Meniu

Ortopedie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Scolioza, displazia de sold, fracturile, entorsele si durerile de articulatii sunt cateva dintre cele mai frecvente problemele pentru care parintii isi programeaza copiii la cabinete de ortopedie pediatrica din Ploiesti. Problemele ortopedice pot sa apara la orice varsta, inclusiv la nou-nascuti, asa ca semnele care ar putea sa indice existenta unor probleme musculo-scheletice nu trebuie ignorate de catre parinti. Medicii specializati in ortopedie pediatrica sunt cei care pot stabili un diagnostic si recomanda o schema terapeutica eficienta.

Consultatia de ortopedie pentru copii in Ploiesti este un serviciu care apare in portofoliul mai multor clinici medicale. Pentru ingrijiri de calitate si precizie in diagnostic, este recomandat sa alegi o unitate medicala apreciata, despre care multi oameni s-au declarat multumiti. Asadar, atunci cand micutul tau a suferit o accidentare in timp ce facea sport sau daca prezinta dureri persistente la nivelul articulatiilor, nu ezita sa faci o programare la ortoped.

Unde sunt disponibile servicii de ortopedie pediatrica in Ploiesti?

Parintii care locuiesc in Ploiesti si vor sa isi programeze copilul la o consultatie de ortopedie pediatrica au suficiente optiuni de clinici in orasul lor. Experienta medicilor si calitatea serviciilor trebuie sa primeze, insa si preturile sunt un aspect important, pe care multi parinti isi doresc sa il cunoasca in prealabil. De aceea, am selectat preturile aferente consultatiei de ortopedie pediatrica in cadrul celor mai apreciate clinici din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
ChicMed
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate
 • Comunicare eficienta
 • Curatenie si conditii foarte bune
Medsana
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Centru medical dotat corespunzator
 • Preturi mari
Clinica As Medical
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Act medical de calitate superioara
 • Medici cu experienta
 • Atentie deosebita la nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate privind diagnosticul
 • Buna administrare a pacientilor
 • Aparatura medicala performanta
Medicover
261 Ron
 • Pret Consultatie 261 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie si grija pentru pacient
 • Explicatii detaliate
 • Abordare multidisciplinara
 • Programarile se decaleaza
MedLife Lotus
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Act medical de buna calitate
 • Medici cu experienta
 • Implicare si atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Raport bun calitate-pret
 • Programarile se pot decala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi o clinica de ortopedie pediatrica din Ploiesti?

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa programezi copilul la o consultatie de ortopedie pediatrica si vrei sa mergi la o clinica din Ploiesti, poti incepe prin a cauta cele mai bune cabinete medicale specializate in acest domeniu. Experienta colectivului medical, atitudinea fata de pacient si conditiile din clinica sunt, de regula, aspectele pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand alegi o unitate medicala.

Clasamentul de mai jos cuprinde informatii utile despre clinicile din Ploiesti considerate a fi cele mai bune la capitolul ortopedie pediatrica: 

1. ChicMed

Cu toate ca este specializat in ginecologie, cabinetul ChicMed din Ploiesti ofera si servicii de ortopedie pediatrica. Portofoliul cabinetului prezinta mai multe arii terapeutice, intre care ginecologia, urologia, pediatria si ecografia. Aici isi desfasoara activitatea o echipa medicala bine pregatita, care imbina cunostintele vaste cu tehnologia performanta pentru a obtine cele mai bune rezultate. Una dintre prioritatile medicilor de la ChicMed este de a se alinia la cele mai inalte standarde de diagnostic si tratament, astfel incat calitatea actului medical sa fie permanent imbunatatita. Din echipa fac parte medici specializati in ortopedie pediatrica, la care poti apela pentru prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor musculo-scheletice. 

Consultatia la medic pediatru costa 140 lei.

ChicMed este un cabinet medical cunoscut in Ploiesti, unde foarte multe persoane spun ca au avut o experienta placuta. Medicii sunt bine pregatiti, deschisi, amabili si disponibili sa raspunda la toate intrebarile pacientilor. Clinica este curata si conditiile sunt impecabile, ceea ce ii face pe vizitatori sa se simta confortabil, lucru foarte important pentru cei care au emotii atunci cand trebuie sa mearga la medic. 

Vezi parerile pacientilor despre ChicMed
Vezi Pareri

2. Medsana

Insumand 45 de specialitati medicale, printre care si ortopedia pediatrica, Medsana este o optiune foarte buna pentru parintii care isi doresc ingrijiri medicale de calitate pentru copiii lor. Deschisa in 1996, clinica ofera servicii medicale dintr-o multitudine de arii terapeutice si este prezenta inclusiv in Bucuresti. Istoricul sau marcheaza doua momente de referinta, anume inaugurarea primei clinici in componenta careia exista laborator propriu acreditat si lansarea conceptului de abonament de sanatate pentru companiile din Romania. De la infiintare, clinica s-a dezvoltat foarte rapid si a ajuns sa aiba un portofoliu vast de servicii medicale, combinand experienta personalului calificat cu performanta tehnica pentru obtinerea unor rezultate conform asteptarilor. 

La Medsana, in departamentul de pediatrie ortopedica se va plati suma de 350 lei pentru consultatia de specialitate. 

