Meniu

Ortopedie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consultatia de ortopedie in Deva poate fi solicitata atunci cand suferi de dureri articulare, dureri persistente de spate, dupa ce ai experimentat o leziune in timpul unei activitati sportive sau in cazul unor afectiuni ca artrita. In principiu, medicul ortoped este cel caruia trebuie sa te adresezi pentru probleme ale sistemului musculo-scheletic. Acesta va pune diagnosticul, va recomanda o schema terapeutica personalizata si va urmari progresul recuperarii, oferind pacientului sugestii pentru o recuperare eficienta. 

Daca te confrunti cu dureri persistente si sever, programarea la ortoped ar trebui facuta cat mai repede. Exista multi medici ortopezi in Deva pe care ii poti alege pentru a beneficia de precizie in diagnostic si de tratament. Pentru a face o alegere inspirata, citeste pana la final acest articol, din care vei afla informatii utile despre clinicile considerate a fi cele mai bune. 

Care este pretul unei consultatii de ortopedie in Deva?

Ca si in alte orase, pretul consultatiei de ortopedie la cabinetele din Deva depinde in mare masura de experienta medicului, de eventualele investigatii suplimentare efectuate in timpul consultatiei si chiar de reputatia clinicii. Pentru a iti face o idee cu privire la bugetul de care trebuie sa dispui pentru acest serviciu, am alcatuit un tabel in care au fost incluse numele celor mai cautate clinici de ortopedie, alaturi de pretul pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare, amabilitate si intelegere
 • Explicatii detaliate privind diagnosticul si tratamentul
 • Aparatura performanta
 • Nu se tine cont de ora programarii
Dr. Grigore Timar
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic profesionist, cu experienta vasta
 • Tratamente eficiente si operatii de succes
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atitudine pozitiva
CM Promed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si rabdare
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Nu se respecta ora programarii
Ortho Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Interes fata de nevoile pacientului
 • Proceduri eficiente
MedLife
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici calificati
 • Explicatii amanuntite
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ortopedie din Deva

Pasii pe care ii pot urma oamenii din Deva aflati in cautarea unui specialist in ortopedie sunt verificarea informatiilor privitoare la experienta si pregatirea medicilor, urmata de consultarea recenziilor si recomandarilor venite din partea altor pacienti. Tehnologiile si facilitatile prezente in clinica pot fi un alt criteru de urmarit, deoarece reflecta varietatea de tratamente si interesul fata de noi metode de tratament. 

Clinicile de mai jos sunt specializate in ortopedie si indeplinesc majoritatea sau toate cerintele unui potential pacient:

1. Laurus Medical

Prezent si in Deva, Spitalul Laurus Medical reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care au nevoie de servicii din sfera ortopediei. Acesta face parte din reteaua nationala de clinici cu acelasi nume, care a obtinut titlul de lider in sfera proctologiei, dermatologiei si terapiei MBST. Clinicile Laurus Medical ofera consultatii de specialitate si asigura tratamente dintr-o gama vasta de ramuri medicale, printre care si ortopedia. Pacientii din Deva beneficiaza de consultatii amanuntite, monitorizari si texte de flexibilitate, fiind utilizata aparatura de ultima generatie la nevoie. In clinicile din aceasta retea, in care se doreste bifarea unei calitati excelente a actului medical, sunt prezente tehnologii de varf si echipe medicale profesioniste. Dezvoltarea constanta este unul dintre obiectivele clinicii, astfel ca specialistii se afla intr-o continua perfectionare si profeseaza intr-un mediu propice cresterii. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 150 lei.

Clinica Laurus Medical este foarte apreciata in Deva. Pe internet, au fost oferite o multime de recenzii pozitive, conform carora medicii sunt profesionisti, rabdatori, amabili si intelegatori. Conditiile din clinica sunt excelente si se foloseste aparatura performanta. Personalul este implicat, empatic si comunicativ, oferind explicatii detaliate cu privire la diagnostic si tratament. In plus, pacientii mai apreciaza ambientul placut din clinica. Exista cateva reclamatii la capitolul punctualitate, intrucat unele persoane sustin ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Grigore Timar

Dr. Grigore Timar este unul dintre cei mai buni medici specializati in ortopedie pe care ii vei gasi in Deva. Detinand competente in artroscopie si avand o experienta vasta in domeniul ortopediei, dr. Timar asigura pacientilor consultatii de specialitate si tratamente din sfera ortopediei-traumatologiei. Este medic primar si manifesta un interes puternic fata de noile metode de diagnostic si tratament din domeniul sau de activitate, pe care le adopta si le foloseste in mod regulat. De asemenea, calitatea actului medical este sustinuta si de folosirea aparaturii performante. 

Pentru o consultatie initiala, pacientul va achita suma de 200 lei.

