Meniu

Ortopedie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe clinici si centre de recuperare medicala care te pot ajuta cu servicii de ortopedie in sector 6, iar daca n-ai idee care este cea mai potrivita pentru tine, articolul de fata iti vine in ajutor! Informatiile prezentate in randurile de mai jos nu sunt limitate doar la aparatura si preturi, ci scot in evidenta si experienta medicilor din cadrul clinicilor respective. 

Un ortoped bun, indiferent ca este vorba de unul din sector 6 sau din alta zona, dispune de pregatirea necesara pentru a oferi solutii chiar si in cele mai complexe cazuri. Mai mult decat atat, abilitatile de comunicare joaca un rol important in relatia dintre medic si pacient. O interactiune placuta ii poate ajuta pe oameni sa se relaxeze, ceea ce faciliteaza procesul de vindecare. 

Cat costa consultatia de ortopedie in sector 6? 

Atunci cand vine vorba de serviciile de ortopedie din sector 6, tarifele pot fi mai mult sau mai putin accesibile. Spre exemplu, exista clinici care au contract cu diverse case de asigurari, asa ca serviciile prestate in cadrul lor vor putea fi decontate. In acelasi timp, unele clinici ofera consultatii doar contracost, caz in care pacientii trebuie sa plateasca pretul intreg. Poti consulta tabelul: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Tehnica medicala ultramoderna
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Participari la cursuri si congrese
 • Atmosfera placuta
 • Zona accesibila
Vaio Life
2
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Contract CNAS
 • Program flexibil
 • Tur virtual
Centrul Humanitas
3
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura noua si moderna
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Programarile nu sunt respectate
Spital Wellborn
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Servicii de telemedicina
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu sunt respectate
Centrul Brancusi
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Contract CASMB
 • Atmosfera placuta
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de ortopedie in sector 6

In scopul de a te ajuta sa gasesti cel mai bun cabinet de ortopedie din sector 6, ti-am pus la dispozitie un top in care sunt prezentate cinci clinici din oras. In cadrul lor isi desfasoara activitatea medici bine pregatiti si dornici sa ajute. Tratamentele recomandate de acestia sunt personalizate, astfel incat sa raspunda cu exactitate nevoilor tale: 

1. Centrokinetic 

Primul loc spre care te poti orienta pentru o consultatie de specialitate in domeniul ortopediei in sector 6 este Centrokinetic. Echipa din cadrul centrului este una numeroasa si include atat medici specialisti, cat si medici primari. Multi dintre ei sunt supraspecializati pe o ramura anume. Spre exemplu, aici isi desfasoara activitatea Dr. Alexandra Crintea, medic specialist in ortopedie-traumatologie, supraspecializat in chirurgia umarului. Un alt exemplu ce merita mentionat este cel al Dr. Radu Paraschiv, medic primar in ortopedie-traumatologie, supraspecializat in traumatologie sportiva si in protezarea soldului si genunchiului. Efectuarea serviciilor este posibila datorita tehnicii medicale ultramoderne. De asemenea, consultatiile si investigatiile se adreseaza pacientilor indiferent de varsta, asa ca oricine poate conta pe sprijinul medicilor de aici. 

Pretul unei consultatii variaza intre 250 si 300 de lei, in functie de pregatirea medicului. 

Personalul medical profesionist si amabil reprezinta doar unul din motivele pentru care oamenii apreciaza activitatea Centrokinetic. La acesta se mai adauga atmosfera placuta, calitatea serviciilor si mai ales, eficienta exercitiilor recomandate de medici si terapeuti. Sprijinul oferit de echipa medicala nu se opreste odata cu finalizarea consultatiei, ci continua pe toata perioada de vindecare. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic 
Vezi Pareri

2. Vaio Life 

Lista continua cu Vaio Life, o clinica medicala cu un portofoliu variat de servicii, de la dermatologie si ginecologie, la oftalmologie, ortopedie si multe altele in sector 6. Clinica este noua, insa contractul CNAS pe care il are le ofera pacientilor posibilitatea de a incerca serviciile sale la preturi accesibile sau chiar gratuit. Principalele sale preocupari sunt grija fata de pacienti si imbunatatirea starii lor de sanatate. In plus, cei care vor sa-si faca o idee despre cum arata clinica inainte de a o vizita, pot opta pentru un tur virtual. Programarile se pot face foarte usor cu ajutorul formularului online pe care clinica il pune la dispozitia utilizatorilor. 

Cu privire la pretul consultatiei de specialitate, acesta este de 250 de lei. 

