Meniu

Ortopedie pediatrica Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Conform statisticilor, aproximativ 1 din 1000 de nou nascuti se confrunta cu displazie de sold, dar si cu alte afectiuni ortopedice, situatie in care parintii trebuie sa apeleze la ajutorul cabinetului de ortopedie pediatrica din Oradea. Daca si tu ai un copil mic sau chiar un nou nascut, asigura-te ca efectuezi toate investigatiile necesare pentru a te asigura ca cel mic este complet sanatos. Medicul ortoped pediatru are ca principal obiect de activitate tratarea problemelor musculoscheletale pe care copiii le experimenteaza, asigurandu-le un act medical complet si corect.

In Oradea exista o multime de institutii medicale specializate in ortopedie pentru copii pe care le poti lua in considerare. Cel mic trebuie dus la un specialist si investigat corespunzator chiar si ca metoda preventiva. Avand in vedere ca cei mici se afla in crestere si sunt sensibili, exista oricand riscul sa dezvolte anumite leziuni, situatii care pot fi prevenite cu ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu.

Care este pretul unei consultatii de ortopedie pediatrica in Oradea?

Pot exista anumite diferente de pret intre o consultatie de ortopedie pediatrica in Oradea si una de adulti, pentru ca efortul depus de un medic pediatru poate fi in multe cazuri mai ridicat. Citeste in continuare tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele practicate de regula la clinicile din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spital Euclid
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical corect
 • Medici bine pregatiti
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Investigatii si tratamente eficiente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Medinsight
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Empatie si caldura
 • Servicii, tratamente si investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Echipa medicala profesionista
Clinica Davidescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism, empatie si respect
 • Investigatii, tratamente si servicii medicale
 • Colectiv cu o buna pregatire
 • Atmosfera placuta
 • Personalul de la receptie slab pregatit
Centrul Bioinvest
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii calitative
 • Investigatii precise
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala experimentata
 • Act medical corect
 • Nerespectarea programarilor
Spitalul Pelican
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii, controale si consultatii precise
 • Planuri personalizate de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in ortopedie pediatrica in Oradea

Stim ca iti doresti ca cel mic sa beneficieze de cele mai bune servicii medicale, motiv pentru care te afli in cautarea unor clinici de ortopedie pediatrica in Oradea specializate in domeniu, de renume, cu un impact pozitiv si cu recenzii bune. Vrem sa iti simplificam sarcina si sa iti prezentam in cele ce urmeaza unele dintre cele mai apreciate unitati medicale din oras la care poti apela cu incredere:

1. Spital Euclid

Spital Euclid si-a inceput activitatea in anul 2012 si inca de atunci si-a propus sa prioritizeze diagnosticarea si tratarea adecvata a pacientilor de toate varstele, parintii avand sansa de a apela la ajutorul unui medic ortoped pediatru din Oradea. Departamentul este coordonat de dr. Anca Raluca Bobse, medic specialist, capabil sa puna in aplicare urmatoarele servicii medicale: consultatie de specialitate, infiltratii si tratamente intraarticulare, excizii chisturi, imobilizare, montare aparat gipsat, indepartare atela, drenare abces si control postoperator. Datorita aparaturilor moderne si performante care se afla in dotarile clinicii, toate investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 200 lei, iar un control este de 150 lei.

Echipa Euclid da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical corect si adaptat in functie de fiecare pacient in parte. Departamentul de ortopedie pediatrica se adreseaza tuturor copiilor care se confrunta cu afectiuni osoase, dispunand atat de medici bine pregatiti, cat si de aparaturi de inalta performanta, facilitand efectuarea investigatiilor si tratamentelor la standarde ridicate. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Spital Euclid
Vezi Pareri

