Meniu

Ortopedie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul de familie sa mergi la o consultatie de ortopedie in Craiova, dar nu stii exact care cabinet este de incredere pentru a beneficia de un act medical ireprosabil? Iti poti opri cautarile aici, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate clinici din orasul tau la care poti apela cu incredere. Intr-un clinica privata de ortopedie vei obtine un diagnostic precis, tratamente personalizate in functie de patologia de care suferi, infiltratii etc. 

Daca locuiesti in Craiova si te-ai hotarat sa iti faci o programare la un cabinet de ortopedie din oras, articolul acesta este pentru tine! In cele ce urmeaza ti-am selectat clinici in care activeaza medici de renume, cu o experienta vasta in domeniu si competenti in elaborarea unor planuri personalizate de recuperare si tratament. Iata care sunt acestea si ce trebuie sa stii despre fiecare in parte.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Craiova?

Inainte de a merge la un medic ortoped din Craiova pentru o consultatie de specialitate, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la preturile aplicate pentru un astfel de serviciu medical. Din fericire, in tabelul de mai jos iti prezentam toate tarifele care sunt aplicate la clinicile de ortopedie din orasul tau, pentru a-ti pregati un buget orientativ:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Poenaru
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tratamente atent personalizate
 • Interventii chirurgicale excelente
 • Investigatii precise
 • Atmosfera primitoare
 • Consultatie de specialitate
Clinica Irina
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Interventii chirurgicale excelente
 • Rezultate precise
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Policlinica Sf. Ilie
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Amabilitate, buna pregatire si implicare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si tratamente eficiente
 • Echipa medicala profesionista
 • Nerespectarea programarilor
P. Dr. Vlaescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Servicii ireprosabile
 • Investigatii, tratamente si proceduri precise
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Gestionarea ineficienta a programarilor
Policlinica Elga
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Seriozitate, implicare, buna pregatire
 • Aparaturi performante si moderne
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie in Craiova

Daca esti in cautarea unui medic ortoped din Craiova pentru a afla daca te confrunti cu o afectiune osoasa si ce trebuie sa faci pentru a te vindeca, atunci ai ajuns exact in locul potrivit, pentru ca mai jos iti vom prezenta cinci unitati medicale din oras pe care le poti lua in considerare. Pe langa faptul ca sunt echipate cu aparaturi performante si moderne, acestea dispun si de medici ortopezi cu experienta vasta in domeniu, gata sa te ajute cu orice problema pe care o experimentezi.

1. Clinica Poenaru

Clinica Poenaru este o clinica de ortopedie si traumatologie din Craiova in care isi desfasoara activitatea medici cu o experienta de peste 5 ani in domeniu. Unitatea medicala se adreseaza tururor pacientilor care se confrunta cu afectiuni osoase sau dureri reumatice, oferind tratamente personalizate pentru fiecare in parte. Medicii sunt bine pregatiti in domeniu, dovada fiind  certificatele de participare la congrese de specialitate nationale si internationale. Dintre acestia merita mentionati si: dr. Florin Poenaru, medic primar in ortopedie si traumatologie si dr. Alexandru Dragusin, medic specialist, avand si specialitatea de chirurgie artroscopica. Clinica este echipata si cu aparaturi de ultima generatie, utile pentru efectuarea unui act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 200 lei.

Clinica medicala din Craiova este recunoscuta pentru serviciile calitative de care pacientii beneficiaza. Tratamentele sunt atent personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient, invetigatiile sunt efectuate cu precizie, iar interventiile chirurgicale sunt excelente. Personalul medical are o buna pregatire, este atent instruit si asigura o atmosfera primitoare pentru toata lumea.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Poenaru
Vezi Pareri

2. Clinica Irina

Clinica Irina este o alta unitate medicala pe care ti-o recomandam daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de ortopedie in Craiova la standarde superioare. Clinica este echipata cu laborator de optica, sala de kinetoterapie, cabinet de consultatii oftalmologice, cabinet de consultatii de ortopedie, bloc operator, sala de operatie dotata cu aparaturi si echipamente performante. Echipa de medici are o buna pregatire in domeniu, punand in aplicare un act medical ireprosabil pentru toti pacientii cu afectiuni osoase. Aceasta este compusa din: dr. Cornet Mercut, conf. univ. dr. Dragos Niculescu, dr. conf. univ. dr. Razvan Melinte, dr. Valentin Dascalu, medici primari, doctori in stiinite medicale. Printre serviciile de care beneficiaza se numara si: infiltratii locale, punctii articulare, tratarea entorselor, luxatiilor si fracturilor, artroscopii, exostoze, extragerea materialelor de osteosinteza etc. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Clinica medicala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, multumita serviciilor, investigatiilor si procedurilor puse in aplicare pentru acestia. Aflandu-se in dotari echipamente si aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si interventiile chirurgicale desfasurate sunt ireprosabile, pacientii beneficiind de rezultate precise. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Policlinica Sfantul Ilie

