Meniu

Ortopedie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici de recuperare medicala specializata in ortopedie in Bucuresti la care sa apelezi pentru a cere parerea unui specialist? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca ti-am pregatit o selectie a celor mai buni medici ortopezi din capitala spre care iti poti indrepta atentia si care pun in aplicare un act medical ireprosabil. Este prima data cand mergi la un medic de ortopedie si nu stii exact care sunt procedurile pe care le urmeaza in cadrul consultatiei de specialitate? Ei bine, pentru inceput, va trebui sa iti prezinti istoricul medical, cu simptomele si durerile pe care le experimentezi, iar, ulterior, daca este necesar, sa efectuezi investigatiile necesare.

Din fericire, in Bucuresti exista o multime de clinici ortopedice recunoscute in toata tara, in cadrul carora au loc consultatii amanuntite si servicii corecte pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de severa este problema de care sufera.

Care este pretul unei consultatii de ortopedie in Bucuresti?

Inainte de a apela la ajutorul unui ortoped din Bucuresti, trebuie sa te informezi atent cu privire la preturile aplicate pentru o consultatie la un medic de specialitate. Inainte de toate, este important de mentionat si faptul ca tariful este stabilit in functie de statutul medicului care se ocupa de acest serviciu medical. De exemplu, pretul unei consultatii la medicul primar este, de obicei, mai ridicat spre deosebire de cel stabilit la medicului specialist. Iata care sunt tarifele aplicate la clinicile de ortopedie din capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Echipa medicala cu o buna pregatire
 • Experienta vasta in domeniu
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Atmosfera primitoare
 • Tratamente corecte si personalizate
Dr. Anastasiu
2 Clinica-Verificata
360 Ron
 • Pret Consultatie 360 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic profesionist
 • Pregatire ireprosabila
 • Interventii chirurgicale complexe
 • Operatii reusite
 • Inspira incredere si optimism pacientilor
Dr. Paraschiv
3 Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Medic profesionist
 • Specialist tanar si pasionat de meserie
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Grija si atentie in actul medical
 • Explicatii detaliate
Kineto Medical
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Medici experimentati si bine pregatiti
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii si tratamente eficiente
 • Preturi accesibile
 • Atmosfera primitoare
Kino Med
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Tratamente si servicii eficiente
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Echipe bine pregatite si experimentate de medici
 • Rezultate excelente
Policlinica NovaLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Atmosfera primitoare
 • Activitati medicale ireprosabile
 • Personalul implicat de la receptie
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 6 clinici de ortopedie in Bucuresti pe care le poti lua in considerare

Pentru a-ti fi mult mai usor sa gasesti o clinica de ortopedie in Bucuresti ti-am pregatit, asa cum ti-am promis mai sus, o selectie a celor mai apreciate si frecventate unitati medicale din capitala. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si ce pareri au ceilalti pacienti care le-au frecventat:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este o unitate medicala multidisciplinara din Bucuresti, unde poti opta si pentru specialitatea de ortopedie si traumatologie, care se adreseaza, in principiu, pacientilor cu dureri de genunchi, gat, sold, umar sau chiar la incheietura mainii. Echipa medicala este formata din doctori ortopezi cu experienta vasta in domeniu, dintre care merita mentionati si: dr. Alexandru Crintea, dr. Catalin Gican, dr. Catalin Prescura, dr. Lucian Stanciu, dr. Horatiu Zorila, dr. Octavian Harabagiu, dr. Ciprian Onut, dr. Catalin Nahoi, dr. Alexandru Herdea, dr. Andre Dusca, medici specialisti, dr. Ioan Bogdan Andrei, dr. Adrian Pojoga, dr. Anastasiu Andrei, dr. Bogdan Alexandru Jalba, dr. Orlando Marinescu, dr. Albert Stanciu, medici primari. Avand o buna pregatire in domeniu, medicii pot pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, investigatii, infiltratii articulare (cu antiinflamator sau corticosteroizi, cu PRP, Sanakin etc.), terapii specifice (drenaj limfatic, electroterapie, electrostimulare, terapie Shockwave etc.).

Pretul unei consultatii la medicul ortoped de la clinica Centrokinetic este intre 250 lei si 300 lei.

Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, aplicand un act medical de incredere pentru fiecare pacient in parte. Pe langa experienta sa vasta in domeniu, se remarca si aparaturile de ultima generatie care sunt folosite pentru efectuarea unor investigatii precise si rapide, dar si pentru aplicarea unor tratamente corecte. In plus, atmosfera din cabinet este una primitoare, colectivul de asistente si de medici asigurand sprijinul necesar pe tot parcursul procesului de vindecare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic 
Vezi Pareri

2. Dr. Andrei Matei Anastasiu

Dr. Andrei Matei Anastasiu este medic primar in ortopedie si traumatologie, doctor in stiinte medicale, cu supraspecializare in artroplastia de genunchi si sold si o vasta experienta in interventiile chirurgicale la nivelul membrelor. A participat la numeroase cursuri de formare si conferinte in domeniu, in tara si in strainatate. Reputatul medic, care trateaza de peste 16 ani afectiunile ortopedice, conteaza pe o echipa de tineri specialisti bine pregatiti si dornici de perfectionare continua, precum si pe colaboratori cu prestigiu si experienta in ortopedie-traumatologie si chirurgia ortopedica. Pe dr. Anastasiu il poti gasi la Clinica Centrokinetic, specializata in ortopedie si recuperare medicala, si la Spitalul de Chirurgie Plastica MedLife din Bucuresti. Este membru al Societatii Romane de Ortopedie si Traumatologie (SOROT).

O consultatie de ortopedie are pretul de 360 de lei. 

