Meniu

Ortopedie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o programare la ortopedie in sectorul 3, oamenii au la dispozitie serviciile a numeroase clinici specializate, care se adreseaza pacientilor de toate varstele. Aceasta disciplina medicala se ocupa de prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor musculoscheletale, adica problemele de la nivelul oaselor, muschilor, articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor. Medicul pune diagnosticul cu ajutorul anamnezei, examinarii clinice si investigatiilor imagistice, acolo unde este cazul.

Daca ai dureri articulare sau musculare si vrei sa iti recapeti mobilitatea, poti sa iti faci programare la consultatie in cadrul unuia dintre numeroasele cabinete de ortopedie din sectorul 3. In Bucuresti, vei gasi foarte multi medici bine pregatiti, care elaboreaza planuri terapeutice personalizate si care ii supravegheaza atent pe pacienti in perioada recuperarii.

Care este pretul unei consultatii la ortopedie in sectorul 3?

Pentru consultatia initiala la ortopedie, tarifele sunt asemanatoare in majoritatea clinicilor din sectorul 3. Acestea sunt influentate de experienta medicului si de tipul consultatiei. Pentru a obtine mai multe detalii privind costurile pe care le implica o consultatie, mai jos exista un tabel care surprinde numele celor mai reputate clinici, alaturi de pretul unei vizite initiale la medicul specializat in ortopedie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Kino Med
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa multidisciplinara si profesionista
 • Atentie si empatie
 • Abordare terapeutica personalizata
 • Dotari de top
 • Curatenie si atmosfera primitoare
Clinica Medicover
354 Ron
 • Pret Consultatie 354 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoie pacientilor
 • Explicatii clare si detaliate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Programarile nu se respecta
Rosana Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii pe intelesul tuturor
 • Curatenie
Medic Line
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Implicare, empatie si grija pentru pacient
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atmosfera placuta si confort
 • Programari nerespectate
Rom Med 2000
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Empatie si implicare
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atitudinea personalului ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie din sectorul 3

Persoanele care locuiesc in sectorul 3 si vor sa apeleze la un specialist in ortopedie au suficiente optiuni la indemana. Important este sa afle mai multe despre reputatia medicului, despre locatia in care isi desfasoara activitatea si despre raportul calitate-pret.

Clasamentul urmator isi propune sa ofere o imagine de ansamblu asupra clinicilor medicale din sectorul 3 care ofera servicii din aceasta disciplina medicala si care sunt considerate a fi cele mai bune:

1. Kino Med

In sectorul 3, optiunea de top a pacientilor carora li s-a recomandat sa mearga la ortopedie este Kino Med. Aceasta clinica este specializata in recuperare medicala, ortopedie si neurologie. Echipa este formata din medici cu experienta, care mizeaza pe o abordare multidisciplinara si lucreaza impreuna pentru a identifica si aplica un protocol eficient de tratament. Corectitudinea in diagnostic si eficienta planurilor terapeutice sunt prioritare pentru echipa Kino Med. Specialistii in ortopedie trateaza diferite afectiuni si incurajeaza pacientii sa efectueze evaluari preventive inainte de a initia activitati fizice solicitante, cum ar fi sportul de performanta. 

Consultatia la medic specialist costa 250 lei. La medic primar, se aplica un tarif de 300 lei. 

Clinica a primit feedback pozitiv de la foarte multi pacienti, care sustin ca au avut o experienta pozitiva si ca sunt impresionati de felul in care au fost primiti si tratati. Echipa de specialisti ii ghideaza pas cu pas pe pacienti si este orientata catre rezultate. Medicii dau dovada de profesionalism, empatie si atentie. Kino Med este o clinica de top din punct de vedere al dotarilor, fiind in egala masura o locatie curata si primitoare. Pacientii mai apreciaza abordarea terapeutica personalizata in functie de nevoi si de schimbarile care apar pe parcurs. Colectivul multidisciplinar este pasionat de meseria pe care o practica si acest lucru se reflecta in interactiunile reusite cu fiecare pacient si in rezultatele obtinute.

Vezi parerile pacientilor despre Kino Med
Vezi Pareri

2. Clinica Medicover

Clinica Medicover este o alta unitate medicala din sectorul 3 unde vei gasi medici foarte buni din specializarea ortopedie. Unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din tara, Medicover a reusit sa puna bazele unei retele de clinici si spitale multidisciplinare in cei aproximativ 30 de ani de prezenta in Romania. La momentul actual, exista 41 de clinici si 5 spitale multidisciplinare in acest grup, care au in dotare aparatura performanta si un portofoliu vast de proceduri medicale. Pacientii au parte de servicii integrate de diagnostic si tratament, medicii punand la dispozitie o gama larga de interventii. Dr. Mihai Nicolescu este medic primar in ortopedie si este unul dintre specialistii care profeseaza la Medicover. Acesta are experienta vasta in sfera ortopediei si se remarca inclusiv prin activitatea stiintifica notabila, avand publicate peste 185 de artiole, comunicari si postere. 

