Meniu

Ortopedie pediatrica Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat ca postura copilului tau nu este tocmai corecta si vrei sa apelezi la ajutorul unui cabinet de ortopedie pediatrica in Bistrita? Exista o multime de copii cu varsta de peste 14 ani care se confrunta cu scolioza. Afectiunea se manifesta prin curbarea excesiva a coloanei vertebrale, care capata forma de S. Cu trecerea timpului devine din ce in ce mai vizibila si poate cauza disconfort sau dureri. Conform studiilor efectuate, fetele sunt mult mai predispuse la aceasta problema decat baietii. Daca ai sesizat ca si copilul tau are o postura nepotrivita a spatelui, adreseaza-te in cel mai scurt timp posibil cabinetului de ortopedie si afla care sunt solutiile potrivite.

In Bistrita exista suficiente unitati medicale specializate in ortopedie pediatrica, unde poti cere parerea medicului specialist cu privire la problema de care copilul tau sufera. In urma consultatiei, medicul stabileste un diagnostic corect pe baza investigatiilor efectuate, dar si a simptomelor manifestate.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Bistrita?

Inainte de a merge la un cabinet de ortopedie pediatrica in Bistrita, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile aplicate, pentru a sti ce buget orientativ sa pregatesti. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele practicate la unitatile de mai jos pentru o astfel de consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Policlinica Sanovil
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala bine pregatita, amabila si prietenoasa
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Mediu primitor
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica Med Total
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Medici cu o buna pregatire, empatie si profesionalism
 • Dotari de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta si tratament eficient
 • Programarile nu sunt respectate
Casa Medicilor
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism, implicare si empatie
 • Investigatii exacte
 • Tratamente corecte
 • Interventii chirurgicale excelente
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ortopedie pediatrica in Bistrita

Iti e teama ca cel mic sa nu dezvolte o afectiune osoasa mult prea periculoasa si vrei sa apelezi la o clinica de ortopedie pediatrica in Bistrita de incredere? Atunci citeste in continuare si descopera institutiile medicale cel mai bine cotate din orasul tau:

1. Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil este una dintre cele mai frecventate unitati medicale din Bistrita, datorita serviciilor calitative, oferind tuturor parintilor posibilitatea de a apela la ajutorul unui medic ortoped pediatru cu experienta. Echipa medicala este formata din doctori bine pregatiti in domeniul de referinta, asigurand pacientilor un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament. Departamentul de ortopedie pediatrica este reprezentat de dr. Zoltán Derzsi, sef de lucrari Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, medic specialist in chirurgie pediatrica, med. rez. in ortopedie pediatrica si dr. Razvan Marginean, medic specialist in chirurgie pediatrica. Multumita dotarilor superioare, actul medical este unul adaptat in functie de problemele de sanatate ale fiecarui pacient in parte.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 200 lei, iar controlul este 100 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul policlinicii sunt multumiti. Departamentul de ortopedie pediatrica dispune de echipamente si aparaturi de ultima generatie, care contribuie la stabilirea unui diagnostic corect. Echipa medicala este bine pregatita, amabila si prietenoasa cu cei mici, asigurandu-le un mediu primitor. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Noua Sanovil
Vezi Pareri

2. Policlinica Med Total

O alta optiune catre care iti poti indrepta atentia este policlinica Med Total din Bistrita, care prezinta si specialitatea de ortopedie pediatrica. Echipa medicala este formata din dr. Bogdan Oprea, medic specialist, dr. Bogdan Bumbu si dr. Horia Costrut, medici primari cu o buna pregatire in domeniu. Acestia trateaza atat adulti, cat si copii, avand a dispozitie aparaturi si echipamente de o performanta inalta, care ii ajuta sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 250 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile medicale pe care le-au primit, laudand activitatea ireprosabila a medicilor. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, empatie si profesionalism, avand la dispozitie dotari de ultima generatie. Diagnosticarea si tratarea pacientilor decurg perfect, iar atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, nici aici nu sunt respectate programarile cu precizie.

3. Casa Medicilor

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si Casa Medicilor din Bistrita, o alta optiune pe care o poti lua in considerare pentru a apela la un medic ortoped pediatru. Multumita aparaturilor de o performanta ridicata, medicii pot pune in aplicare servicii precum: ecografie musculoscheletala, ecografie complexa/Doppler, consultatie de specialitate, investigatii imagistice, dar si diverse interventii chirurgicale. Echipa de medici este bine pregatita in domeniu, asigurand un act medical corect. Dr. Larisa Moldovan are o buna pregatire in chirurgia si ortopedia pediatrica.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 150 lei.

Profesionalismul, implicarea, empatia si competenta in domeniu a cadrelor medicale sunt principalele motive pentru care pacientii au acordat recenzii pozitive acestei institutii medicale. Serviciile sunt de calitate, investigatiile exacte, tratamentele corect elaborate si interventiile chirurgicale sunt efectuate cu precizie. Din pacate, nici Casa Medicilor nu sta mai bine la capitolul programarilor.

Concluzii

Vrei sa mergi la un cabinet de ortopedie pediatrica in Bistrica pentru a solicita ajutorul medicului specialist? Daca vrei ca cel mic sa primeasca ingrijirile medicale potrivite, apeleaza cu incredere la una sau mai multe dintre unitatile medicale prezentate anterior. Pe langa dotarile de o performanta ridicata, clinicile dispun si de echipe medicale implicate si profesioniste.