Meniu

Ortopedie pediatrica Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau se confrunta cu prima luxatie din viata sa si vrei sa mergi cat mai urgent la cabinetul de ortopedie pediatrica in Braila? Atunci acest articol te va ajuta. Stim ca vrei sa gasesti cea mai buna unitate medicala specializata in ortopedie, in cadrul careia copilul tau sa beneficieze de unele dintre cele mai bune ingrijiri. Conteaza foarte mult ca in cazul unei luxatii sau entorse sa te adresezi in cel mai scurt timp posibil medicului specialist pentru o diagnosticare corecta, dar si pentru primirea tratamentului adecvat.

Cu toate ca in Braila nu exista atat de multe clinici specializate in ortopedie pediatrica, tot ai ocazia sa apelezi la ajutorul unei institutii medicale specializate atunci cand copilul tau se accidenteaza. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta unitate medicala, dar si cat de bine pregatita este.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Braila?

Pretul unui consultatii de ortopedie pediatrica in Braila este asemanator cu cel al unei consultatii pentru adulti. Exista, totusi, posibilitatea ca valoarea sa fie mai ridicata in cazul copiilor, pentru ca medicul trebuie sa acorde o atentie sporita in cazul copiilor. In continuare iti prezentam un tabel cu tariful actualizat la clinica din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
220 Ron
  • Pret Consultatie 220 Ron
  • Experienta vasta si buna pregatire in domeniu
  • Act medical corect
  • Interventii personalizate
  • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru a beneficia de o consultatie ortopedica pediatrica in Braila?

Cand vine vorba de copilul tau, stim ca vrei sa ii asiguri cele mai bune conditii atunci cand vine vorba de sanatate, motiv pentru care iti sugeram sa iei in considerare clinica ortopedica pediatrica din Braila pe care ti-o prezentam mai jos. Afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta, dar si ce impresie au avut ceilalti pacienti cu privire la serviciile sale:

Spitalul Judetean de Urgenta Braila

Spitalul Judetean de Urgenta din Braila este o varianta sigura pe care o poti lua in considerare atunci cand ai nevoie de ajutorul unui medic ortoped pediatru cu experienta. Este impartit in patru corpuri: A, B, C, D, in cel de-al doilea fiind disponibil serviciul de ortopedie. Unitatea spitaliceasca a fost infiintata in anul 1981 si inca de la inceput a reprezentat un adevarat sprijin pentru pacientii cu diverse probleme medicale. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand o diagnosticare corecta, interventii prompte si tratamente eficiente. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 220 lei.

Experienta vasta a cadrelor medicale si buna pregatire in domeniu sunt principalele motive pentru care pacientii apeleaza la ajutorul Spitalului Judetean din Braila, mai ales in momentele in care se confrunta cu o urgenta. Actul medical desfasurat este unul corect, iar interventiile desfasurate sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte. Din pacate, unitatea medicala este lipsita de organizare.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai nevoie de ajutorul unui medic specializat in ortopedie pediatrica in Braila, poti apela cu incredere la unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior si vei descoperi o echipa medicala implicata si bine pregatita. Nu amana vizita la medic, mai ales in cazul unei urgente, si asigura-te ca cel mic primeste tratamentul adecvat la timp.