Ortopedie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici de recuperare medicala specializata in ortopedie in Bucuresti la care sa apelezi pentru a cere parerea unui specialist? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca ti-am pregatit o selectie a celor mai buni medici ortopezi din capitala spre care iti poti indrepta atentia si care pun in aplicare un act medical ireprosabil. Este prima data cand mergi la un medic de ortopedie si nu stii exact care sunt procedurile pe care le urmeaza in cadrul consultatiei de specialitate? Ei bine, pentru inceput, va trebui sa iti prezinti istoricul medical, cu simptomele si durerile pe care le experimentezi, iar, ulterior, daca este necesar, sa efectuezi investigatiile necesare.

Din fericire, in Bucuresti exista o multime de clinici ortopedice recunoscute in toata tara, in cadrul carora au loc consultatii amanuntite si servicii corecte pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de severa este problema de care sufera.

Care este pretul unei consultatii de ortopedie in Bucuresti?

Inainte de a apela la ajutorul unui ortoped din Bucuresti, trebuie sa te informezi atent cu privire la preturile aplicate pentru o consultatie la un medic de specialitate. Inainte de toate, este important de mentionat si faptul ca tariful este stabilit in functie de statutul medicului care se ocupa de acest serviciu medical. De exemplu, pretul unei consultatii la medicul primar este, de obicei, mai ridicat spre deosebire de cel stabilit la medicului specialist. Iata care sunt tarifele aplicate la clinicile de ortopedie din capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Echipa medicala cu o buna pregatire
 • Experienta vasta in domeniu
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Tratamente corecte si personalizate
Kineto Medical
2
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici experimentati si bine pregatiti
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii si tratamente eficiente
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera primitoare
Kino Med
3
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Tratamente si servicii eficiente
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Echipe bine pregatite si experimentate de medici
 • Rezultate excelente
Dr. Radu Paraschiv
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Grija, atente, buna pregatire, experienta vasta
 • Act medical ireprosabil
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Tratamente eficiente
 • Medic primar in ortopedie
Policlinica NovaLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Atmosfera primitoare
 • Activitati medicale ireprosabile
 • Personalul implicat de la receptie
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinicii de ortopedie in Bucuresti pe care le poti lua in considerare

Pentru a-ti fi mult mai usor sa gasesti o clinica de ortopedie in Bucuresti ti-am pregatit, asa cum ti-am promis mai sus, o selectie a celor mai apreciate si frecventate unitati medicale din capitala. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si ce pareri au ceilalti pacienti care le-au frecventat:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o unitate medicala multidisciplinara din Bucuresti, unde poti opta si pentru specialitatea de ortopedie si traumatologie, care se adreseaza, in principiu, pacientilor cu dureri de genunchi, gat, sold, umar sau chiar la incheietura mainii. Echipa medicala este formata din doctori ortopezi cu experienta vasta in domeniu, dintre care merita mentionati si: dr. Alexandru Crintea, dr. Catalin Gican, dr. Catalin Prescura, dr. Lucian Stanciu, dr. Horatiu Zorila, dr. Octavian Harabagiu, dr. Ciprian Onut, dr. Catalin Nahoi, dr. Alexandru Herdea, dr. Andre Dusca, medici specialisti, dr. Ioan Bogdan Andrei, dr. Adrian Pojoga, dr. Anastasiu Andrei, dr. Bogdan Alexandru Jalba, dr. Orlando Marinescu, dr. Albert Stanciu, medici primari. Avand o buna pregatire in domeniu, medicii pot pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, investigatii, infiltratii articulare (cu antiinflamator sau corticosteroizi, cu PRP, Sanakin etc.), terapii specifice (drenaj limfatic, electroterapie, electrostimulare, terapie Shockwave etc.).

Pretul unei consultatii la medicul ortoped de la clinica Centrokinetic este intre 250 lei si 300 lei.

Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, aplicand un act medical de incredere pentru fiecare pacient in parte. Pe langa experienta sa vasta in domeniu, se remarca si aparaturile de ultima generatie care sunt folosite pentru efectuarea unor investigatii precise si rapide, dar si pentru aplicarea unor tratamente corecte. In plus, atmosfera din cabinet este una primitoare, colectivul de asistente si de medici asigurand sprijinul necesar pe tot parcursul procesului de vindecare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic 
Vezi Pareri

