Meniu

Ortopedie pediatrica Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice problema de sanatate a aparatului locomotor al copilului tau trebuie semnalata rapid unui medic de la un cabinet de ortopedie pediatrica din Suceava. In cadrul unor clinici de top din oras, cu servicii specializate, vei gasi o rezolvare eficienta pentru fiecare simptom suparator de care sufera cel mic sau pentru vindecarea unei traume a muschilor, oaselor, ligamentelor sau nervilor implicati in miscare.

Daca nu stii incotro sa mergi la un ortoped pediatru bun in Suceava, acest articol te va ajuta cu informatii utile despre centrele medicale carora ar trebui sa te adresezi.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Suceava? 

In sistemul de stat si in unele clinici private in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, consultatia de ortopedie pediatrica in Suceava si in alte orase ale tarii este gratuita, insa in sistemul privat trebuie sa te pregatesti financiar, cel mai adesea. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale cu servicii de ortopedie pentru copii si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul FizioMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Baza de tratament moderna
 • Medici profesionisti
 • Personal medical empatic
 • Proceduri de ultima generatie
 • Rezultate bune la recuperarea medicala
Centrul Aramis
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Rabdare fata de copii
 • Amabilitatea personalului
 • Dotari cu echipamente moderne
 • Solutii eficiente de tratament
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor analizelor
Policlinica CoraMed
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medici profesionisti
 • Servicii de calitate
 • Timp mare de asteptare
 • Personal neprofesionist la receptie
Artio Medica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii bune
 • Medici competenti
 • Dotari moderne
 • Interior primitor
 • Solutii bune de tratament
 • Decalarea programarilor
Policlinica Bethesda
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente moderne
 • Interior curat
 • Medici profesionisti
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ortopedie pediatrica din Suceava

Vrei intotdeauna ce este mai bun pentru copilul tau, mai ales in materie de sanatate, de aceea ai vrea ca serviciile de ortopedie pediatrica din Suceava sa fie la cele mai inalte standarde. Am selectat pentru tine in clasamentul din acest articol clinicile renumite si apreciate pentru profesionalism si seriozitate si pentru capacitatea de a rezolva eficient problemele pacientilor. In sectiunea urmatoare a textului vei gasi detalii semnificative din activitatea lor, care te vor ajuta sa te hotarasti catre care dintre ele sa te indrepti. Vei afla despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente medicale, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor sau parintilor micilor pacienti tratati aici.

1. Centrul FizioMed

Clinica Fiziomed din Suceava ofera pe servicii medicale in diverse domenii, investigatii de imagistica, si este specializata indeosebi pe proceduri de tratament si recuperare, ortopedie si ortopedie pediatrica. Din anul 2018, Fiziomed conteaza pe experienta dr. Mihai Codrin Galinescu, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, unul dintre cei mai apreciati chirurgi de ortopedie pediatrica din tara, seful sectiei de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, cu peste 20 de ani de activitate profesionala si mii de operatii executate. Alaturi de dr. Florin Filip, medic primar, doctor in stiinte medicale, cu competente in chirurgie pediatrica artroscopica si ultrasonografie sold pentru displazii congenitale, formeaza o echipa eficienta in diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului locomotor la copii.

O consultatie la ortopedie pediatrica in acest centru are pretul de 200 de lei.

In general, pacientii declara in recenzii ca au avut parte de o experienta multumitoare la Fiziomed. Ei mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medici sunt profesionisti si empatici fata de pacienti. De asemenea, multi scriu ca aici exista o baza de tratament moderna, in care au beneficiat de proceduri de ultima generatie si de rezultate excelente. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul FizioMed
Vezi Pareri

2. Centrul Aramis

Centrul Aramis este o clinica de pediatrie din Suceava, in care micii pacienti pot beneficia de consultatii, investigatii si tratamente in pediatrie generala, gasteoenterologie pediatrica, alergologie pediatrica, nefrologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica, logopedie, kinetoterapie pediatrica, endocronologie pediatrica, neonatologie, alaturi de specialitati medicale pentru pacientii de toate varstele. La cabinetul de ortopedie il vei gasi pe dr. Florin Filip, medic primar, doctor in stiinte medicale, avand competente in managementul serviciilor medicale, chirurgie pediatrica artroscopica si ultrasonografie sold pentru displazii congenitale. 

Tariful pentru o consultatie la acest medic este afisat pe site-ul web al clinicii. Vizita cu copilul la ortopedie pediatrica te va costa aici 200 de lei.

