Meniu

Ortopedie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te gandesti serios sa mergi la un cabinet de ortopedie in Giurgiu pentru a efectua toate investigatiile recomandate de medicul specialist? Afectiunile ortopedice au luat cu asalt populatia din prezent, mai ales din cauza sedentarismului si a alimentatiei neadecvate, care duce la fragilitatea oaselor si muschilor. Multe dintre aceste probleme sunt chiar mostenite genetic, situatie in care trebuie sa discuti cu medicul specialist despre metodele si tratamentele pe care le poti pune in aplicare. Asigura-te ca iei legatura cu un medic bine pregatit imediat ce te confrunti cu simptomele specifice.

Cu toate ca nu exista atat de multe optiuni in Giurgiu pe care sa le iei in considerare, ai totusi la dispozitie cateva clinici specializate in domeniu la care poti apela cu incredere, fara sa fii nevoit sa te deplasezi in alt oras. Parcurge acest articol pana la capat pentru a le descoperi pe fiecare in parte.

Care este pretul unei consultatii de ortopedie in Giurgiu?

Avand in vedere ca medicii au competente diferite, este normal si ca pretul unei consultatii de ortopedie in Giurgiu sa fie diferit de la o clinica la alta. De exemplu, consultatia efectuata de medicul primar poate fi mai ridicata decat cea practicata de medicul specialist. Afla care sunt tarifele practicate pentru acest serviciu medical, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Edelstein
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic competent
 • Buna pregatire in domeniu
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Consultatie amanuntita
 • Atmosfera primitoare
Clinica OrtoGyn
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici cu o buna pregatire
 • Profesionalism
 • Echipamente performante
 • Atmosfera placuta
 • Servicii multiple
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de ortopedie in Giurgiu?

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa iti faci programare la o clinica de ortopedie in Giurgiu pentru a primi ingrijirile necesare in functie de afectiunea de care suferi, te incurajam sa iei in considerare cele doua optiuni prezentate in cele ce urmeaza. Descopera tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte si afla cat de bine pregatite sunt echipele medicale la care poti apela:

1. Dr. David Edelstein

Dr. David Alexandru Edelstein este un medic specialist in ortopedie si traumatologie din Giurgiu, care acorda tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un act medical ireprosabil. Multumita bunei sale pregatiri in domeniu, medicul este capabil sa isi diagnosticheze corect pacientii, dar si sa le ofere un plan eficient de tratament. A participat la diverse cursuri de specialitate si congrese medicale, imbunatatindu-si astfel performanta obtinuta in tratarea pacientilor.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 180 lei.

Cabinetul individual al dr. David Alexandru Edelstein este apreciat de majoritatea pacientilor care i-au calcat pragul multumita competentei sale medicale. Diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este elaborat in functie de problemele de sanatate, dar si de istoricul medical al pacientului, pentru obtinerea rezultatelor dorite. In plus, atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. David Edelstein
Vezi Pareri

2. Clinica OrtoGyn

Clinica OrtoGyn este coordonata in principal de dr. Alexandru Viasu si este specializata in ortopedie in Giurgiu. Medicul a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, urmand rezidentiatul in Ortopedie si Traumatologie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Elias din Bucuresti. A participat la diverse cursuri de specialitate in strainatate (Olanda, Germania, Croatia si Luxemburg), avand o experienta profesionala deosebita. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, imobilizare antebrahio-palmara, imobilizare femuro-gambiera, infiltratii articulatii, punctii articulare, imobilizari bandaj Dessault, terapie Tecar, kinesio taping (terapia cu benzi kinesiologice), suprimare fire sutura, terapia plagii postoperatorii etc. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie din cadrul clinicii. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive. Datorita bunei pregatiri si profesionalismului de care medicul da dovada, serviciile puse in aplicare sunt corecte si adaptate in functie de necesitatile pacientului. Echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, iar atmosfera in cabinet este una primitoare. Pe de alta parte, au existat si cazuri in care programarile nu au fost respectate.

Concluzii

Stim cat este de important pentru tine sa apelezi la ajutorul unui medic bine pregatit in ortopedie in Giurgiu. Tocmai de aceea, cele doua unitati medicale pe care ti le-am adus la cunostinta anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a primi un diagnostic corect, dar si pentru a fi tratat in mod corespunzator.