Meniu

Ortopedie sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de servicii de ortopedie in sector 4, atunci ai ajuns la articolul potrivit! Prin parcurgerea randurilor de mai jos vei afla informatii relevante cu privire la medicii ortopezi care isi desfasoara activitatea in aceasta parte a capitalei. Mai mult decat atat, iti vei face o idee in legatura cu preturile practicate la mai multe clinici din oras. 

O consultatie de ortopedie se poate dovedi utila in mai multe situatii, nu doar atunci cand o persoana se confrunta cu urmarile unei accidentari. Tocmai de aceea, medicii din cadrul clinicilor din sector 4 vin cu diverse tratamente, care sa raspunda cerintelor pacientilor, indiferent de afectiunile de care sufera acestia. Scopul lor este de a facilita pe cat posibil procesul de vindecare. 

Cat costa o consultatie de ortopedie in sector 4? 

Pretul consultatiilor si serviciilor de ortopedie din sector 4 pot varia de la o clinica la alta si tocmai de aceea, oamenii se intereseaza din timp in legatura cu acest aspect. Multi factori pot influenta costul unei consultatii, de la pregatirea medicului, care poate fi specialist sau primar, la pachetul de servicii ales de o persoana. Consulta tabelul urmator pentru a afla mai multe despre tarife: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ortokinetic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti bine pregatiti
 • Experienta in domeniu
 • Servicii la domiciliu
 • Contract CNAS
 • Timp ridicat de asteptare
Policlinica NovaLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Locuri de parcare
 • Curatenie
Centrul Polimed
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medic primar
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversi parteneri
 • Contract CASMB si OPSNAJ
 • Programarile nu se respecta
 • Personal neprofesionist la receptie
Alfa Polyclinics
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Abonamente de sanatate
 • Contract CASMB
 • Timp de asteptare ridicat
 • Personal insuficient la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in cadrul carora se efectueaza consultatii de ortopedie in sector 4

Intrucat numarul clinicilor care ofera servicii de ortopedie in sectorul 4 al capitalei este unul generos, s-ar putea sa-ti fie dificil sa iei o decizie. Exista cateva aspecte esentiale pe care trebuie sa le iei in calcul inainte de a face o programare, precum aparatura din dotare, experienta acumulata de personalul medical si facilitatile pe care le asigura o clinica sau un centru de recuperare. Multe dintre acestea sunt surprinse in descrierile de mai jos:  

1. Ortokinetic 

Dotat cu aparatura de ultima generatie si cu o echipa de medici bine pregatiti, Centrul Medical Ortokinetic vine in sprijinul celor care au nevoie de servicii de ortopedie si nu numai in sector 4. Printre medicii care fac parte din personalul medical de aici se numara Dr. Mihai Ciprian Rascu, Dr. Marius-Mihaita Negru, Dr. Ionut Cristea, Dr. Teodor Patpaiac etc. Tratamentele de recuperare medicala ce pot fi efectuate in cadrul clinicii includ fizioterapia, kinetoterapia, masajul, infiltratiile si multe altele. De asemenea, centrul are contract CNAS, asa ca pacientii care prezinta biletul de trimitere in momentul in care se programeaza beneficiaza de preturi accesibile. In plus, persoanele care nu se pot deplasa pana la centru din diverse motive, pot opta pentru servicii medicale la domiciliu. 

In functie de medicul ales pentru efectuarea investigatiei si de locul in care loc aceasta, pretul poate varia intre 250 si 450 de lei. 

Pe parcursul existentei sale, multe persoane au trecut pragul Centrului Medical Ortokinetic, cu scopul de a beneficia de servicii de calitate. Medicii de aici sunt implicati in relatia cu pacientul si dau dovada de amabilitate de fiecare data. Chiar si asa, un aspect negativ legat de activitatea centrului este timpul ridicat de asteptare. 

