Meniu

Ortopedie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ca parinte, trebuie sa te asiguri ca cel mic este sanatos din toate punctele de vedere, motiv pentru care iti recomandam sa ai aproape un medic de ortopedie pediatrica in Iasi. Fiind la o varsta frageda si avand dorinta de a cunoaste cat mai mult din jurul sau, copilul este expus mereu pericolelor de a se lovi. Luxatiile si entorsele sunt printre principalele probleme cu care parintii se adreseaza cabinetelor de ortopedie, medicii fiind familiarizati cu astfel de probleme. 

Pentru a-ti usura munca de a gasi un medic specializat in ortopedie copii in Iasi, ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, o lista cu unele dintre cele mai frecventate unitati medicale la care poti apela cu incredere. Citeste in continuare si afla care sunt unitatile medicale pe care le poti lua in considerare.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica Iasi?

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica in Iasi variaza in functie de calitatea aparaturilor folosite, dar si de buna pregatire a medicilor. Cu cat medicul este mai profesionist, cu atat preturile vor fi mai ridicate. De exemplu, o consultatie la un medic primar va fi intotdeauna mai costisitoare decat cea la medicul specialist. Parcurge tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele aplicate la unitatile medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Delv
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Interventii, investigatii si servicii ireprosabile
 • Aparaturi moderne si performante
 • Echipa medicala atenta, bine pregatita si implicata
 • Atmosfera prietenoasa si placuta
Medicover
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Investigatii si proceduri precise
 • Echipa medicala profesionista si amabila
 • Empatie, seriozitate si implicare
 • Lipsa de implicare a personalului de la receptie
Arcadia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici cu o buna pregatire
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Preturi ridicate
 • Nerespectarea programarilor
Elytis Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Empatie, buna pregatire si competenta
 • Act medical corect
 • Aparaturi si echipamente profesionale
 • Interventii si servicii ireprosabile
 • Programari nerespectate
Medlife
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii si investigatii ireprosabile
 • Investigatii, tratamente si proceduri precise
 • Dotari de ultima generatie
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de ortopedie pediatrica in Iasi

Stim ca iti doresti ca cel mic sa primeasca cele mai bune ingrijiri medicale, motiv pentru care iti recomandam mai jos cinci clinici de ortopedie pediatrica in Iasi pe care sa lei in considerare si la care sa apelezi atunci cand te confrunti cu o urgenta. Iata care sunt acestea, afla cat de bine pregatite sunt si descopera care sunt echipele medicale care fac parte din cadrul lor:

1. Centrul Delv

Centrul Delv este o unitate medicala multidisciplinara din Iasi, unde poti opta pentru servicii de ortopedie pediatrica. Acest departament este reprezentat de dr. Catalin Botez si dr. Maria Diana Borcea Panzaru, medici primari in chirurgie si ortopedie pediatrica, experimentati si atenti la necesitatile fiecarui pacient in parte. Avand acces la unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, medicul reuseste sa stabileasca un act medical corect si eficient, astfel incat fiecare copil sa primeasca diagnosticul corect, dar si un tratament pe masura. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, ecografie sold nou nascut, control.

Pretul unei consultatii de ortopedie pediatrica la centrul Delv este de 200 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, multumita interventiilor, investigatiilor si serviciilor ireprosabile. Avand in vedere ca unitatea medicala este dotata cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, atunci nu este de mirare ca actul medical este unul fara nicio greseala. Echipa medicala da dovada de atentie, o buna pregatire si implicare in domeniu, asigurand o atmosfera prietenoasa si placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Delv
Vezi Pareri

2. Medicover

Medicover este o clinica din Iasi care cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si ortopedia pediatrica. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul sau este formata din dr. Maria-Diana Borcea-Panzaru si dr. Catalin Botez, medici primari in domeniu, cu o buna pregatire in domeniu. Acestia si-au format abilitatile de a interactiona si trata copii atat in mediul universitar, cat si in stagiile de practica in diverse unitati spitalicesti de renume. Cei doi au acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, multumita carora interventiile si investigatiile puse in aplicare sunt ireprosabile. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 200 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, parintii se declara multumiti de serviciile de care copiii lor au beneficiat, dar si de ingrijirea medicala pe care acestia au primit-o. Clinica este dotata cu aparaturi si echipamente moderne, care se afla la dispozitia medicilor. Multumita lor, investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt precise si corecte. Din pacate, comunicarea cu personalul de la receptie este defectuoasa.