2. Clinica Medinsight

Clinica Medinsight este o unitate medicala din Oradea, infiintata in anul 2014, si care cuprinde specialitatea de ortopedie pediatrica. Colectivul medical este unul cu o buna pregatire in domeniu, care asigura un act medical ireprosabil. Din cadrul sau merita amintit si dr. Alexandru Nicolae Pirvan, medic specialist in ortopedie pediatrica, experimentat in lucrul cu pacientii copii. Alaturi de echipa de asistente Andrea Scurt, Camelia Mierlut si Daiana Dume, toate serviciile puse puse in aplicare se desfasoara ireprosabil: consultatie de specialitate, tratamentul plagilor postoperatorii si posttraumatice, analiza miscarilor, imobilizare in bandaje, punctii articulare, evacuare hematom, pregatirea preoperatorie, investigatii imagistice etc. De asemenea, si aparaturile folosite sunt de o calitate superioara si de o precizie inalta, ceea ce inseamna ca investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Clinica ortopedica din Oradea a primit numeroase aprecieri din partea parintilor care au apelat la serviciile de ortopedie pediatrica, cei mici fiind primiti cu empatie si caldura. Serviciile, tratamentele si investigatiile puse in aplicare sunt calitative si precise, adaptate in functie de necesitatile celui mic. Cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie din dotari, toate rezultatele obtinute sunt precise. 

3. Clinica Davidescu

Clinica Davidescu este o institutie medicala multidisciplinara din Oradea, in cadrul careia pacientii pot beneficia de servicii de ortopedie pentru adulti, dar si de ortopedie pediatrica. Departamentul este reprezentat de dr. Gelu Murvai, medic specialist in ortopedie si traumatologie, avand competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un tratament adecvat, personalizat in functie de necesitatile pacientilor. Consultatia de specialitate la cabinetul domnului doctor este compusa din urmatoarele etape: anamneza, teste in scop diagnostic, evaluare medicala si elaborarea planului de tratament. In plus, clinica se afla in contract cu CAS, motiv pentru care pacientii pot opta pentru unele servicii sau consultatii decontate. 

Pretul stabilit pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei in cazul in care pacientul nu se prezinta cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

Profesionalismul, empatia si respectul fata de bolnavi se numara printre calitatile cel mai mult apreciate de pacienti, motiv pentru care acestia continua sa revina si cu alte ocazii. Investigatiile efectuate, tratamentele puse in aplicare, iar serviciile medicale desfasurate sunt de o calitate superioara, colectivul dand dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand o atmosfera placuta pentru cei mici. Cu toate acestea, personalul de la receptie este slab pregatit.

4. Centrul Bioinvest

Centrul Bioinvest este o unitate medicala multidisciplinara din Oradea in cadrul careia isi desfasoara activitatea medici specializati in ortopedie pediatrica si traumatologie. Colectivul este format din doctori cu o buna pregatire in domeniu, printre acestia numarandu-se si: dr. Laurentiu Florin Cosma, medic primar, dr. Horia Draghicioiu, medic primar, Marian Florin Rat, medic specialist. Printre serviciile pe care le indeplinesc sunt amintite si: consultatia de specialitate, control, infiltratii periarticulare (include medicatia), suprimare fire sutura si pansament plaga. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii, toate investigatiile si tratamentele aplicate sunt bine efectuate.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 220 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere serviciile calitative si investigatiile precise puse in aplicare. Aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia cadrelor medicale experimentate sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical corect. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

5. Spitalul Pelican

Spitalul Pelican este o unitate medicala privata din Oradea, unde poti opta pentru servicii de ortopedie pediatrica pentru copilul tau. Echipa medicala este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Tudor Sergiu Dejeu, dr. Dumitru Remus Coste, dr. Emeric Andrasi, dr. Marius Chirea, dr. Viorel Corbu, dr. Laurentiu Florin Cosma, dr. Jorgaq Tona, dr. Horia Draghicioiu, conf. univ. dr. Ovidiu Gogu Cacuci, medici primari. Se pun in aplicare urmatoarele servicii: suprimarea firelor de sutura, punctie articulara, extragerea materialului de osteosinteza, infiltratie articulara, pansamentul plagilor simple, consultatie de specialitate, control, infiltratii articulare PRP.

Consultatia de ortopedie pediatrica este de 250 lei, iar controlul este de 210 lei.

Spitalul privat a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, insumand peste trei sute de recenzii din partea acestora. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate investigatiile, controalele si consultatiile efectuate sunt precise si corecte. Planurile de tratament sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte, iar atmosfera este una primitoare. Pe de alta parte, gestionarea programarilor este deficitara.

Concluzii

Ti-a recomandat medicul de familie sa mergi impreuna cu cel mic la o consultatie de ortopedie pediatrica in Oradea? Atunci cele cinci institutii medicale pe care ti le-am prezentat anterior ar putea sa iti fie de un real ajutor pentru a obtine un diagnostic precis, dar si un tratament pe masura.