Vezi parerile pacientilor despre Ortokinetic 
Vezi Pareri

2. Policlinica NovaLife 

Tot pentru a beneficia de serviciile oferite de o clinica de ortopedie din sector 4, persoanele interesate au ca optiune Policlinica NovaLife. Echipa medicala din cadrul departamentului de ortopedie si traumatologie este formata atat din medici specialisti ca Dr. Alexandru Firicel si Dr. Pouya Maleki, dar si din medici primari precum Dr. Bogdan Mehedintu. Experienta acumulata de medici pe parcursul anilor de activitate asigura efectuarea unor servicii de calitate. In plus, categoria de ortopedie face parte din lista serviciilor decontate in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, asa ca pacientii pot beneficia de ele la preturi reduse sau chiar in mod gratuit. 

Pretul unei consultatii de ortopedie de specialitate este de 250 de lei. 

Exista mai multe aspecte pe care pacientii le apreciaza la Policlinica NovaLife, iar printre ele se afla profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea. Personalul este amabil si empatic, oferind fiecarui pacient atentia de care acesta are nevoie. In plus, clinica asigura acces facil pentru persoanele cu dizabilitati, datorita liftului pe care il are in dotare.  

3. Centrul Polimed  

Un centru care asigura un portofoliu impresionant de servicii, inclusiv in ceea ce priveste ortopedia in sector 4, este Polimed. De aceasta ramura medicala se ocupa Dr. Nicolae Efimov, medic primar in ortopedie si traumatologie, doctor in stiinte medicale. Actul medical este sustinut de aparatura de ultima generatie, care asigura un nivel ridicat de calitate. Totodata, centrul le ofera pacientilor posibilitatea de a achizitiona diverse pachete de servicii medicale. Programarile se pot face printr-un apel telefonic sau cu ajutorul formularului disponibil online. Persoanele interesate pot beneficia de servicii medicale gratuite, in baza biletului de trimitere, datorita contractului pe care il are centrul cu CASMB si OPSNAJ. 

O consultatie cu un medic primar ortopedier costa 300 de lei. 

Mai multi pacienti au avut parte de o experienta placuta in cadrul Centrului Polimed, iar aspectele pe care le-au apreciat in mod deosebit au fost empatia, amabilitatea si profesionalismul medicilor. In acelasi timp, organizarea ar putea fi imbunatatita, intrucat programarile nu sunt intotdeauna respectate, iar personalul de la receptie este slab pregatit. 

4. Alfa Polyclinics  

Urmatoarea clinica de pe lista in cadrul careia isi desfasoara activitatea medici ortopezi din sector 4 este Alfa Polyclinics. Din echipa fac parte medici primari in ortopedie si traumatologie precum Dr. Daniel Enceanu si Dr. Mihaela Popescu, dar si medici specialisti, precum Dr. Orhan Ramazan. Serviciile de care pot beneficia pacientii sunt consulturile de specialitate si testele de osteoporoza. De asemenea, oamenii pot opta pentru diverse abonamente de sanatate, care le permit sa beneficieze de reduceri la serviciile de care au nevoie. Spre exemplu, abonamentul Elementary ofera celor care il achizitioneaza o reducere de 5% pentru orice serviciu din cadrul clinicii. Valoarea maxima a unui serviciu poate sa fie de 250 de lei. 

Cu privire la pretul consultatiei de specialitate, acesta este de 250 de lei. 

Persoanele care au oferit un rating ridicat clinicii au scos in evidenta calitatea serviciilor prestate, profesionalismul, transparenta si sinceritatea. Se poate observa usor faptul ca medicii au experienta in domeniu si ofera informatii utile. In acelasi timp, personalul de la receptie este insuficient, asa ca multor pacienti le este dificil sa se programeze. Timpul de asteptare este si el unul ridicat. 

Concluzii

Prin urmare, daca esti in cautarea unui cabinet de ortopedie in sectorul 4, o programare la una din clinicile de mai sus te poate ajuta cu serviciile de care ai mare nevoie. Consultatia initiala reprezinta momentul oportun pentru ca medicul pe care l-ai ales sa se familiarizeze cu situatia ta, astfel incat sa-ti poata oferi un tratament individualizat, special conceput pentru a raspunde cerintelor tale!