Numerosi pacienti au relatat prin intermediul recenziilor online experienta pe care au avut-o la Medsana, pe care multi dintre ei il catalogheaza drept cel mai bun centru medical din Ploiesti si chiar din judet. Centrul este bine dotat, programarile se respecta si personalul medical lucreaza cu grija. Medicii sunt profesionisti, amabilil, grijulii si foarte atenti la nevoile pacientului. Ca dezavantaje, unii oameni mentioneaza ca preturile sunt mai mari decat la alte clinici.

3. Clinica As Medical

Clinica As Medical este alegerea de top a multor parinti din Ploiesti nu numai pentru serviciile de ortopedie pediatrica, dar si pentru alte ingrijiri medicale si investigatii dedicate copilului. Pentru ca timpul de diagnostic si tratament sa fie cat mai redus, aceasta clinica a format un colectiv multidisciplinar, din care fac parte medici specializati in diferite ramuri ale medicinei: ortopedie, pediatrie, alergologie, cardiologie etc. Pentru identificarea precisa a diagnosticului, echipa foloseste echipamente de ultima generatie, tehnologia de varf avand o contributie semnificativa la calitatea actului medical. Indiferent de varsta, pacientii beneficiaza de o abordare personalizata si de scheme terapeutice individuale, tintite pe problema. 

O consultatie initiala de ortopedie pediatrica are pretul de 330 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales aceasta clinica se declara multumite de calitatea serviciilor medicale. Din recenziile oferite in mediul online pot fi reperate mai multe avantaje, cum ar fi buna administrare a pacientilor de catre personalul auxiliar, atentia deosebita acordata persoanelor cu dizabilitati si rabdarea medicilor. Cadrele medicale explica in detaliu pacientilor care este diagnosticul, sunt bine pregatiti si se comporta frumos cu cei care trec pragul clinicii. Serviciile sunt de calitate superioara, iar clinica dispune de aparatura medicala performanta. Unii pacienti spun ca au observat o lipsa de profesionalism la cativa dintre medici si ca au existat cazuri in care programarile le-au fost anulate.

4. Medicover

Prezenta si in Ploiesti, clinica Medicover este una dintre optiunile de top daca esti in cautarea unei clinici pentru serviciile de ortopedie pediatrica. Este una dintre cele mai mari clinici multidisciplinare din zona si are in componenta 11 cabinete medicale si un colectiv din care fac parte peste 20 de profesionisti. Lista de servicii cuprinde consultatii, investigatii si tratamente din multiple specialitati medicale, intre care ortopedia pediatrica, alergologia, chirurgia pediatrica etc. Pacientii au acces la multe tipuri de explorari functionale si la ingrijiri medicale ce se aliniaza standardelor si cerintelor internationale. La momentul de fata, reteaua nationala Medicover se numara printre furnizorii principali de servicii medicale private din tara si este prezenta in Romania de aproape trei decenii. 

Parintii vor achita suma de 261 lei pentru consultatia de ortopedie pediatrica. 

Persoanele care au ales Medicover sustin ca au fost indrumate eficient de personalul de la receptie, a carui atitudine este primitoare. Mai departe, medicii i-au tratat cu profesionalism si atentie, oferindu-le toate detaliile si explicatiile necesare. Cadrele medicale sunt foarte bine pregatite si amabile. Un alt aspect apreciat la Medicover este abordarea multidisciplinara. Ca dezavantaje, cativa oameni au mentionat faptul ca programarile lor au fost decalate cu zeci de minute, reclamand modul de organizare al programarilor. 

5. MedLife Lotus

Deschis in anul 2004, Spitalul Lotus din Ploiesti completeaza cu succes clasamentul celor mai bune clinici unde se poate merge pentru consultatia de ortopedie pediatrica. Infiintat acum aproape doua decenii, acest spital a trecut printr-un amplu proces de dezvoltare de-a lungul anilor de activitate si a extins continuu lista de servicii, dar si prezenta in municipiu, prin deschiderea unor noi puncte de lucru. La momentul actual, ofera servicii medicale profesioniste din mai multe discipline medicale si dispune de tehnologie performanta. Dorinta de extindere si imbunatatire permanenta sunt justificare de misiunea principala a spitalului, aceea de a oferi ingrijiri medicale inalt calitative si de a aduce un plus la sistemul medical romanesc. In 2019, spitalul s-a alaturat grupului MedLife, acesta fiind un moment de referinta din istoricul sau. 

Cat despre tarife, consultatia de ortopedie pediatrica implica un cost de 230 lei. 

Pe internet au fost exprimate pareri din partea unui numar mare de pacienti sau parinti care si-au dus copilul la MedLife Lotus din Ploiesti. Cei mai multi dintre ei spun ca serviciile sunt de calitate, ca medicii au experienta si ca sunt foarte buni in ceea ce fac. Alte calitati observate la cadrele medicale sunt implicarea in rezolvarea problemelor, amabilitatea si atentia la nevoile pacientului. Clinica este curata si moderna, iar ambientul este placut. In plus, raportul calitate-pret este descris ca fiind echilibrat. Ca dezavantaje, sunt mentionate de cativa pacienti decalarea programarilor si timpul scurt acordat uneori consultatiilor. 

Concluzii

Acestea sunt principalele clinici din Ploiesti spre care te poti indrepta daca vrei sa faci programare la ortopedie pediatrica pentru micutul tau. In cadrul lor, vei gasi medici bine pregatiti care se vor ocupa de diagnostic si de conceperea unei scheme terapeutice eficiente.