Chiar daca este vorba de o clinica noua din capitala, impresia pe care Vaio Life a lasat-o pana acum pacientilor a fost una foarte pozitiva. Personalul este alcatuit din medici profesionisti si amabili, iar serviciile pe care le ofera acestia sunt de o calitate superioara. Un alt aspect care iese in evidenta legat de activitatea clinicii este promptitudinea, intrucat programarile sunt rapide. 

3. Centrul Humanitas 

In cadrul Centrului Medical Humanitas isi desfasoara activitatea o echipa formata din experti pe diferite domenii, de la cardiologie, reumatologie, la ortopedie, toate acestea in sector 6. De ultima ramura de servicii mentionata se ocupa Dr. Andrei Stefan-Constantin, medic primar in ortopedie si traumatologie si doctor in stiinte medicale. Experienta acumulata in domeniu pe parcursul carierei sale asigura efectuarea unor servicii la standarde ridicate. Mai mult decat atat, aparatura noua si moderna din dotarea centrului sprijina actul medical de calitate. Programarile se fac doar telefonic, la unul din cele trei numere de telefon ale cabinetului. Ideal este ca la primul consult, pacientii sa aduca si rezultatele unor eventuale examinari anterioare. 

O consultatie de specialitate costa 250 de lei. 

Mai multi pacienti care au optat pentru serviciile efectuate in cadrul Centrului Humanitas au apreciat personalul medical bine pregatit, care face tot posibilul sa gaseasca solutii potrivite. In acelasi timp, mai multe persoane au avut parte de experiente neplacute cu personalul de la receptie. Nici programarile nu sunt mereu respectate, ceea ce duce la un timp de asteptare ridicat. 

4. Spital Wellborn 

Cu o experienta de mai bine de doua decenii in domeniul medical, reteaua Wellborn a ajuns in punctul in care le poate asigura pacientilor toate serviciile de care au nevoie, inclusiv pe partea de ortopedie in capitala, sector 6. Dotarile din cadrul spitalului sunt de ultima generatie, la standarde europene. In cadrul departamentului de ortopedie, oamenii il pot gasi pe Dr. Razvan Ionescu, medic specialist si colaborator al spitalului. Printre serviciile pe care le ofera se regasesc consultatia de specialitate, controlul, montarea sau demontarea gipsului, infiltratiile cu PRP, interventiile de artroscopie cu internare continua sau de o zi etc. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei. 

Exista multe motive care-i determina pe oameni sa aleaga serviciile prestate in cadrul Spitalului Wellborn, de la comunicarea constanta si purtarea exemplara a personalului medical, la spatiul curat si modern. Chiar si asa, au existat situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate sau au fost anulate cu putin timp inainte de momentul in care trebuiau efectuate. 

5. Centrul Medical Brancusi  

O ultima optiune pentru cei care se afla in cautarea unor servicii de ortopedie in Bucuresti, sector 6 este Centrul Medical Brancusi. Activitatea centrului a inceput in anul 2009, iar de atunci, personalul din cadrul lui a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, in scopul de a oferi solutii moderne celor care au nevoie de ele. Echipa departamentului de ortopedie este formata din medici primari si specialisti: Dr. Diana-Mihaela Dureci, Dr. Sevastian Teodor Patpaiac si Dr. Amir Salim. Lista serviciilor medicale cuprinde diagnosticarea si tratarea diverselor afectiuni de tip fracturi, luxatii, entorse, infiltratiile intraarticulare cu substante vasco-elastice sau antiinflamatorii, miciile interventii de ortopedie etc. Se pot realiza si diverse ecografii, precum cea de sold sau de parti moi. De asemenea, atat adultii, cat si micii pacienti pot beneficia de consultatii in mod gratuit prin intermediul biletului de trimitere, datorita contractului pe care centrul il are cu CASMB. 

Pretul consultatiei variaza intre 150 si 200 de lei, in functie de pregatirea medicului care se ocupa de efectuarea ei.  

Calitatea serviciilor prestate in cadrul Centrului Medical Brancusi ii determina pe oameni sa apeleze in mod regulat la medicii de aici. Un alt aspect apreciat in mod deosebit este profesionalismul de care da dovada personalul medical. Totusi, activitatea centrului ar putea fi imbunatatita pe partea de organizare: personalul de la receptie nu este pregatit pentru interactiunea cu pacientii, intrucat ofera informatii insuficiente sau este greu de apelat. 

Concluzii

In cele din urma, o programare la o clinica de ortopedie in sector 6 te poate ajuta cu informatii utile despre starea de sanatate. De multe ori, odihna este cel mai bun tratament, dar exista si situatii in care un pacient are nevoie de tratament medicamentos sau chiar de o interventie chirurgicala. In functie de simptomele cu care te confrunti, ortopedul iti poate recomanda tratamentul ideal.