul 2 si unul in sectorul 3. Unul dintre numerosii specialisti in ortopedie de la acest centru este dr. Alexandru Crintea, medic primar ortopedie-traumatologie, cu peste 10 ani de experienta, supraspecializat in chirurgia gleznei si a piciorului, precum si in traumatologie sportiva. Medicul a efectuat numeroase artroscopii de genunchi, protezari la nivelul soldului si genunchiului, suturi meniscale cu rezultate excelente si foloseste terapiile biologice, care sunt un progres important al ultimelor doua decenii. Medicul a adus in Romania, in 2014, cura chirurgicala cu Hyprocure pentru picior plat valg (platfus), o metoda minim invaziva si performanta ce se foloseste in intreaga lume. 

O consultatie la medicul primar ortoped costa 300 de lei, iar consultatia realizata de medicul specialist costa 250 de lei. 

Potrivit recenziilor din mediul online, Centrokinetic este o clinica de top din Capitala, cu servicii de o calitate exceptionala. Personalul clinicii este apreciat pentru profesionalism, implicare, atentie si amabilitate. Sunt de asemenea punctate si aceste aspecte pozitive: aparatura medicala de ultima generatie, terapiile inovatoare, varietatea programelor de recuperare, atmosfera placuta si incarcata de optimism.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Clinica Picioarelor

In Clinica Picioarelor din sectorul 2 se ofera tratament pentru afectiunile picioarelor si pentru intregul aparat locomotor. Medicii din aceasta clinica sunt cunoscuti pentru experienta si pregatirea lor: dr. Daniel Branescu – medic primar ortopedie-traumatologie cu o experienta de peste 20 de ani si dr. Ariana Paoletti, specialist podolog. Pe langa consultatii, in clinica se mai pot efectua si investigatii si proceduri variate, printre care: analiza baropodologica, infiltratii intraarticulare sau periarticulare, infiltratii PRP sau cu ozon, terapie Tecar, terapie Shockwave, terapie cu laser, bandajare neuro-musculara etc. Clinica Picioarelor este recunoscuta si pentru dispozitivele personalizate (plantari incaltaminte) pe care le creeaza pentru copii si adulti in colaborare cu furnizori din Italia si pentru ortezele realizate manual in prezenta pacientului, in functie de patologia acestuia.

Consultatia de ortopedie costa 250 de lei.

Prin serviciile de ortopedie si podologie, cei doi medici au ajutat numerosi pacienti sa scape de dureri si sa duca o viata normala. Acesti pacienti isi manifesta aprecierea fata de pregatirea, profesionalismul si abordarea cadrelor medicale in mediul online, spunand si ca ortezele si talonetele personalizate realizate in clinica au adus un plus de confort si ameliorarea durerilor de picioare.

3. Clinica MedSport

MedSport este un centru de referinta in Ortopedie si Traumatologie, fiind fondat in anul 2001, in sectorul 2 din Bucuresti.  Clinica este recunoscuta in tara in acest domeniu, in special prin tratamentul artroscopic in cazul afectiunilor genunchiului. Gama de servicii s-a imbogatit constant de-a lungul timpului, cu noi specialitati medicale, proceduri si tratamente. Medicii din acest centru colaboreaza cu specialisti in afara tarii si iau parte la conferinte si cursuri ale societatilor internationale de ortopedie, medicina sportiva si artroscopie. Medicii specializati in ortopedie-traumatologie sunt nume cunoscute in tara: dr. Marian Anghelescu si dr. Valentin Anghelescu – medici primari, dr. Nicusor Anghel si dr. Claudiu Prica, medici specialisti. 

Pretul unei consultatii de ortopedie este de 200 de lei.

Medicii de la MedSport sunt catalogati drept profesionisti adevarati, care isi ajuta pacientii sa depaseasca afectiunile sau problemele de natura ortopedica si sa se recupereze. Empatia, implicarea, comunicarea cu oamenii pe care ii trateaza sunt dovezi ale calitatii profesionale si umane de care dau dovada acesti medici. Intreg staff-ul clinicii este laudat pentru promptitudine si amabilitate, iar conditiile din clinica sunt considerate excelente pentru urgentele si nevoile pacientilor din Bucuresti si nu numai.

4. Dr. Alin Pandea 

Dr. Alin Pandea este medic primar chirurg ortoped, fiind specializat in chirurgia membrului superior, in artroscopie, in patologia coloanei vertebrale si in medicina sportiva. Pregatirea de specialitate in ortopedie-traumatologie a fost realizata in Marea Britanie, unde a lucrat cu renumiti medici ortopezi. Serviciile sale sunt puse la dispozitie in cadrul Clinicii Regina Maria sau la Spitalul Medas Victoria: consultatii, artroscopii (de: umar, genunchi, pumn, glezna), infiltratii cu celule stem pentru tratarea artrozei, operatii de tunel carpian cu incizie minima, rezolvarea contracturii Dupuytren, infiltratii PRP etc. Dr. Pandea este presedintele Asociatiei Sanatate la Nivel European fiind totodata si membru al multor foruri de specialitate, printre care al Colegiului Medicilor din Romania sau al Colegiului Medicilor din Marea Britanie. 

Consultatia de ortopedie are un tarif de 350 de lei la dr. Pandea.  

Unii dintre pacientii acestui medic si-au exprimat aprecierea fata de profesionalismul si implicarea sa in rezolvarea problemelor si a afectiunilor ortopedice simple sau mai complicate. Tratamentele noninvazive sau cele chirurgicale, terapiile si tehnicile moderne au avut in cazul lor rezultate foarte bune, motiv pentru care il recomanda pe dr. Pandea drept un specialist desavarsit. 

5. Clinica Max

Si in Clinica Max din sectorul 2 sunt oferite servicii de ortopedie si traumatologie. Medicii la care te poti programa pentru o consultatie de specialitate si pentru proceduri specifice sunt: dr. Cristian Calburean, medic specialist ortopedie, si dr. Ionut Serban, medic specialist ortopedie si traumatologie. Pe baza biletului de trimitere, consultatiile pot fi gratuite la ambii specialisti. Dr. Serban are competenta in: chirurgie artroscopica minim invaziva, infiltratii intra-articulare cu acid hialuronic, corticosteroizi sau PRP, iar dr. Calburean a absolvit numeroase cursuri postuniversitare de specialitate. 

O consultatie de ortopedie si traumatologie costa 300 de lei in aceasta clinica din Bucuresti.

Diversitatea specialitatilor, a serviciilor medicale, medicii bine pregatiti si cu experienta, precum si conditiile bune din clinica sunt lucruri pe care pacientii le apreciaza la aceasta unitate medicala. De asemenea, bucurestenii spun ca sunt locuri de parcare in fata clinicii, iar cladirea  in care functioneaza clinica este noua si moderna. Pe langa aceste pareri care exprima experiente pozitive, sunt enumerate si cateva nemultumiri, cum ar fi ca se raspunde cu greu la telefonul centrului medical si ca nu se respecta programarile.

Concluziile noastre

Serviciile de ortopedie din sectorul 2 sunt numeroase si sunt oferite de medici cunoscuti pentru experienta si pregatirea efectuata in tara sau in strainatate. 

Cabinetele si clinicile prezentate in acest articol sunt apreciate de pacienti pentru calitatea serviciilor si din acest motiv pot fi o alegere buna si in cazul in care intampini o problema din aceasta specialitate si esti din sectorul 2 sau din oricare parte a Bucurestiului sau a tarii.