Meniu

Ortopedie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a afla cauza durerilor persistente de articulatii, dupa o fractura sau in prezenta unor dureri severe de spate, poti sa te programezi la o clinica de ortopedie din Constanta pentru o consultatie amanuntita si tratament. Medicul ortoped se ocupa de diagnostic si tratament in cazul a numeroase afectiuni ale membrelor superioare si inferioare, in cazul carora poate fi nevoie sau nu de interventie chirurgicala. Fracturile osoase, entorsele, tendinitele si malformatiile sistemului musculo-scheletic sunt cateva dintre problemele de tratamentul carora se ocupa un medic ortopedic. 

Exista numeroase de clinici de ortopedie in Constanta pe care le poti alege pentru diagnosticul afectiunilor ortopedice, pentru gestionarea acestora si pentru planuri terapeutice de recuperare. In plus, medicul ortoped poate oferi sfaturi pacientilor pentru prevenirea problemelor aparatului locomotor. Din acest articol vei afla mai multe despre activitatea celor mai bune clinici din orasul tau si inclusiv pretul unei consultatii la medic ortoped.

Care sunt cele mai bune clinici de ortopedie din Constanta?

Printr-o cautare rapida pe Google, vei observa ca in Constanta exista mai multe clinici care ofera servicii din domeniul ortopediei. Pentru a lua o decizie corecta, primul pas este sa afli mai multe despre activitatea si reputatia lor. Pretul este si el un aspect important, astfel ca am alcatuit un tabel in care sunt notate cele mai bune clinici din acest oras, impreuna cu tariful practicat pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Fiziozone
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate impecabila
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si implicare
 • Echipa pasionata de meserie
 • Interactiune eficienta cu personalul
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Programarile nu se respecta
Ovidius Hospital
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Empatie, implicare si amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Preturi accesibile
 • Programari nerespectate
Aqua Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Rabdare, empatie si implicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Atitudinea personalului de la receptie este nepotrivita
Doctor Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si implicare
 • Ambient placut
 • Preturi rezonabile
Clinica 360
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate si atentie
 • Personal comunicativ
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie din Constanta

In Constanta vei gasi multi medici specializati in ortopedie. Pentru a face o alegere potrivita, un viitor pacient trebuie sa se intereseze cu privire la experienta medicului, raportul calitate-pret si feedback-ul primit din partea altor persoane care i-au ales serviciile.

Pentru a iti fi mai usor sa alegi un doctor ortoped din Constanta, am alcatuit un clasament care prezinta detalii ce te-ar putea interesa inainte sa faci o programare la una dintre cele mai apreciate clinici:

1. Fiziozone

Fiziozone este centru de recuperare din Constanta pe care il poti alege pentru consultatia de ortopedie si in cadrul caruia vei gasi medici foarte bine pregatiti. Cu o experienta de peste doua decenii, aceasta clinica ofera o gama completa de servicii de recuperare medicala si fizioterapie. Sunt disponibile consultatii de specialitate din mai multe arii terapeutice, printre care ortopedia, cardiologia si reumatologia. Fiziozone dispune de aparatura ultraperformanta, in care s-au facut investitii considerabile de-a lungul anilor de activitate. Din colectiv fac parte medici, fizioterapeuti si kinetoterapeuti care alcatuiesc o echipa multidisciplinara aflata intr-un proces continuu de perfectionare.

O consultatie de specialitate costa 250 lei.

Foarte multe persoane care au ales Fiziozone spun ca au beneficiat de servicii de calitate impecabila si ca atmosfera din clinica este relaxanta, primitoare si destinsa. Profesionalismul, empatia si amabilitatea cadrelor medicale sunt cateva dintre aspectele amintite de multi pacienti in recenziile din mediul online. Interactiunea cu personalul clinicii este eficienta si intreaga echipa e bine pregatita, dedicata si pasionata de meseria pe care o practica in cadrul acestui centru medical modern. Ca dezavantaje, cateva persoane spun ca programarile nu se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Fiziozone
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Pentru consultatia de ortopedie, locuitorii orasului Constanta pot merge la Ovidius Clinical Hospital. Din echipa fac parte multi medici primari si medici specialisti in ortopedie-traumatologie, a caror experienta a fost consolidata prin multiple cursuri de perfectionare, efectuate in tara sau in strainatate. Acesta e unul dintre cele mai mari si bine dotate spitale multidisciplinare din Sud-Estul Romaniei, unde sunt disponibile servicii diversificate de diagnostic si tratamente din mai multe arii terapeutice. Calitatea actului medical este sustinuta de experienta medicilor, dobandita in tara si in strainatate, precum si de folosirea tehnologiilor medicale de varf. S-au facut constant investitii in aparatura si s-au introdus noi servicii, misiunea spitalului fiind de a deservi comunitatea si de a ii raspunde la nevoile medicale.

