Meniu

Ortopedie pediatrica Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile ortopedice sunt raspandite atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor, asa ca nu ezita sa mergi la medicul specializat in ortopedie pediatrica in Targu Mures atunci cand sesizezi anumite nereguli la fiul sau fiica ta. Patologiile ortopedice pot fi atat acute, cat si cronice, fiind necesara interventia medicului specialist pentru ca cel mic sa primeasca tratamentul corespunzator. Consultatia decurge simplu si are ca scop diagnosticarea corecta a pacientului, apelandu-se, de asemenea, si la investigatii suplimentare daca sunt necesare, cum ar fi: analiza plantara, posturala, ecografia musculoscheletala sau chiar RMN.

Cu toate ca in Targu Mures nu exista suficiente optiuni pe care sa le poti lua in considerare, totusi iti prezentam o unitate medicala la care poti apela pentru a solicita ajutorul unui medic priceput in domeniu. Pentru a afla mai multe informatii, citeste mai departe si afla cat de bine pregatita este aceasta unitate medicala din orasul tau.

Care este pretul unei consultatii de ortopedie pediatrica in Targu Mures?

Spre deosebire de cea de adulti, consultatia de ortopedie pediatrica din Targu Mures impune mai multa implicare din partea medicului pentru o diagnosticare corecta si pentru tratarea eficienta a patologiilor identificate. In tabelul de mai jos iti prezentam care este tariful practicat, dar si unitatea medicala pe care ti-o recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Vital Ped
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Notorietate ridicata
  • Servicii ireprosabile
  • Colectiv medical implicat si experimentat
  • Aparaturi medicale performante
  • Atmosfera placuta, jucausa si primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de ortopedie pediatrica in Targu Mures?

Identificarea unei clinici de incredere in care copilul tau sa beneficieze de o consultatie de ortopedie pediatrica in Targu Mures poate fi o adevarata provocare. De aceea, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta pe larg unitatea medicala din oras la care poti apela, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive:

Centrul Vital Ped

Vital Ped este un centru medical de pediatrie din Targu Mures, in cadrul caruia parintii le pot face programare copiilor lor la o consultatie de ortopedie pediatrica. Echipa medicala multidisciplinara acorda atentie tuturor celor mici, din cadrul sau facand parte si dr Horea Gozar, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica, conferentiar universitar, doctor in stiinte medicale. Multumita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotari, consultatia decurge ireprosabil, medicul avand competenta de a stabili un diagnostic corect pentru cel mic, dar si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de problemele de care sufera. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei, iar controlul este de 50 lei.

Conform recenziilor postate pe Google, unitatea medicala are un rating ridicat, ca dovada a faptului ca serviciile puse in aplicare sunt corecte si fara nicio greseala. In cele peste o suta de recenzii, parintii micutilor pacienti isi exprima multumirea pentru implicarea colectivului medical, dar si pentru aparaturile performante folosite fie in diagnosticarea celor mici, fie in tratarea lor. In plus, atmosfera este una placuta, jucausa si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Vital Ped
Vezi Pareri

Concluzii

Daca cel mic prezinta anumite simptome care iti dau de gandit ca ar putea sa sufere de afectiuni osoase, cel mai bine ar fi sa te adresezi medicului ortoped pediatru din Targu Mures pentru un diagnostic corect, dar si pentru un tratament pe masura.