2. Kineto Medical Health

Kineto Medical Health este o alta optiune pe care ti-o recomandam din Bucuresti si unde poti beneficia de consultatii de ortopedie si traumatologie la standarde superioare. Personalul de medici ortopezi este format din doctori de incredere, cu o experienta vasta in domeniu: dr. Radu Niculaita, dr. Andrei Visoianu, medici specialisti, dr. Cosmin Baciu, dr. Alin Popescu, dr. Sebastian Diaconescu, medici primari. Printre serviciile care sunt puse in aplicare de cadrele medicale experimentate se numara si: consultatiile de specialitate, consultatii dupa efectuarea investigatiilor imagistice, infiltratii articulare, terapii specifice, planuri eficiente de tratament.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Clinica de medicina sportiva, ortopedie si traumatologie este apreciata de majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile sale. Colectivul este format din medici de ortopedie cu o buna pregatire in domeniu si are acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie. Astfel, investigatiile si tratamentele aplicate sunt eficiente si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Conform recenziilor postate, echipa asigura si mediu primitor, fiind de un real ajutor pentru pacientii cu fobie de unitati medicale.

3. Kino Med

Kino Med este o alta unitate medicala din Bucuresti la care iti recomandam sa apelezi cu incredere  pentru a beneficia de o consultatie de ortopedie si traumatologie la un medic de specialitate. Clinica privata de ortopedie este formata din medici de incredere si specializati in domeniu, care asigura un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Colectivul este format, asadar, din: prof. dr. Gheorghe Popescu, dr. Cosmin Baciu, dr. Mihaela Camelia Tecu, dr. Razvan Banateanu, dr. Mihai Rata, dr. Hamza Alzawahra si dr. Ionut Crivatu. Printre afectiunile pe care acestia le pot trata sunt amintite si: fracturile osoase, artroplastiile, leziunile sportive, afectiuni degenerative ale articulatiilor si afectiuni ale coloanei vertebrale.

Consultatia de ortopedie la Kino Med este de 250 lei la medicul specialist si 300 lei la medicul primar.

Rating-ul ridicat al clinicii este o dovada a faptului ca pacientii care au beneficiat de serviciile sale au fost multumiti in totalitate. Tratamentele si serviciile puse in aplicare sunt eficiente si sigure, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, iar echipa de medici poate face fata si urgentelor ortopedice oricat de severe ar fi. 

4. Dr. Radu Paraschiv

Dr. Radu Paraschiv si-a deschis propriul cabinet de ortopedie in Bucuresti cu scopul de a trata pacientii cu diverse afectiuni sau patologii manifestate la nivelul sistemului osos. Acesta este medic primar in ortopedie-traumatologie si doctor in stiinte medicale, participa in fiecare an la diverse concursuri si congrese de profil, perfectionandu-si in mod constant activitatea. Din anul 2013 este membru al Academiei Americane de Ortopedie, din 2015 fac parte din SOROT (Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie), iar din 2017 este membru al Societatii Internationale de Artroscopie, Chirurgie a Genunchiului si Medicina Sportiva. Printre abilitatile sale se numara si: diagnostic complet, planuri eficiente si personalizate de tratament, chirurgie ortopedica, chirurgia soldului, umarului si genunchiului.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online pentru aceasta unitate medicala sunt, in mare parte, pozitive, pacientii declarandu-se multumiti de serviciile de care au beneficiat. Grija, atentia, buna pregatire, experienta vasta in domeniu si succesul actului medical sunt principalele calitati apreciate si laudate de pacienti. Tratamentele recomandate sunt eficiente, iar interventiile chirurgicale puse in aplicare de medic sunt reusite.

5. Policlinica NovaLife

Cu o activitate de peste 15 ani in domeniu, policlinica NovaLife este o unitate medicala pe care multi pacienti o iau in considerare atunci cand vor sa apeleze la un dr. ortoped bun in Bucuresti. Initial a fost infiintata in Timisoara, insa, ulterior, s-a extins si in capitala cu servicii din toate domeniile medicale, printre care se numara si ortopedia. Colectivul medical este format din medici de incredere, cu experienta vasta in domeniu: dr. Bogdan Mehedintu, medic primar, dr. Alexandru Firicel, dr. Pouya Maleki, medici specialisti. Acestia au competenta de a pune in aplicare servicii ireprosabile si solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este problema de sanatate de care sufera.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, echipa medicala isi desfasoara activitatea intr-o maniera ireprosabila si asigura o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, ceea ce inseamna ca tratamentele si procedurile medicale aplicate sunt corecte si eficiente. In plus, personalul de la receptie este implicat, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Concluzii

Te-ai hotarat sa soliciti ajutorul medicului specializat in ortopedie in Bucuresti, dar nu stii exact la cine sa apelezi? Atunci cele cinci recomandari pe care ti le-am pregatit anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a te documenta si pentru a identifica una dintre cele mai frecventate clinici din capitala. Citeste cu atentie si fa-ti o programare cat mai curand, pentru a afla daca te confrunti cu o problema de sanatate, dar si ce ai de facut intr-o astfel de situatie.