Meniu

Ortopedie pediatrica Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea si fericirea copilului tau sunt cele mai importante lucruri in viata de parinte si vrei sa il vezi mereu plin de vitalitate, alergand si jucandu-se, de aceea orice problema a aparatului locomotor trebuie semnalata fara intarziere unui cabinet de ortopedie pediatrica, in Bacau acesta fiind disponibil in cadrul unor clinici de top din oras. Daca nu stii unde sa mergi cu cel mic la o consultatie, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile care te vor ajuta sa te decizi care este cel mai bun ortoped, capabil sa iti ofere un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru copil.

Citeste textul pana la capat si vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale referitoare la clinicile din Bacau cu servicii specializate de ortopedie pediatrica.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Bacau?

Poate ca pretul unei consultatii de ortopedie pediatrica in Bacau nu este cel mai important aspect al vizitei la medic, insa este bine sa te concentrezi pe nevoile copilului si sa elimini cat mai multe necunoscute inainte sa ajungi la clinica, inclusiv cea legata de pretul serviciului. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale unde ar trebui sa mergi si tarifele percepute pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Miniclinic
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Maniera blanda si empatica de abordare a copiilor
 • Dotari cu aparatura moderna
 • Solutii eficiente de tratament
Philomed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Personal amabil si empatic
 • Investigatii ecografice de acuratete
MedicalTop
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ortopedie pediatrica din Bacau

Te bucura existenta unui clasament al clinicilor cu servicii de ortopedie pediatrica in Bacau, insa pentru a fi mai implicat in decizia alegerii clinicii, ai nevoie de mai multe detalii despre activitatea unitatilor medicale din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor, competentele medicilor, dotarile cu echipamente medicale si parerile pacientilor sau parintilor micilor pacienti care au beneficiat de diagnostic si tratament in cadrul centrelor medicale din clasament.

1. Miniclinic

Miniclinic este un centru medical din Bacau dedicat nevoilor de sanatate ale copiilor, in care se pot accesa consultatii, investigatii si tratament in pediatrie, neurologie pediatrica, alergologie si imunologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica, boli infectioase si psihologie. La cabinetul de ortopedie pediatrica activeaza dr. Daniel Ceuca, medic primar, cu experienta in cadrul Spitalului Judetean Bacau, la Sectia de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, formator si coordonator regional in Programul National de Screening pentru depistarea precoce a scoliozei la copil. In cadrul clinicii se pot efectua investigatii imagistice performante: ecografie musculo-scheletala, ecografie transfrontanelara si ecografie de sold la nou-nascuti si sugari.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 180 de lei.

Parintii micilor pacienti tratati la Miniclinic apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, maniera blanda si empatica de abordare a copiilor, dotarile cu aparatura pentru investigatii si solutiile eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Miniclinic
Vezi Pareri

2. Philomed

Clinica Philomed, fondata in Bacau in anul 2008, este specializata pe nevoile de sanatate ale mamei si copilului, punand la dispozitia bacauoanilor servicii de obstretica-ginecologie, chirurgie si ortopedie pediatrica si ecografie. Medicul caruia te vei adresa aici este dr. Mihai Galinescu, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, cu excelente rezultate in ecografia de sold si osteoarticulara, expert in chirurgie laparoscopica pediatrica.

Tariful perceput de clinica pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile clinicii Philomed si considera ca au avut o experienta placuta aici, cu servicii de calitate, medici profesionisti si dedicati meseriei, personal amabil si empatic si investigatii ecografice de acuratete.

3. MedicalTop

MedicalTop este o clinica in care se pot accesa diagnostic si tratament pentru afectiuni din peste 30 de specializari medicale, printre care si ortopedie pediatrica, analize de laborator si investigatii imagistice performante – computer tomograf, radiografii, ecografie, ecografie morfo-fetala si osteodensitometrie DEXA. Cele mai frecvente afectiuni depistate si tratate in acest centru la cabinetul de ortopedie pediatrica sunt: piciorul stramb congenital, piciorul plat (platfus) sau scobit, incurbarea membrelor inferioare (picioare in X sau in O), modificari ale mersului si posturii, deformarile coloanei vertebrale (scolioza) si luxatia congenitala de sold. Dr. Cosmin Ionut Tirnovetchi este medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica.

Pretul consultatiei la cabinetul specializat este de 170 de lei.

Experientele pacientilor la aceasta clinica sunt diferite, asa cum se poate observa din continutul recenziilor de pe Google. Unii spun ca au gasit aici medici profesionisti, ale caror competente au dus la rezolvarea problemelor de sanatate. Pe de alta parte, sunt reclamate aspecte negative precum timpul mare de asteptare, din cauza deficientelor in administrarea programarilor si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Ortopedia pediatrica in Bacau este bine reprezentata prin medici profesionisti dedicati, care se apleaca asupra problemelor de sanatate a aparatului locomotor al copiilor cu deosebita grija si blandete, propunand solutii eficiente de tratament pentru afectiunile muschilor, oaselor si ligamentelor. Acestia activeaza in cadrul unor clinici de top, apreciate de locuitorii judetului, dotate cu aparatura performanta pentru investigatii imagistice de acuratete, necesare diagnosticului in ortopedie: ecografii musculo-scheletale, ecografii transfontanelare, ecografii de sold, computer tomograf si radiografii.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua o decizie in cunostinta de cauza si vei alege clinica din Bacau spre care sa te indrepti pentru o solutie medicala eficienta pentru copilul tau si o experienta la medic cat mai placuta.