Meniu

Ortopedie pediatrica Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Mersul pe varfuri, scolioza si genunchii apropiati sunt probleme care pot fi rezolvate in cabinetul de ortopedie pediatrica in Sibiu. Imediat ce observi ca cel mic se confrunta cu aceste simptome si impun dificultati de deplasare, cel mai bine este sa ceri parerea unui expert pentru a afla din ce cauza se confrunta cu aceste afectiuni, dar si cum pot fi tratate. Din fericire, medicul specialist stie exact ce tratament sa aplice.

Din fericire, in Sibiu exista o multime de unitati medicale cu aceasta specialitate la care te poti adresa cu incredere. In cele ce urmeaza iti vom prezenta un top 5 al celor mai recunoscute si bine pregatite clinici, astfel incat copilul tau sa beneficieze de un tratament eficient. Nu iti face griji daca ai sesizat prezenta unor astfel de probleme, asigura-te doar ca te adresezi medicului in cel mai scurt timp posibil.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Sibiu?

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica in Sibiu este influentat de buna pregatire a medicilor, dar si de aparaturile utilizate pentru depistarea sursei problemei. Ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele actualizate pe care le trebuie sa le stii inainte de a merge la o consultatie. Afla ce buget trebuie sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Neamtu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Implicare si pasiune
 • Tehnici si metode eficiente
 • Diagnosticare ireprosabila
 • Plan personalizat de tratament
 • Abordare prietenoasa
Misan Med
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Implicare, experienta vasta si profesionalism
 • Atmosfera primitoare pentru copii
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Act medical ireprosabil
Aria Clinic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Investigatii precise
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
RMN Diagnostica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Interventii si investigatii eficiente
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Plan personalizat de tratament
 • Act medical ireprosabil
 • Slaba pregatire a personalului de la receptie
MedLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii multiple si complexe
 • Activitate ireprosabila
 • Interventii precise
 • Planuri eficiente de tratament
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie pediatrica in Sibiu

Stim ca vrei sa gasesti o clinica de incredere, care sa ii asigure copilului tau un act medical ireprosabil, situatie in care iti prezentam un top cinci al celor mai frecventate institutii de ortopedie pediatrica din Sibiu pe care le poti lua in considerare. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si cat de bine dotate sunt:

1. Dr. Cristian Neamtu

Dr. Cristian Neamtu este medic primar in chirurgie pediatrica si medic specialist in ortopedie pediatrica, ortopedie si traumatologie din Sibiu. Avand o buna pregatire in domeniu multumita unitatilor spitalicesti in care a lucrat si urmand o multime de cursuri de perfectionare, medicul este capabil sa ofere tratament pentru urmatoarele afectiuni: apendicita acuta si cronica, peritonita, hernii ombilicale si inghinale, constipatia la copil, hemangioame, stenoza duodenala, stenoza pilorica, malformatii ano-rectale. Cabinetul sau este dotat in mod corespunzator cu echipamente moderne si performante pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. Este specializat si in efectuarea consultatiilor de specialitate, ecografiei de sold, urologiei pediatrice etc.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor acordare acestui medic sunt pozitive, avand in vedere implicarea si pasiunea pentru domeniul in care activeaza. Tehnicile si metodele de depistare a problemei de sanatate sunt ireprosabile, iar planul de tratament pus in aplicare este personalizat in functie de necesitatile celui mic. In plus, abordarea sa este prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristian Neamtu
Vezi Pareri

2. Clinica Misan Med

Misan Med este un centru medical din Sibiu care cuprinde o multime de specialitati printre care se numara si ortopedia pediatrica. Unitatea medicala si-a inceput activitatea in anul 2003 si isi desfasoara activitatea conform Standardelor Internationale de Calitate ISO 9001/2008. Au fost facute investitii serioase in aparatura si echipamente moderne, sporind performanta si calitatea actului medical. Departamentul de ortopedie pediatrica este reprezentat de dr. Vasile Stelian Banciu, medic primar in ortopedie si chirurgie pediatrica, avand competenta de a trata afectiuni precum boala oaselor de sticla, scolioza, displazii femurale, scolioza idiopatica infantila si juvenila, malformatii ale picioarelor etc.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 220 lei.