Policlinica Sfantul Ilie din Craiova este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei sa mergi la o consultatie de ortopedie la un expert. Policlinica a fost infiintata in anul 2000 si inca de atunci si-a propus sa vina cu solutii eficiente de tratament pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si cele osoase. Departamentul de ortopedie este reprezentat de dr. Cristian Boborelu, medic primar in ortopedie si traumatologie, cu o experienta vasta in domeniu. Acesta are competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament in functie de problemele de sanatate de care pacientul sufera. Printre serviciile pe care le pune in aplicare merita amintite urmatoarele: consultatii de specialitate, infiltratii, controale, teste, tratamente pentru fracturi, entorse, luxatii, artrite, artroze etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie la care medicul are acces, toate serviciile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile, obtinandu-se rezultate excelente.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei la medicul primar.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca serviciile de care au beneficiat sunt ireprosabile. Colectivul medical da dovada de amabilitate, o buna pregatire in domeniu si implicare, pentru ca pacientii sa obtine rezultatele dorite. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile si tratamentele aplicate sunt precise si eficiente. Din pacate, multe dintre programarile efectuate nu au fost respectate din cauza lipsei de organizare.

4. Policlinica Dr. Vlaescu

Policlinica Dr. Vlaescu din Craiova este o institutie medicala recunoscuta in oras si apreciata de pacienti pentru multitudinea serviciilor pe care le pune in aplicare, printre care se numara si consultatia de ortopedie. A fost infiintata in anul 2002, prioritizandu-se inca de la inceput diagnosticarea si tratarea corecta a pacientilor. Echipa medicala este formata din: dr. Dan Rusu, dr. Bogdan Capitanescu si dr. Ovidiu Marginean, medici primari in ortopedie. Avand acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile aplicate sunt de o acuratete ridicata, generand rezultate excelente.

Pretul aplicat pentru consultatia de ortopedie este de 200 lei.

Centrul medical este apreciat de majoritatea pacientilor care ii pasesc pragul, datorita interactionarii excelente cu personalul medical, dar si serviciilor ireprosabil aplicate. Investigatiile, tratamentele si procedurile recomandate sunt efectuate cu precizie, multumita aparaturilor de o performanta inalta care se afla in dotarile cabinetului. Spre dezamagirea unor pacienti, programarile stabilite impreuna cu echipa de la receptie nu sunt respectate cu precizie.

5. Policlinica Elga

In completarea optiunilor mai sus mentionam si policlinica Elga din Craiova, care cuprinde in paleta generoasa de specialitati si ortopedia. Unitatea medicala a fost fondata in anul 1997, fiind recunoscuta drept una dintre cel mai bine dotate institutii medicale din Oltenia. Ca dovada a activitatii ireprosabile este standardul calitatii SR EN ISO 9001:2015 acordat policlinicii Elga, multumita serviciilor calitative, dar si a aparaturilor de ultima generatie folosite in cadrul investigatiilor si procedurilor medicale. In departamentul de ortopedie se remarca activitatea prof. univ. dr. Dan Grecu, medic primar si a dr. Geanina Cristina Bedelic, medic specialist, la care se poate apela si prin CAS. Printre serviciile de care poti beneficia merita mentionate si: consultatii de specialitate, controale, infiltratii articulare, scoaterea aparatului gipsat, imobilizare femuro-podala aparat gipsat, imobiliare gambiero-podala aparat gipsat, imobilizare brahio-palmara aparat gipsat etc.

Consultatia de ortopedie la medicul specialist este de 150 lei, iar la medicul primar de 300 lei.

Seriozitatea, implicarea maxima, atentia la detalii si buna pregatire in domeniu a medicilor sunt principalele aspecte apreciate la policlinica Elga. Datorita aparaturilor performante si moderne, toate investigatiile si procedurile medicale efectuate sunt ireprosabile, cadrele medicale asigurand o atmosfera primitoare pentru toate lumea. Din pacate, programarile nu sunt respectate din cauza lipsei de organizare.

Concluzii

Locuiesti in Craiova si te-ai hotarat sa te programezi la o consultatie de ortopedie? Atunci cele cinci variante pe care ti le-am pregatit anterior in articol iti vor fi de un real ajutor pentru a primi ingrijirile medicale necesare in functie de patologia sau afectiunea de care suferi. 

Nu amana vizita la medicul specialist si efectueaza toate investigatiile necesare pentru a primi un diagnostic precis, dar si un tratament adecvat. Citeste cu atentie informatiile despre unitatile medicale de mai sus si afla care dintre optiunile prezentate anterior se potrivesc cel mai bine cu ce ai nevoie.