Meniu

Ortopedie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Accidentarile sunt unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii se prezinta la ortopedie. In Cluj, exista clinici specializate unde te poti prezenta in cazul afectiunilor si leziunilor la nivelul membrelor. Luxatiile si intinderile musculare sunt doua dintre situatiile comune in care pacientii se adreseaza unui ortoped.

In cadrul unei vizite la un cabinet de ortopedie din Cluj, medicul va examina structura anatomica a sistemului osos, dupa care urmeaza radiografiile prin care se confirma diagnosticul suspectat. In unele cazuri, poate fi nevoie de efectuarea unui RMN sau a unei tomografii computerizate.

Care este cea mai buna clinica de ortopedie din Cluj?

Daca vrei sa mergi in Cluj la o clinica de ortopedie, ca urmare a unei accidentari sau din cauza unei afectiuni ortopedice, ai la dispozite mai multe optiuni de unitati medicale. Este important sa te adresezi unui specialist, indiferent de complexitatea problemei. In tabelul de mai jos, poti vedea care sunt cele mai bune optiuni de doctori si clinici dintre care poti alege:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Implicare si amabilitate
 • Interactiune eficienta cu medicul
 • Echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Dr. Adrian Todor
2
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta vasta
 • Rabdare si devotament
 • Interventii de succes
Ortomed
3
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de cea mai buna calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si pozitivitate
 • Curatenie
ARTROClinic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Atmosfera relaxanta
Cardiomed
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Atmosfera linistita
 • Nu exista locuri de parcare pentru pacienti
Union Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Clinica moderna si curata
 • Preturi rezonabile
 • Profesionalism si implicare
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de ortopedie din Cluj

Vizita la ortopedie nu trebuie amanata, iar daca locuiesti in Cluj poti merge la unele clinici inclusiv daca ai urgente, care se manifesta prin dureri insuportabile la nivelul membrului afectat. Durerile articulare sau musculare, precum si scaderea mobilitatii sunt motive pentru care sa te adresezi unui ortoped.

Identificarea unui medic ortoped din Cluj este relativ simpla, mai ales ca viitorii pacienti pot sa caute direct pe internet care este cea mai apropiata clinica. Totusi, este nevoie de o documentare mai ampla, motiv pentru care clasamentul de mai jos ti-ar putea folosi ca punct de plecare. Acesta surprinde, pe langa numele celor mai reputate clinici de ortopedie din acest judet, si cateva informatii importante despre activitatea lor:

1. Centrokinetic

Vrei sa apelez la ajutorul unei clinici de ortopedie din Cluj Napoca? Atunci Centrokinetic este exact ce ai nevoie pentru a fi corect investigat de un medic profesionist, dar si pentru a primi un diagnostic cert. Departamentul de ortopedie este reprezentat de urmatorii medici: dr. Horea Benea, dr. Daniel Albu, dr. Ciprian Bota, dr. Horatiu Badiu, dr. Rares Opris, medici primari, dr. Alina Grosu si dr. Corina Goia, medici specialisti, cu o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile pe care acestia le pun in aplicare merita mentionate si: consultatii de specialitate, ecografie musculoscheletala sau RMN osteoarticular, infiltratii articulare, terapii specifice, cum ar fi: TECAR, drenaj limfatic, electroterapie, electrostimulare, fizioterapie, crioterapie, terapie Shockwave, fizioterapie cu ultrasunete, electrostimulare magnetica functionala, terapie diamagnetica, reflexoterapie, fizioterapie cu vacuum etc. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul unitatii medicale. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie variaza intre 250 si 300 lei. 

Toate recenziile postate in mediul online cu privire la clinica din Cluj sunt pozitive, ca dovada a implicarii si amabilitatii de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Nici echipamentele nu sunt mai prejos, in cadrul departamentului de neurologie folosindu-se o multime de aparaturi moderne si performante, pentru stabilirea unui diagnostic corect. Echipa medicala este competenta si in elaborarea unui plan personalizat de tratament, astfel incat pacientii sa beneficieze de un proces de vindecare cat mai sigur si usor.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Todor

Un nume de referinta in Cluj atunci cand vine vorba despre ortopedie este dr. Adrian Todor. Medic primar ortopedie si traumatologie si conferentiar in cadrul UMF „Iuliu Hatieganu”, are un parcurs academic si profesional remarcabil. Cu o experienta vasta in domeniu, acesta lucreaza alaturi de o echipa formata din medici specialisti. A participat la numeroase conferinte, congrese si workshop-uri in tara si in strainatate. A fost subinvestigator in mai multe studii clinice si a publicat o carte in 2015.  

Pretul unei consultatii este de 250 lei.