Foarte multe persoane il recomanda pe dr. Grigore Timar, despre care spun ca e un adevarat profesionist si un medic cu atitudine pozitiva. Nu putini sunt cei care il considera pe dr. Timar ca fiind cel mai bun ortoped, ca urmare a solutiilor de tratament eficiente si a operatiilor de succes pe care le-a efectuat de-a lungul anilor. Acesta are experienta, este dedicat meseriei, atent la nevoile pacientului si un bun specialist, in care oamenii au incredere si pe care il apreciaza pentru caracterul sau si pentru profesionalism. 

3. CM Promed

Ortopedia este una dintre disciplinele medicale prezente pe lista de servicii a CM Promed, un centru medical din Deva care a patruns pe piata serviciilor medicale private in 2007. Pacientii pot sa aleaga acest centru pentru consultatii de specialitate in domenii ca ortopedia, neurologia, reumatologia, nefrologia etc. In dotarea centrului se afla inclusiv un laborator de analize proprii, astfel incat pacientii sa beneficieze de o abordare ampla, corecta si precisa a diagnosticului. Pe parcursul anilor de activitate, portofoliul de servicii al centrului medical s-a extins, in conformitate cu cerintele si nevoile medicale ale comunitatii. Echipa de profesionisti si suportul tehnologic de ultima generatie asigura calitatea actului medical oferit la CM Promed. 

In cabinetul de ortopedie, vei plati 180 lei pentru consultatie. 

Cat despre opinia pacientilor, cei mai multi dintre ei recomanda CM Promed si sustin ca au fost tratati cu amabilitate si profesionalism. Clinica este moderna, curata, spatioasa si locatia este usor de gasit. Preturile sunt accesibile si atmosfera din clinica este placuta. Cat despre medici, acestia sunt descrisi ca fiind profesionisti, dedicati meseriei, preocupati de sanatatea pacientului, empatici si rabdatori. Desi foarte multe persoane spun ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt buni, exista si oameni potrivit carora nu se respecta intotdeauna ora programarii. 

4. Ortho Clinic

Specializata in ortopedie, Ortho Clinic este o unitate medicala situata in Deva, ale carei servicii sunt dedicate persoanelor care sufera de probleme osteoarticulare. Aceasta clinica ofera consultatii si proceduri din domeniul chirurgiei artroscopice, ortopediei si traumatologiei, avand misiunea de a asigura o calitate superioara a actului medical. In componenta clinicii se afla mai multe cabinete de consultatii si un bloc operator, fiecare unitate fiind echipata cu aparatura medicala performanta. Pacientii pot merge la Ortho Clinic pentru consultatii, investigatii imagistice de depistare a afectiunilor musculoscheletale, pentru interventii artroscopice sau clasice etc. 

Pentru consultatie se aplica tariful de 200 lei. 

Serviciile medicale de la Ortho Clinic sunt de calitate, iar personalul este amabil si profesionist. Asa reflecta parerile exprimate de cativa pacienti in mediul online, unde acestia au subliniat faptul ca sunt multumiti de procedurile de care au beneficiat. Intreaga echipa da dovada de profesionalism si seriozitate, iar interventiile chirurgicale decurg foarte bine. In plus, se tine cont de interesul pacientului si de nevoile acestuia.

5. MedLife

Printre cele 17 specialitati medicale si chirurgicale disponibile in Hyperclinica MedLife din Deva se numara si ortopedia, alaturi de chirurgie vasculara, cardiologie, neurochirurgie, RMN etc. Aceasta unitate medicala a fost deschisa in anul 2022 si gazduieste un colectiv multidisciplinar. Pentru un diagnostic corect si complet, a fost infiintat inclusiv un departament de radiologie si imagistica medicala, fiind disponibile si saloane de recoltare a probelor biologice. Clinica este dotata cu tehnologii de varf si asigura investigatii complete intr-un singur loc. Abordarea multidisciplinara este asigurata de catre o echipa din care fac parte medici cu experienta in diverse arii terapeutice. Sistemul medical MedLife are o activitate de peste trei decenii in Romania si se situeaza precum cel mai mare furnizor de servicii medicale private din tara, avand in portofoliu 230 hyperclinici si clinici, 34 de laboratoare proprii de analize, 17 spitale, 4 maternitati si alte unitati medicale sau farmacii proprii. 

La Hyperclinica MedLife din Deva, tariful pentru o consultatie la medic specialist ortoped este de 230 lei.  

Majoritatea persoanelor care au ales MedLife Deva au avut o experienta buna si au fost tratate cu profesionalism. Medicii le ofera un sentiment de siguranta, deoarece explica in amanunt problemele depistate si prezinta optiuni eficiente de tratament. Sunt disponibile servicii medicale variate si se foloseste aparatura moderna.

Concluzii

Alegerea unui medic specializat in ortopedie care profeseaza in Deva se face in raport cu asteptarile si preferintele personale. In linii mari, aspectele care trebuie luate in calcul sunt experienta medicului, reputatia clinicii si interesul fata de noile tehnologii. Cand vine vorba despre servicii medicale, alegerea trebuie sa fie una informata, tocmai pentru a beneficia de ingrijiri adecvate si calitative.