Meniu

Ortopedie pediatrica Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Primul consult de ortopedie pediatrica in Slatina trebuie facut in primele patru saptamani de viata, situatie in care te incurajam sa apelezi la ajutorul unui medic profesionist, cu o experienta vasta in domeniu. Nu vrei sa mergi la un medic oarecare si cu atat mai putin la cineva care nu are competenta necesara pentru a-l consulta pe copilas. Este decisiv ca doctorul sa depisteze din timp existenta unei posibile probleme de sanatate pe care sa o corecteze cand inca oasele bebelusului sunt in plina formare. Una dintre investigatiile recomandate este ecografia de sold pentru ca medicul sa verifice daca cel mic se confrunta cu displazie de sold. 

In Slatina exista cateva cabinete medicale spre care iti poti indrepta atentia cu incredere pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Asigura-te ca citesti cu atentie toate informatiile furnizate despre acestea, pentru a fi la curent cu toate serviciile si investigatiile pe care le ofera.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Slatina?

Este indicat ca inainte de a merge la un cabinet de ortopedie pediatrica in Slatina sa te interesezi cu privire la preturile aplicate pentru a sti exact cati bani sa pregatesti. Parcurge tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele pentru o astfel de consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Empatie, profesionalism si buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Servicii calitative
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi performante
ProMed
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Personal medical bine pregatit
 • Consultatie amanuntita si tratament corect
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Investigatii precise si diagnostic exact
 • Curatenie impecabila si mediu prietenos
Orto Kids Recover
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Implicare, profesionalism, buna pregatire si empatie
 • Mediu primitor si prietenos
 • Servicii calitative
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Consultatie de specialitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in ortopedie pediatrica in Slatina

Asa cum ti-am promis mai sus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta un top trei al celor mai frecventate si apreciate unitati medicale din Slatina, specializate in ortopedie pediatrica. Asigura-te ca cel mic se va bucura de cele mai bune ingrijiri medicale si ca medicul care il consulta are ochiul format, avand competenta de a identifica inca de la primele simptome daca ceva nu este in regula. Iata care sunt clinicile pe care ti le recomandam in orasul tau:

1. Lisimed

Lisimed este o unitate medicala multidisciplinara din Slatina unde poti gasi un personal medical specializat in ortopedie pediatrica. Echipa este formata din: dr. Teodor Linca, medic primar in ortopedie si dr. Andrei Oprea, medic primar in ortopedie si traumatologie. Cei doi au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografie de sold, tratamentul piciorului stramb, tratamentul displaziei de dezvoltare a soldului la nou-nascut si sugar, tratamentul displaziei de dezvoltare al torticolisului muscular congenital, tratamentul ortopedic al scoliozei si cifozei la copii, al piciorului plat si plat valg la copil, piciorului spastic, fracturilor, luxatiilor si entorselor, osteomielitei. Prin intermediul aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile unitatii medicale, toate tratamentele chirurgicale si nonchirurgicale sunt precise, cu rezultate excelente.

Tariful unei consultatii de ortopedie pediatrica este de 250 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea parintilor care au apelat la medicii specializati in ortopedia pediatrica s-au declarat multumiti. Empatia, profesionalismul si buna pregatire in domeniu transforma actul medical intr-unul ireprosabil, cel mic beneficiind de servicii calitative si o atmosfera primitoare. Nici aparaturile medicale folosite nu sunt mai prejos, ecograful din dotari oferind imagini la o rezolutie ridicata.

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. Promed

Policlinica Promed este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca te afli in Slatina si vrei sa ii faci copilului tau o programare la medicul de ortopedie pediatrica. Acest departament este reprezentat de dr. Gheorghe Ciobanu, medic primar in chirurgie si ortopedie infantila. Printre serviciile pe care le desfasoara merita amintite si: consultatii de specialitate, imobilizare cu aparat gipsat, suprimare atela gipsata, suprimare fire sutura, infiltratie cu antiinflamator, suprimare material osteosinteza, interventie mica chirurgie, cura chirurgicala a unghiei incarnate, decalotare, punctie articulara cu recoltare probe pentru analize, infiltratie intraarticulara cu substanta vascoelastica etc. Multumita dotarilor de ultima generatie din clinica, investigatiile si interventiile medicale decurg excelent.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 130 lei.

Personalul medical da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand tuturor copiilor un mediu prietenos si linistit in care sa fie consultati si tratati corect. Aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, contribuind semnificativ la efectuarea unor investigatii precise, pe baza carora se stabileste un diagnostic exact. In plus, curatenia este impecabila, suprafetele fiind dezinfectate in mod regulat.

3. Orto Kids Recover

In completarea variantelor de mai sus, Orto Kids Recover se dovedeste a fi o alte optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei ca cel mic sa beneficieze de o evaluare ortopedica pediatrica de calitate in Slatina. Echipa de profesionisti are compententa in tratarea si diagnosticarea copilului, stand la dispozitia sa pentru o recuperare medicala ireprosabila. Avand la dispozitie aparaturi performante si moderne, in cadrul acestei unitati medicale se desfasoara si ecografii de sold la o rezolutie ridicata. Colectivul de kinetoterapeuti este capabil sa puna in aplicare o multime de servicii si tehnici pentru vindecarea copilului, indiferent cat de complexa sau dificila este problema medicala de care sufera. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie pediatrica este de 200 lei.

Activitatea unitatii Orto Kids Recover este apreciata de toti parintii care au apelat la serviciile acesteia. Implicarea, profesionalismul, buna pregatire si empatia de care medicii dau dovada sunt principalele motive pentru care cei mici au fost multumiti, avand parte de un mediu primitor si prietenos in care sa se trateze. 

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici de ortopedie pediatrica din Slatina la ajutorul careia sa apelezi pentru a afla daca cel mic sufera de o afectiune ortopedica? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele trei variante pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Pe langa echipamentele performante care ajuta la efectuarea unor investigatii precise, clincile mai dispun si de doctori specializati in ortopedia infantila, care reusesc sa asigure un mediu placut pentru copilul tau si un tratament personalizat.