Pacientii il recomanda pe dr. Adrian Todor si il caracterizeaza ca fiind un profesionist. Are pregatire excelenta, este deschis, rabdator si devotat. Ei spun ca interventiile au fost un succes si ca au revenit rapid la activitatile lor obisnuite, fiind foarte multumiti de serviciile oferite de acest doctor ortoped din Cluj.

3. Clinica Ortomed

Una dintre cele mai bune clinici pe care le pot alege pacientii din Cluj interesati de specialitatea ortopedie este Clinica Ortomed. Aceasta a fost infiintata in 2008, cu scopul de a introduce procedee chirurgicale noi si minim invazive, care sa asigure o experienta confortabila si o recuperare rapida in cazul bolilor si traumatismelor articulatiilor. Clinica a fost fondata de catre dr. Gheorghe Cracium, care si-a consolidat experienta in ortopedie prin activitatea in strainatate. Este membru in mai multe societati stiintifice si in 2008 a primit diploma de onoare din partea UNESCO pentru activitatea sa medicala.

O consultatie are pretul de 200 lei in cadrul acestei clinici de ortopedie din Cluj.

Mai multi pacienti si-au relatat pe internet experienta avuta la clinica. Serviciile medicale sunt de cea mai buna calitate, iar personalul este descris ca fiind profesionist, empatic, pozitiv si sincer. Alte avantaje sunt curatenia din clinica si faptul ca programarile se respecta.

4. ARTROClinic

ARTROClinic se inscrie pe lista celor mai bune clinici de ortopedie spre care se pot indrepta pacientii din Cluj, dar si din apropiere. In cadrul sau profeseaza o echipa de medici primari, care au competente in chirurgia artroscopica si in ecografia musculoscheletala. Cu o experienta vasta in domeniul ortopediei-traumatologiei, personalul acopera o arie de expertiza medicala variata.

Tariful unei consultatii la acest cabinet de ortopedie din Cluj Napoca este de 300 lei.

Dintre pacientii care au oferit feedback in mediul online, majoritatea se declara multumiti. Profesionalismul si modestia sunt doua dintre cele mai apreciate calitati ale personalului medical. Medicii sunt bine pregatiti si disponibili sa ofere explicatii amanuntite. De asemenea, atmosfera este una relaxanta.

5. Cardiomed

Pentru consultatii de ortopedie, una dintre cele mai apreciate clinici din Cluj este Cardiomed. Activitatea acesteia a inceput in anul 2009 si reuneste mai multe specialitati medicale, gazduind un colectiv format din peste 130 de medici. In cadrul departamentului de ortopedie, activeaza o echipa formata din medic primar si medici specialisti, care asigura servicii de calitate pentru pacientii de orice varsta.

In ceea ce priveste tarifele, o consultatie costa 300 lei.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de serviciile clinicii, despre care spun ca este ingrijita si dotata cu aparatura moderna. Personalul este bine pregatit, amabil si comunicativ. Cadrele medicale ofera explicatii pe inteles, iar atmosfera din clinica este linistita. Desi majoritatea pacientilor spun ca serviciile sunt de calitate, exista si persoane care au avut experiente neplacute, din cauza nerespectarii programarilor si lipsei locurilor de parcare.

6. Clinica Union Medical

Clinica Union Medical face parte din alegerile de top ale pacientilor din Cluj pentru consultatii de ortopedie si tratamente. Aceasta a fost infiintata in anul 2012, cu obiectivul de a oferi servicii medicale de inalta calitate. Clinica acopera peste 20 de specialitati medicale si gazduieste o echipa de medici cu experienta, avand un numar de 60 de colaboratori. De asemenea, se afla intr-o continua evolutie si este inclinata spre inovatie si progres medical.

Pretul unei consultatii este de 200 lei.

Multi pacienti aflati in cautarea unui dr ortoped bun in Cluj au ales aceasta clinica. In spatiul virtual, exista numeroase pareri pozitive de la persoane care spun ca au avut o experienta placuta. Clinica este moderna, curata si primitoare. Preturile sunt rezonabile, iar personalul este caracterizat ca fiind profesionist, amabil si implicat. Exista cativa pacienti care au oferit recenzii mai putin favorabile, spunand ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit.

Concluzii

Tinand cont de numeroasele variante prezentate anterior, se poate afirma ca pacientii din Cluj se bucura de diversitate atunci cand vine vorba despre consultatii de ortopedie si clinici specializate pe aceasta ramura medicala.

Atunci cand alegi o clinica de ortopedie din Cluj, este important sa iei in calcul experienta medicilor, raportul calitate-pret si nu in ultimul rand, atmosfera si dotarile din clinica. In acest judet, exista numeroase unitati medicale ce indeplinesc standarde inalte de calitate si unde medicii asigura precizie in diagnostic si eficienta tratamentelor.