Meniu

Ortopedie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai suferit o luxatie de glezna si nu stii la ce cabinet de ortopedie din Calarasi sa soliciti ajutorul pentru a primi ingrijirile necesare la timp? In astfel de situatii, este necesara, de regula, interventia urgenta a medicului de specialitate, mai ales daca este severa, astfel incat procesul de vindecare sa fie unul cat mai eficient. Din acest motiv, este important sa ai in vedere un medic ortoped de incredere la ajutorul caruia poti apela, pentru a preveni complicatiile.

Cu toate ca nu exista atat de multe optiuni disponibile in Calarasi, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi o unitate medicala pe care te poti baza in orasul tau pentru a face fata afectiunilor sau accidentarilor care intra in sfera ortopediei. 

Cat costa o consultatie de ortopedie in Calarasi?

Daca te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui ortoped din Calarasi in legatura cu o anumita problema de sanatate, indicat ar fi sa te informezi in prealabil cu privire la preturile pe care le pune in aplicare pentru o consultatie. Iata cat costa aceasta conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
120 Ron
  • Pret Consultatie 120 Ron
  • Profesionalism si implicare
  • Promptitudine
  • Dotari de ultima generatie
  • Investigatii precise
  • Plan personalizat de tratament
  • Dificultati in stabilirea contactului telefonic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de ortopedie in Calarasi?

Asa cum ti-am promis mai sus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta o unitate medicala care cuprinde specializarea de ortopedie in Calarasi si la serviciile careia poti apela atunci cand te confrunti cu o urgenta medicala in acest domeniu. Citeste in continuare si afla cat de bine pregatiti sunt doctorii ortopezi din orasul tau:

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian din Calarasi iti asigura si servicii de ortopedie si traumatologie, sub atenta supraveghere a medicilor bine pregatiti. Echipa pe care o vei gasi in cadrul acestui departament este formata din: dr. Antonii Vitalii, dr. Sergiu Ivanov, dr. Alexandru Tomek, medici primari si dr. Ovidiu Mihai Dontu, medic specialist. Multumita echipamentelor si dotarilor de ultima generatie din cadrul departamentului, serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile, diagnosticarea este corecta, iar tratamentul este personalizat.

Tariful pentru o consultatie de ortopedie este de 120 lei.

Profesionalismul, implicarea si promptitudinea medicilor de la Spitalul Judetean sunt principalele aspecte apreciate. Dotarile sunt de ultima generatie, ceea ce le permite medicilor sa stabileasca un diagnostic precis si sa efectueze investigatii precise. De asemenea, planul de tratament este conceput in functie de necesitatile pacientului. Din pacate, este dificil sa se stabileasca un contact telefonic, pentru ca liniile sunt mai mereu ocupate.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian
Vezi Pareri

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de ortopedie in Calarasi pentru a primi un diagnostic precis, dar si pentru a fi tratat corect, poti apela cu incredere la unitatea medicala prezentata anterior. Ia legatura cu un medic profesionist in domeniu, care stie exact ce proceduri sa aplice pentru a te insanatosi.