Pretul unei consultatii de ortopedie porneste de la 250 lei.

Sute de pacienti si-au exprimat in mediul online parerea despre acest spital, pe care multi dintre ei il caracterizeaza ca fiind curat, dotat cu aparatura performanta, modern si primitor. Medicii sunt atenti la nevoile pacientilor, ofera explicatii pe intelesul acestora, sunt comunicativi si dau dovada de profesionalism, empatie, amabilitate si implicare. Ambientul din clinica si atitudinea medicilor ii fac pe pacienti sa fie increzatori si optimisti. Aparatura moderna, preturile accesibile si varietatea de tratamente sunt alte aspecte apreciate. Exista si cativa pacienti mai putin multumiti de experienta avuta, intrucat programarile lor au fost decalate.

3. Aqua Clinic

Aqua Clinic este una dintre clinicile din Constanta unde poti gasi un medic primar in ortopedie. Sunt disponibile servicii medicale din mai multe specialitati, dedicate pacientilor de toate varstele. Calitatea ingrijirilor medicale, precizia in diagnostic si eficienta terapeutica sunt sustinute de echipa din care fac parte specialisti cu experienta vasta, care utilizeaza tehnologii medicale de ultima ora. In dotarea clinicii exista inclusiv departament de imagistica medicala si laborator de analize medicale.

Consultatia de specialitate costa 200 lei.

Clinica este apreciata de un numar mare de pacienti, care spun ca au apelat la servicii din diferite ramuri medicale si au fost consultati cu atentie de catre medici cu experienta. Curatenia si organizarea din clinica sunt impecabile, iar serviciile sunt de calitate inalta. Medicii sunt dedicati, rabdatori, empatici si manifesta intelegere fata de pacienti. Personalul de la receptie este foarte bine instruit, iar ambianta este placuta. Cu toate acestea, unii oameni spun ca angajatii de la receptie au o atitudine nepotrivita. 

4. Clinica Doctor Med

Clinica Doctor Med este situata in Constanta si se numara printre cele mai bune optiuni la capitolul ortopedie. Aceasta a fost infiintata din dorinta de a oferi comunitatii acces la ingrijiri medicale de top, motiv pentru care a format o echipa medicala bine pregatita si au fost facute investitii considerabile in aparatura performanta. Se efectueaza consultatii de specialitate din domeniul ortopediei, neurologiei, urologiei, medicinei interne etc. si din colectiv fac parte numerosi medici primari si specialisti care se afla intr-o perfectionare continua. 

Pretul unei consultatii este de 200 lei.

Clinica Doctor Med este bine organizata, dotata corespunzator si curata. Asa reflecta parerile exprimate de pacienti in mediul online, unde acestia au subliniat mai multe calitati ale medicilor: profesionalism, amabilitate, respect fata de pacient si implicare. Ambientul din clinica este placut si linistitor. Cat despre preturi, oamenii spun ca acestea sunt rezonabile. 

5. Clinica 360

Ortopedia apare si pe lista de servicii a Clinicii 360 din Constanta, al carei obiectiv principal este de a promova in randul comunitatii medicina preventiva si educatia medicala. Clinica si-a inceput activitatea in anul 2002 si a trecut printr-un amplu proces de extindere a portofoliului in anul 2018, cand au fost infiintate mai multe departamente. La momentul de fata, sunt disponibile servicii din aproximativ 20 de specialitati medicale, ortopedia fiind numai una dintre acestea. Echipa de specialisti este dedicata nevoilor actuale ale pacientului si prioritizeaza imbunatatirea calitatii vietii acestuia, prin furnizarea unui act medical performant. 

Consultatia la medic primar ortoped costa 250 lei.

Foarte multe persoane recomanda Clinica 360, unde spun ca au intalnit personal bine pregatit si amabil, comunicativ si atent. Serviciile medicale sunt de foarte buna calitate, iar medicii sunt implicati si orientati spre rezultate. Clinica este moderna, curata si primitoare. Cativa pacienti spun ca nu se tine cont de programari si ca unele consultatii se desfasoara prea rapid. 

Concluzii

Datorita experientei medicilor, varietatii de servicii si calitatii actului medical, aceste clinici din Constanta au devenit optiuni principale pentru cei care au nevoie de sfatul unui medic specializat in ortopedie.