Meniu

Ortopedie pediatrica Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice problema a aparatului locomotor al copilului, durere, poziție deficitara sau inflamatie trebuie semnalata medicului specialist, la un cabinet de ortopedie pediatrica din Targoviste. Daca locuiesti in judetul Dambovita si vrei sa mergi cu cel mic la un ortoped in mediul privat, ai la dispozitie acest articol pentru lamuriri si orientare pe piata de servicii medicale din orasul care a constituit secole de-a randul cetate de scaun pentru domnitorii munteni.

In Targoviste, poti rezolva cu succes o problema de ortopedie la copii intr-o clinica privata moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie si deservita de medici profesionisti si dedicati.

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Targoviste?

Daca ai ales mediul privat pentru vizita la medic, te astepti desigur sa platesti pentru o consultatie de ortopedie pediatrica in Targoviste. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii cu servicii specializate si pretul practicat pentru un consult la ortopedie copii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Hymarco
Clinica-Verificata
120 Ron
  • Pret Consultatie 120 Ron
  • Amplasare in centrul orasului
  • Servicii de calitate
  • Medici cu experienta
  • Lipsa de empatie fata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi cu copilul la ortopedie pediatrica in Targoviste?

Alegerea unui serviciu medical in proximitate este un criteriu pentru orice pacient sau parinte al unui copil care are nevoie de un medic specialist bun si este perfect justificat sa cauti ortopedie pediatrica in Targoviste, inainte de a te indrepta catre Capitala pentru rezolvarea problemei de sanatate a celui mic. Vrei sa stii daca orasul resedinta a judetului Dambovita iti ofera conditii la standarde ridicate, pentru a-i putea oferi copilului tau accesul la cele mai calitative servicii. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre activitatea clinicii, despre dotarile de care dispune, despre competentele medicului de la cabinetul specializat de care ai nevoie si despre opiniile pacientilor care au trecut pragul centrului medical prezentat.

1. Clinica Hymarco

Clinica Hymarco, cu peste 10 ani de experienta pe piata serviciilor medicale private din Targoviste, reuneste cabinete medicale in specializarile obstretica-ginecologie, urologie, chirurgie vasculara, gastro-enterologie, neurologie, ORL, ortopedie, ortopedie pediatrica, dermatologie, psihiatrie, reumatologie, ecografie si pediatrie. Cabinetul de ortopedie pediatrica este deservit de dr. Cristian Oana, medic primar, avand competente in ecografia aparatului locomotor si ecografie de sold la nou-nascuti si sugari. Vei putea accesa aici consultatii, controale si ecografii cu aparatura performanta. Aparatul Siemens Acusson S 1000 din dotarea clinicii este o miniuzina de inverstigatii ecografice cu 7 aplicatii, permitand si efectuarea de ecografii musculo-scheletale si ecografii de sold la bebelusi, de mare acuratete. Conceptul clinicii Hymarco este de a oferi servicii medicale integrate, consultatii, investigatii si tratamente, cu ajutorul unei echipe mixte de medici, alcatuite din specialisti cu experienta din Targoviste, carora li se adauga competentele unor renumiti medici bucuresteni colaboratori.

Consultatia la ortopedie pediatrica in aceasta clinica are pretul de 120 de lei, iar pentru un pachet complet, cu ecografie si consult, vei plati 200 de lei.

Pacientii care au accesat serviciile clinicii apreciaza amplasarea acesteia intr-o zona accesibila, chiar in centrul orasului. Experientele relatate de persoanele care i-au trecut pragul sunt insa diferite. Din recenzii reiese ca multi pacienti au beneficiat aici de servicii de calitate si de consultatii profesioniste, de la medici cu experienta. Un numar semnificativ de pacienti marturisesc ca s-au simtit ca intr-o clinica de la stat, cu aglomeratie, medici grabiti si o desfasurare a consultatiilor caracterizata de graba si lipsa de empatie pentru persoanele care acuza o suferinta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Hymarco
Vezi Pareri

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa mergi la o clinica privata pentru rezolvarea unei probleme de ortopedie pediatrica in Targoviste, vestea buna este ca nu trebuie sa te deplasezi la Bucuresti sau in alt oras din apropiere. Cabinetul cu servicii specializate functioneaza in cadrul unei clinici in care exista conditii bune pentru diagnostic si tratament in afectiunile si traumele aparatului locomotor al copiilor. 

Poti accesa la centrul medical din Targoviste consultatii temeinice si ecografii musculo-scheletale sau ecografii de sold la bebelusi, caracterizate de acuratete si interpretari precise. Experienta medicului primar specializat in ortopedie la copii este unul dintre atuurile care iti ofera sansele unui diagnostic riguros si unui tratament adecvat pentru problema de sanatate a celui mic.