Meniu

Ortopedie pediatrica Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent ca este vorba de afectiuni ortopedice cronice sau acute, asigura-te ca mergi cu cel mic la cabinetul de ortopedie pediatrica din Baia Mare pentru a fi vazut de un specialist. Din pacate, copiii sunt predispusi la dezvoltarea afectiunilor osteoarticulare avand in vedere faptul ca sunt sensibili. Pentru a avea certitudinea ca fiul sau fiica ta se dezvolta armonios din toate punctele de vedere, tine cont de toate sfaturile oferite de medicul ortoped pediatru.

Cu toate ca in Baia Mare nu exista atat de multe optiuni de clinici ortopedice pediatrice la care sa apelezi, noi iti vom prezenta doua institutii medicale de incredere la care poti merge cu cel mic pentru a fi corect diagnosticat si tratat. Citeste in continuare si afla toate detaliile pe care ai nevoie sa le stii despre aceste centre.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Baia Mare?

Inainte de a apela la ajutorul unei clinici de ortopedie pediatrica in Baia Mare, asigura-te ca te documentezi atent cu privire la preturile aplicate de specialisti pentru acest serviciu. Mai jos iti prezentam un tabel in care sunt incluse toate tarifele practicate, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Demian Grad
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Comunicare excelenta cu pacientii
 • Implicare si profesionalism
 • Servicii calitative
 • Consultatii amanuntite
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
Sfanta Maria
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic precis
 • Plan de tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi pentru o consultatie de ortopedie pediatrica in Baia Mare?

Asa cum ti-am promis, in cele ce urmeaza iti vom prezenta doua clinici in cadrul carora activeaza un personal specializat in ortopedie pediatrica in Baia Mare. Stim cat de mult iti doresti ca cel mic sa fie corect consultat si tratat, tocmai de aceea iti punem la dispozitie cele mai frecventate unitati medicale, pentru a obtine rezultate excelente. Iata care sunt acestea, dar si ce ar trebui sa stii despre fiecare:

1. Demian Grad

Demian Grad din Baia Mare desfasoara o activitate multidisciplinara, oferind tuturor parintilor sansa de a face programare pentru o consultatie de ortopedie pediatrica. Departamentul este reprezentat de dr. Viorel Demian, specializat in chirurgie si ortopedie pediatrica. Acesta are acces la o gama larga de aparaturi performante, pe care le foloseste pentru a desfasura investigatii si consultatii precise. Tot in competenta sa intra si elaborarea unor planuri personalizate de tratamente in functie de patologiile si problemele pacientilor.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 250 lei.

Centrul medical are un rating ridicat, multumita recenziilor pozitive postate in mediul online. Comunicarea cu pacientii este excelenta, medicii dau dovada de implicare si profesionalism, serviciile sunt calitative, iar timpul alocat pentru consultatii este generos. In plus, atmosfera este primitoare si prietenoasa, mai ales pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Demian Grad
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei sa soliciti parerea unui medic ortoped pediatru in Baia Mare. Echipa medicala este bine pregatita in cadrul unora dintre cele mai de renume unitati spitalicesti, asigurand un act medical ireprosabil. Aceasta are acces la aparaturi si echipamente performante, multumita carora investigatiile sunt precise, medicul specialist avand competenta de a stabili un plan eficient de tratament corect adaptat in functie de necesitatile copilului tau. Departamentul dispune de doi medici bine pregatiti in domeniu: dr. Rares Ciprian Mosut, medic primar si dr. Dan Repede, medic specialist.

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, multi dintre pacientii care au pasit pragul clinicii se declara multumiti de serviciile medicale. Departamentul de ortopedie este dotat cu aparaturi moderne, astfel incat pacientii adulti, cat si copiii, sa primeasca un diagnostic precis. Planul de tratament este adaptat in functie de problema descoperita, iar personalul de la receptie este implicat. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Medicul de familie ti-a recomandat sa mergi impreuna cu cel mic la cabinetul de ortopedie pediatrica din Baia Mare pentru obtinerea unui diagnostic precis? Atunci poti sa iti indrepti atentia catre cele doua unitati medicale amintite anterior, unde poti solicita parerea medicului specialist cu privire la starea de sanatate a celui mic.