Tariful unei consultatii este de 354 lei. 

Foarte multe persoane recomanda Clinica Medicover, spunand ca vin de foarte multi ani si ca sunt multumite de eficienta tratamentelor si de pregatirea medicilor. Personalul de la receptie este apreciat pentru profesionalism, prezenta de spirit si atitudinea pozitiva, in ciuda faptului ca uneori este destul de aglomeratie in clinica. Medicii sunt laudati pentru empatie, rabdare, atentia la nevoile pacientilor si faptul ca ofera explicatii clare la intrebarile acestora. De asemenea, doctorii studiaza cu atentie fiecare caz, sunt punctuali, comunicativi si efectueaza consultatii complexe. Ca dezavantaje, cativa pacienti spun ca nu reusesc sa isi faca programari, desi platesc abonamente. Alte persoane sustin ca programarile nu se respecta. 

3. Rosana Medical

Daca locuiesti in sectorul 3 si vrei sa te programezi la un specialist in ortopedie, Rosana Medical este una dintre variantele pe care trebuie sa le iei in calcul. Aceasta policlinica asigura pacientilor consultatii de specialitate si diverse investigatii, specifice mai multor arii terapeutice. Pe langa echipa de ortopezi, aici profeseaza medici ginecologi, cardiologi, pediatri etc. Reusita actului medical reprezinta misiunea intregului colectiv, iar o alta preocupare a clinicii este extinderea portofoliului de servicii. 

Pentru consultatia la medic ortoped, se aplica un tarif de 200 lei. 

Persoanele care au trecut pragul Policlinicii Rosana Medical spun ca este o unitate medicala curata si bine organizata, unde au intalnit medici profesionisti, empatici, amabili si atenti. Doctorii sunt disponibili sa ofere explicatii amanuntite pe intelesul pacientilor, au o atitudine calma si efectueaza consultatii detaliate. Abordarea si dedicarea medicilor sunt alte aspecte apreciate. Interiorul clinicii este placut si luminos. Exista si pacienti nemultumiti, care sustin ca programarile nu se repecta.

4. Medic Line

Ortopedia este una dintre disciplinele medicale prezente in lista de servicii a clinicii Medic Line, pe care au ales-o deja multi pacienti din sectorul 3. Acest centru medical si-a deschis portile in anul 2005, la momentul de fata avand in dotare inclusiv laborator de analize si baza de recuperare medicala. Aceasta dezvoltare a avut loc pe parcursul anilor, pe masura ce echipa de medicii a inceput sa se extinda. Medic Line pune la dispozitia pacientilor o diversitate de servicii medicale si acces la tehnologii performante. 

In departamentul de ortopedie, consultatia costa 200 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul de la pacienti, majoritatea se declara multumiti de calitatea serviciilor. Cativa dintre ei si-au exprimat parerea in mediul online, unde au mentionat ca medicii sunt profesionisti, implicati si dedicati. Acestia acorda atentie pacientilor, sunt grijulii, empatici si atenti la nevoile lor. Atmosfera din clinica este placuta, iar oamenii care i-au trecut pragul afirma ca s-au simtit confortabil. La polul opus se afla persoanele care mentioneaza ca programarile lor au fost amanate.

5. Rom Med 2000

Rom Med 2000 completeaza clasamentul celor mai bune clinici din sectorul 3 la care poti beneficia de consultatii si tratamente din sfera ortopediei. Activitatea acestui centru medical a inceput in anul 1999, iar la momentul actual sunt disponibile servicii dintr-o gama vasta de arii terapeutice, de la ortopedie-traumatologie, la obstetrica-ginecologie si medicina interna. Calitatea actului medical este sustinuta din doua directii: experienta cadrelor medicale si aparatura performanta din dotarea cabinetelor. 

Referitor la pret, o consultatie initiala costa 160 lei.  

Majoritatea parerilor exprimate pe internet sunt pozitive, mai multi pacienti declarand ca au avut o experienta buna la acest centru medical. Cadrele medicale sunt bine pregatite, empatice, implicate si comunicative. Actul medical este de calitate si doctorii dau dovada de profesionalism, fiind orientati spre pacient. Exista si pareri mai putin favorabile, de la pacienti care sustin ca atitudinea unor medici nu este tocmai profesionista.

Concluzii

In sectorul 3 al Capitalei sunt situate mai multe clinici specializate in ortopedie, pe care le poti alege pentru diagnostic, tratament si monitorizare. Medicul ortoped este cel la care trebuie sa apelezi in cazul afectiunilor musculoscheletale, el fiind specialistul care iti va prezenta optiunile de tratament si care te va ajuta sa previi complicatiile ulterioare.