3. Arcadia

Arcadia este un spital din Iasi cu multiple specialitati, care raspunde pozitiv si parintilor aflati in cautarea unitatilor specializate in ortopedie pediatrica. Colectivul este format din medici bine pregatiti in domeniu, competenti si empatici, printre care se numara si: dr. Dan Apostol, dr. Diana Maria Borcea Panzaru, dr. Catalin Botez, dr. George Ionut Maftei, dr. Sergiu Straticiuc, medici primari si dr. Narcis Cozmescu, medic specialist. Echipa are la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, multumita carora toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile. Printre serviciile de care poti beneficia se numara si: consultatii de specialitate, control, consultatie la cerere, dar si diverse interventii chirurgicale prin intermediul carora medicii pot trata in mod corect pacientul in functie de afectiunile cu care se confrunta.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica la Arcadia este de 250 lei. 

Majoritatea pacientilor s-au bucurat de experienta placuta in cadrul acestui spital, laudand activitatea desfasurata de cadrele medicale. Departamentul de ortopedie pediatrica dispune de medici cu o buna pregatire in domeniu, dar si de aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora toate investigatiile si procedurile medicale sunt ireprosabile. Din pacate, preturile sunt cam ridicate, iar programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Elytis Hospital

Elytis Hospital este un alt spital din Iasi pe care sa il ai in vedere cand vrei sa faci o programare pentru o consultatie de ortopedie pediatrica pentru copilul tau. Echipa medicala este formata din medici de renume, bine pregatiti in domeniu si competenti atat in tratarea adultilor, cat si copiilor. Printre acestia merita mentionati si: dr. Vasile Moissencu, dr. Dan Viorel Cionca, dr. Victor Corcevoi. Avand acces la aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile medicale sunt efectuate cu precizie. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 250 lei.

In cele peste doua sute de recenzii atribuite clinicii, parintii lauda activitatea cadrelor medicale care asigura servicii de ortopedie pediatrica. Medicii dau dovada de empatie, o bune pregatire in domeniu si competenta in desfasurarea unui act medical corect. Multumita aparaturilor si echipamentelor profesionale, toate interventiile si serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data din cauza lipsei de organizare.

5. Medlife

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si hyperclinica Medlife din Iasi, care asigura servicii de ortopedie pediatrica la standarde ridicate. In cadrul sau isi desfasoara activitatea un medic bine pregatit, dr. Sergiu Straticiuc, specializat in ecografie pediatrica, chirurgie pediatrica si ortopedie pediatrica. Printre serviciile pe care le desfasoara intr-o maniera ireprosabila sunt amintite si: consultatia de specialitate, ecografie la sold, controlul de rutina, extragere corp strain restant, post muscatura capusa, imobilizare fractura (ghips), nitrare granulom ombilical, scoaterea ghipsului, tratamentul piciorului stramb dupa metoda Ponseti. Multumita dotarilor de ultima generatie pe care le are la dispozitie, toate serviciile desfasurate sunt corecte si eficiente. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 220 lei.

Recenziile postate in mediul online sunt majoritar pozitive, datorita serviciilor si investigatiilor ireprosabile. Investigatiile, tratamentele si procedurile puse in aplicare sunt precise si adaptate in functie de fiecare pacient in parte, parintii declarandu-se multumiti de serviciile de care copiii lor au beneficiat. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Daca esti din Iasi si esti in cautarea unui cabinet specializat in ortopedie pediatrica pentru a solicita ajutorul medicului de specialitate, iti recomandam sa iei in considerare cele cinci unitati medicale de mai sus, pe care ti le-am prezentat in amanunt. Afla daca cel mic se confrunta cu o problema ortopedica, dar si cum o poti trata in mod corespunzator.