Medicul Andrei Matei Atanasiu este apreciat pentru actul medical de calitate, profesionalismul si pregatirea ireprosabile, interventiile chirurgicale complexe, incununate de succes, pentru increderea si optimismul pe care il inspira pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Andrei Matei Anastasiu
Vezi Pareri

3. Dr. Radu Paraschiv

Dr. Radu Paraschiv este medic primar ortopedie – traumatologie, doctor in stiinte medicale, specializat in traumatologie sportiva. Are peste 2300 de pacienti tratati, care s-au recuperat excelent in urma interventiilor si tratamentelor. Dorinta de perfectionare continua se manifesta prin participarea anuala la cursuri si conferinte de profil, pentru a se pune la curent cu cele mai noi tehnici si metode care ar putea rezolva eficient problemele pacientilor. Medicul este membru al Academiei Americane de Ortopedie, al SOROT – Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie, si al Societatii Internationale de Artroscopie, Chirurgie a Genunchiului si Medicina Sportiva. Diagnosticul si tratamentul afectiunilor si traumelor ortopedice se realizeaza in colaborare cu o echipa dedicata de medici specialisti si rezidenti, precum si cu medici colaboratori renumiti pentru experienta si rezultatele remarcabile in acesta ramura medicala. Dr. Radu Paraschiv activeaza in cadrul Clinicii Physio Medical Center.

Pretul consultatiei de ortopedie este de 400 de lei. Pentru control vei plati suma de 250 de lei.

Pentru profesionalismul, amabilitatea si experienta sa clinica, medicul Radu Paraschiv reprezinta o alegere de top pentru pacientii care sufera de afectiuni ortopedice sau accidente cu urmari asupra aparatului locomotor. Acestia considera ca au beneficiat de interventii care au contribuit eficient la recuperarea motorie, de atentia si grija unui specialist tanar si pasionat de meserie, precum si de explicatii detaliate ale diagnosticului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Radu Paraschiv
Vezi Pareri

4. Kineto Medical Health

Kineto Medical Health este o alta optiune pe care ti-o recomandam din Bucuresti si unde poti beneficia de consultatii de ortopedie si traumatologie la standarde superioare. Personalul de medici ortopezi este format din doctori de incredere, cu o experienta vasta in domeniu: dr. Radu Niculaita, dr. Andrei Visoianu, medici specialisti, dr. Cosmin Baciu, dr. Alin Popescu, dr. Sebastian Diaconescu, medici primari. Printre serviciile care sunt puse in aplicare de cadrele medicale experimentate se numara si: consultatiile de specialitate, consultatii dupa efectuarea investigatiilor imagistice, infiltratii articulare, terapii specifice, planuri eficiente de tratament.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 350 lei.

Clinica de medicina sportiva, ortopedie si traumatologie este apreciata de majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile sale. Colectivul este format din medici de ortopedie cu o buna pregatire in domeniu si are acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie. Astfel, investigatiile si tratamentele aplicate sunt eficiente si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Conform recenziilor postate, echipa asigura si mediu primitor, fiind de un real ajutor pentru pacientii cu fobie de unitati medicale.

5. Kinomed

Kinomed este o alta unitate medicala din Bucuresti la care iti recomandam sa apelezi cu incredere  pentru a beneficia de o consultatie de ortopedie si traumatologie la un medic de specialitate. Clinica privata de ortopedie este formata din medici de incredere si specializati in domeniu, care asigura un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient. Colectivul este format, asadar, din: prof. dr. Gheorghe Popescu, dr. Cosmin Baciu, dr. Mihaela Camelia Tecu, dr. Razvan Banateanu, dr. Mihai Rata, dr. Hamza Alzawahra si dr. Ionut Crivatu. Printre afectiunile pe care acestia le pot trata sunt amintite si: fracturile osoase, artroplastiile, leziunile sportive, afectiuni degenerative ale articulatiilor si afectiuni ale coloanei vertebrale.

Consultatia de ortopedie la Kinomed este de 250 lei la medicul specialist, 300 lei la medicul primar si 450 lei la Prof. Dr. Gheorghe Popescu.

Rating-ul ridicat al clinicii este o dovada a faptului ca pacientii care au beneficiat de serviciile sale au fost multumiti in totalitate. Tratamentele si serviciile puse in aplicare sunt eficiente si sigure, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, iar echipa de medici poate face fata si urgentelor ortopedice oricat de severe ar fi.

6. Policlinica NovaLife

Cu o activitate de peste 15 ani in domeniu, policlinica NovaLife este o unitate medicala pe care multi pacienti o iau in considerare atunci cand vor sa apeleze la un dr. ortoped bun in Bucuresti. Initial a fost infiintata in Timisoara, insa, ulterior, s-a extins si in capitala cu servicii din toate domeniile medicale, printre care se numara si ortopedia. Colectivul medical este format din medici de incredere, cu experienta vasta in domeniu: dr. Bogdan Mehedintu, medic primar, dr. Alexandru Firicel, dr. Pouya Maleki, medici specialisti. Acestia au competenta de a pune in aplicare servicii ireprosabile si solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este problema de sanatate de care sufera.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, echipa medicala isi desfasoara activitatea intr-o maniera ireprosabila si asigura o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, ceea ce inseamna ca tratamentele si procedurile medicale aplicate sunt corecte si eficiente. In plus, personalul de la receptie este implicat, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Concluzii

Te-ai hotarat sa soliciti ajutorul medicului specializat in ortopedie in Bucuresti, dar nu stii exact la cine sa apelezi? Atunci cele cinci recomandari pe care ti le-am pregatit anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a te documenta si pentru a identifica una dintre cele mai frecventate clinici din capitala. Citeste cu atentie si fa-ti o programare cat mai curand, pentru a afla daca te confrunti cu o problema de sanatate, dar si ce ai de facut intr-o astfel de situatie.