In cele peste trei sute de recenzii postate in mediul online, pacientii isi exprima in mare parte multumirea si recunostinta pentru ajutorul primit de la medicii bine pregatiti in domeniu. Echipa da dovada de o implicare, experienta vasta in domeniu si profesionalism, asigurand o atmosfera primitoare pentru copii. Aparaturile si echipamentele pe care le au la dispozitie sunt performante si moderne, iar actul medical este ireprosabil.

3. Aria Clinic

Aria Clinic este o institutie medicala multidisciplinara din Sibiu, care cuprinde peste 30 de specialitati, printre care se numara si ortopedia pediatrica. Acest departament este reprezentat de doi medici bine pregatiti in domeniu: dr. Daniel Constantin si dr. Vasile Banciu, care asigura fiecarui pacient in parte servicii de inalta calitate. Acestia sunt competenti in efectuarea consultatiilor de specialitate, controlului medical, ECO articulara, reducere fractura, luxatie, imobilizare prin aplicarea ortezei, aplicare faza elastica, gipsare etc. Multumita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie, toate aceste servicii sunt efectuate intr-un mediu sigur, astfel incat sansa de reusita sa fie ridicata. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 300 lei.

Conform recenziilor postate, majoritatea pacientilor care au beneficiat de serviciile acestei clinici sunt multumiti de interactiunea cu medicii, dar si de rezultatele ireprosabile pe care le-au obtinut. Investigatiile sunt precise, multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotari, iar planul de tratament este personalizat in functie de patologiile fiecarui pacient in parte. De asemenea, atmosfera este primitoare.

4. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o unitate medicala multidisciplinara din Sibiu, unde sunt practicate si serviciile de ortopedie pediatrica, multumita personalului bine pregatit. Principalul sau obiect de activitate consta in serviciile de imagistica medicala si rezonanta magnetica, fiind infiintata in 2007. De asemenea, se afla si in relatii contractuale cu CAS, situatie in care pacientii au sansa de a beneficia de unele investigatii si consultatii decontate. Departamentul de ortopedie este reprezentat de urmatorii medici: dr. Emanuel Ciprian Barna, dr. Daniel Albu, medici primari, dr. Adriana Denghel, dr. Tiberiu Georgescu si dr. Laura Bartos, medici specialisti, la care poti apela si prin CAS. Acestia au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, control, aplicare imobilizata gipsata mica/mare, suprimare gips / fire, bandaje, reducere fractura / luxatie, infiltratie articulara.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei.

Centrul medical de diagnostic din Sibiu a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, care s-au declarat a fi multumiti de interventiile, investigatiile si planurile de tratament aplicate. Multumita aparaturilor si echipamentelor care se afla in dotarile departamentului de ortopedie, actul medical este unul ireprosabil. Din pacate, personalul de la receptie este slab pregatit.

5. MedLife

In completarea variantelor de mai sus, ti-l prezentam pe dr. Stelian Banciu, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica din Sibiu. Avand o experienta bogata in domeniu, medicul este competent in aplicarea tuturor acestor servicii: aplicare orteza, bandaj Dessault, bandaj Watson, consultatie de specialitate, ecografie la sold, control, imobilizare fasa poliester, imobilizare gipsata mare/mica, suprimare gips. Toate serviciile mentionate anterior sunt puse in aplicare cu profesionalism, datorita bunei sale pregatiri in mediul universitar, dar si in unitatile medicale in care a lucrat pana in prezent.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online pentru acest medic sunt pozitive, ca dovada a faptului ca isi desfasoara activitatea intr-o maniera ireprosabila. Interventiile si planurile de tratament pe care le efectueaza sunt precise si eficiente, asigurand totodata o atmosfera primitoare mai ales pentru cei mici. 

Concluzii

Nimeni nu isi doreste ca fiul sau fiica sa se confrunte cu afectiuni osoase, motiv pentru care te incurajam sa soliciti ajutorul medicului specialist in ortopedie pediatrica in Sibiu. Fii la zi cu toate investigatiile necesare si discuta cu medicul de fiecare data cand sesizezi anumite nereguli la copilul tau.