Meniu

Ortopedie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Deformari ale genunchilor, mersul pe varfuri sau mersul cu picioarele spre interior sunt principalele semnale de alarma pentru care un parinte ar trebui sa mearga de urgenta la cabinetul de ortopedie pediatrica in Constanta, pentru a afla daca cel mic se confrunta cu probleme ortopedice. Exista si situatii in care cei mici dezvolta astfel de patologii, care, daca nu primesc tratamentul adecvat la timp, pot degenera in afectiuni de-a dreptul severe. 

Daca esti in cautarea unui medic ortoped pediatru in Constanta la ajutorul caruia sa apelezi pentru cel mic, iti recomandam sa citesti in continuare si sa descoperi topul celor trei unitati medicale din oras pe care te poti baza si care ofera ingrijiri la standarde superioare. Nu amana vizita la medic si tine cont de indrumarile sale, pentru ca sanatatea celui mic sa nu fie pusa in pericol.

Cat costa o consultatie de ortopedia pediatrica in Constanta?

Daca ti-ai luat pana la urma inima in dinti si te-ai hotarat sa mergi cu cel mic la o consultatie de ortopedie pediatrica in Constanta, iti recomandam sa te informezi cu atentie in legatura cu preturile puse in aplicare. Exista, de asemenea, si unitati medicale unde poti beneficia gratuit de acest serviciu medical prin intermediul CAS, insa mai jos iti prezentam un tabel cu tarifele aplicate, pentru a sti ce buget de pregateste orientativ in cazul in care nu prinzi loc liber consultatiile decontate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MacMac Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii si proceduri eficiente
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Investigatii precise
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
ABC Medical Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica eleganta, bine echipata si amenajata
 • Loc primitor
 • Medici profesionisti, implicati si empatici
 • Act medical corect
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Regina Maria
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Medic primar in ortopedie pediatrica
 • Buna pregatire si experienta vasta
 • Dotari de ultima generatie
 • Investigatii si tratamente eficiente
 • Nerespectarea programarilor
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de ortopedie pediatrica in Constanta

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in ortopedie copii in Constanta? Atunci ai ajuns exact in locul potrivit, pentru ca, asa cum ti-am promis, in cele de mai jos iti prezentam un top 3 al celor mai frecventate si apreciate unitati medicale din oras unde vei gasi aceasta specialitate. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. MacMac Medical

MacMac Medical este unitate medicala din Constanta care se adreseaza in special copiilor, punandu-le la dispozitie si servicii de ortopedie pediatrica. Echipa de medici este bine antrenata si pregatita in tratarea micilor pacienti, avand la dispozitie 5 cabinete si 11 doctori priceputi. Dintre acestia, se remarca activitatea desfasurata de dr. Florin Daniel Enache, medic primar in chirurgie pediatrica si medic specialist in ortopedie pediatrica. Acesta are acces la unele dintre cele mai performante aparaturi si dispozitive medicale, prin intermediul carora toti pacientii primesc ingrijirile necesare. Investigatiile si tratamentele sunt ireprosabile, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Consultatia de ortopedie pediatrica la MacMac Medical este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita serviciilor si procedurilor efectuate de cadrele medicale. Multumita acestora, dar si a aparaturilor, echipamentelor de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul corect, investigatiile sunt precise, iar tratamentele sunt adaptate in functie de necesitatile fiecaruia. In plus, echipa asigura o atmosfera prietenoasa si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre MacMac Medical
Vezi Pareri

2. ABC Medical Center

ABC Medical Center este o institutie medicala multidisciplinara din Constanta in cadrul careia copilul tau poate beneficia de o consultatie de ortopedie pediatrica la standarde ridicate. Departamentul este reprezentat de dr. Constantin Ionescu, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica, un medic cu o buna pregatire in domeniu si cu o experienta vasta in tratara copiilor indiferent de varsta. Unitatea si-a inceput activitatea in anul 2003 si se afla in relatii contractuale cu CAS, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de servicii decontate in 15 specialitati medicale. Cu o experienta de peste 19 ani in domeniu si cu aparaturi de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 200 lei.

Clinica este eleganta, bine echipata si amenajata, oferind tuturor pacientilor, atat adultilor, cat si copiilor un loc primitor. Personalul este format din medici profesionisti, implicati si empatici, asigurand un act medical corect. Avand acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate interventiile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

3. Regina Maria

Dr. Mioara Georgescu activeaza in cadrul retelei de sanatate Regina Maria din Constanta, fiind medic primar in chirurgie, ortopedie pediatrica, dar si traumatologie pediatrica. A participat la diverse workshopuri (Urologie Pediatrica, Tehnici moderne in chirurgia laparoscopica si deschisa a defectelor parietale abdominale, Malformatii congenitale grave genito – urinare si digestive la copii etc.), la diverse cursuri de perfectionare, conferinte, congrese si simpozioane. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: consultatie de specialitate, control de rutina, excizie tumora tesut celular subcutanat, indepartare atela gipsata membru inferior, montare aparat gipsat, scos gips circular, tratamentul unghiei incarnate, scos atela gipsata membru superior etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 280 lei, iar controlul este de 220 lei.

Unitatea medicala din Constanta este apreciata in mare parte de pacienti, multumita actului medical ireprosabil pus in aplicare. Medicul primar in ortopedia pediatrica da dovada de o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta, asigurand tuturor pacientilor copii un mediu primitor si servicii de calitate. Multumita dotarilor de ultima generatie, toate investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt eficiente si corecte. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, iar preturile sunt cu mult ridicate peste medie.

Concluzii

Consultatia de ortopedie pediatrica in Constanta la un cabinet de specialitate asigura diagnosticarea si tratarea corespunzatoare a pacientilor copii, indiferent cat de severa este problema de care sufera. Ca parinte, trebuie sa te asiguri ca apelezi la ajutorul unui expert in domeniu si ca tii cont de toate indrumarile sale, astfel incat copilul tau sa se vindece corespunzator sau sa previna aparitia problemelor locomotorii.