Pacientii si parintii copiilor tratati aici apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul, rabdarea si amabilitatea unor dintre medicii carora li s-au adresat. Totodata, sunt mentionate ca aspecte pozitive dotarile cu echipamente si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, sunt persoane nemultumite de consultatiile superficiale la unii dintre medici si de intarzierile in comunicarea rezultatelor analizelor.

3. Policlinica CoraMed

Infiintata in anul 2010 ca Centru Medical de Spitalizare, Diagnostic si Tratament, Policlinica CoraMed din Suceava pune la dispozitia pacientilor de toate varstele din judetul Suceava spitalizare de zi, analize medicale si investigatii imagistice, consultatii si tratamente in ambulatoriu pentru diverse ramuri medicale: endocrinologie, obstretica-ginecologie, urologie, pediatrie si neunatologie, chirurgie si ortopedie pediatrica, chirurgie vasculara, reumatologie, recuperare medicala, cardiologie, gastroenterologie si medicina de urgenta. Cabinetul de ortopedie ofera consultatii, ecografii de sold la bebelusi, excizie partiala unghiala, tratament pentru fimoza, aplicare si scoatere ghips, pansamente si excizie fire. Doi medici ortopezi apreciati activeaza aici: dr. Florin Filip, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, si dr. Olga Bunescu, medic specialist in chirurgie si ortopedie pediatrica.

Pretul consultatiei ortopedice este de 170 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea Coramed sunt impartite, in functie de cabinetul si de medicul caruia s-au adresat. Unele persoane se declara multumite, considerand ca serviciile sunt bune si medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, exista si multi pacienti care sustin ca sunt deficiente in organizarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare. De asemenea, se semnaleaza faptul ca personalul de la receptie nu se comporta intr-un mod profesionist cu pacientii.

4. Artio Medica

Clinica Medicala Artio Medica din Suceava reuneste cabinete specializate de reumatologie, urologie, endocrinologie, cardiologie, chirurgie si ortopedie pediatrica, chirurgie generala, chirurgie vasculara, gastroenterologie si obstretica-ginecologie. Este singurul centru medical din Moldova care trateaza disfunctiile erectile. La cabinetul de ortopedie pediatrica o vei gasi pe dr. Cristina Hrustovici, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, cu o bogata experienta in lucrul cu micii pacienti si numeroase interventii chirurgicale efectuate.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie la acest medic ortoped pediatru vei plati suma de 220 de lei. 

Pacientii si apartinatorii acestora se declara multumiti de activitatea de la Artio Medica si marturisesc ca au avut o experienta placuta aici, cu servicii de calitate, medici competenti, dotari moderne, interior primitor si tratamente cu rezultate bune. Unele persoane reclama un mic decalaj intre ora programarii si ora de intrare in cabinetul medicului.

5. Policlinica Bethesda

Policlinica Bethesda din Suceava este un centru medical polivalent, in care functioneaza cabinete specializate in peste 20 de ramuri medicale, printre care si ortopedia pediatrica. Cunoscutul dr. Florin Filip, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, doctor in medicina si specialist in artroscopie pediatrica si ecografii de sold la bebelusi, asigura consultatiile si tratamentele de la cabinetul dedicat. Sub umbrela brandului Bethesda mai functioneaza in Suceava un spital, un centru de imagistica performant, un Centru de Cardiologie si Radiologie Interventionala, un laborator acreditat si un centru medical pluridisciplinar in Gura Humorului.

Pentru o consultatie la ortopedie pediatrica in aceasta policlinica va trebui sa achiti suma de 200 de lei.

Ca majoritatea policlinicilor in care functioneaza numeroase cabinete, Bethesda reuseste sa multumeasca pe unii dintre pacienti, in timp ce altii isi exprima dezaprobarea fata de experientele pe care le-au avut aici. Sunt mentionate ca aspecte pozitive profesionalismul medicilor, echipamentele moderne si interiorul curat. Aspectele negative includ timpul de asteptare mare si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Nu ai nicio scuza sa amani vizita la un cabinet de ortopedie pediatrica din Suceava din momentul in care ai constatat ca cel mic are o problema de sanatate a aparatului locomotor. In orasul tau exista optiuni de top in ceea ce priveste diagnosticul de ortopedie la copii, precum si numeroase solutii terapeutice de rezolvare a afectiunilor si traumelor muschilor, oaselor si ligamentelor, de la recuperare motorie la interventii chirurgicale complexe.

Ramura medicala este reprezentata in Suceava de medici pediatri specializati in chirurgie si ortopedie la copii, cu experienta in lucrul cu pacientii si portofolii bogate in interventii chirurgicale. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, vei veusi cu siguranta sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau si sa ajungi la un ortoped pediatru bun, care sa stabileasca un diagnostic corect si sa prescrie un tratament adecvat.