Meniu

Ortopedie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa-l duci pe cel mic la o consultatie de ortopedie pediatrica in Timisoara, dar ti-e teama ca experienta nu va fi una placuta pentru el? Pana la urma, prima vizita este cea mai importanta. Din fericire, la clinicile din oras isi desfasoara activitatea specialisti in domeniul pediatriei, care au in spate ani de experienta in ceea ce priveste interactiunea cu micii pacienti. 

Mai mult decat atat, echipele clinicilor respective din Timisoara fac tot posibilul sa asigure o atmosfera placuta, in care copiii si adultii sa se simta in siguranta. Un exemplu in acest sens este respectarea cu strictete a normelor de igiena. Bineinteles, exista si alte aspecte pe care trebuie sa le in vedere inainte de a confirma programarea la clinica. 

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Timisoara? 

Tarifele practicate in cadrul clinicilor de ortopedie pediatrica din Timisoara pot sa difere intr-o mai mica sau mai mare masura. Factorii care contribuie la aceste diferente de pret sunt diversi: in unele cazuri este vorba de pregatirea medicilor, iar in altele, de existenta unui contract cu o casa de asigurari de sanatate. Mai jos ai un tabel cu sumele de la care pornesc, de regula, aceste preturi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Tiamed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar si specialist
 • Experienta in domeniu
 • Consultatii online
 • Diverse abonamente
 • Atmosfera placuta
Policlinica Boia
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Spatiu de joaca pentru copii
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
Centrul Klass
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Programarile nu se respecta
Clinica Medicover
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Medic primar
 • Diverse abonamente
 • Experienta in domeniu
 • Participari la cursuri si congrese
 • Servicii de telemedicina
 • Programari nerespectate
Medlife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in cadrul carora se efectueaza servicii de ortopedie pediatrica in Timisoara 

In scopul de a te ajuta sa gasesti cel mai bun medic ortoped pediatru din Timisoara, ti-am pregatit un top cu cinci clinici apreciate in mod deosebit de locuitorii orasului. Detaliile surprinse in descrierile pe care le vei parcurge au de-a face cu modul in care centrele respective isi desfasoara activitatea. Tine cont de informatiile prezentate si programeaza-l pe cel mic la o clinica potrivita: 

1. Tiamed  

Clinica Tiamed, fondata de Dr. Andra Tent, are ca obiectiv asigurarea unui portofoliu variat de servicii dedicate copiilor, inclusiv pe partea de ortopedie pediatrica, in orasul Timisoara. De acest departament de servicii se ocupa Dr. Marius Negru, medic specialist in ortopedie pediatrica si medic primar in ortopedie si traumatologie, cu competenta in ecografie musculoscheletala. Programul sau este unul restrans: martea intre orele 15 si 20, asa ca parintii care vor sa-i duca pe cei mici la un consult trebuie sa-i programeze din timp. Clinica pune totodata la dispozitia celor interesati diverse abonamente de servicii pentru care pot opta, ca de exemplu abonamentul Tia Junior, prin care micii pacienti au acces la tot felul de reduceri si consultatii medicale gratuite. In caz de urgenta, Tiamed are o linie de telefon special dedicata. 

Pretul consultatiei de pediatrie este de 200 de lei. 

Exista mai multe aspecte pe care oamenii le apreciaza la clinica Tiamed, ca de exemplu amabilitatea, promptitudinea si profesionalismul de care da dovada personalul medical. Acestia se folosesc de cunostintele obtinute pe parcursul activitatii lor pentru a recomanda tratamente adecvate pacientilor. Copiii vin de fiecare data cu drag la clinica, datorita atmosferei placute si a atentiei pe care o primesc din partea medicilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Tiamed  
Vezi Pareri

2. Policlinica Boia  

Urmatorul loc spre care se pot orienta parintii care sunt in cautarea serviciilor de ortopedie pentru copii in Timisoara este Policlinica Boia. Activitatea policlinicii a inceput cu mai bine de 10 ani in urma, timp in care medicii au continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru. De efectuarea consultatiilor si serviciilor de ortopedie pediatrica se ocupa medici primari si specialisti precum Dr. Eugen-Sorin Boia, Dr. Maria Corina Stanciulescu, Dr. Calin Popoiu, Dr. Cristian Bortea etc. Serviciile sunt efectuate in conditii de top, intr-un spatiu modern si bine ingrijit. 

O consultatie de specialitate costa 300 de lei. 

Profesionalismul, caracterul modern si respectul pe care medicii il acorda pacientilor sunt doar cateva din motivele pentru care mai multe persoane recomanda serviciile Policlinicii Boia. Clinica este curata si are un spatiu special dedicat copiilor in care acestia se pot juca. Un aspect mai putin placut pe care l-au sesizat cei care au vizitat clinica este numarul insuficient de locuri de parcare. 

3. Centrul Klass 

Activitatea Centrului Klass a inceput in anul 2003, iar de atunci si pana in prezent, gama de servicii a continuat sa se extinda pentru a satisface toate nevoile pacientilor, de la cardiologie si neurologie la ortopedie pediatrica, toate acestea in Timisoara. De ultima categorie de servicii mentionata se ocupa Dr. Mihail Laitin, medic primar in ortopedie si traumatologie. Acesta are contract cu CAS, asa ca parintii care-i programeaza pe cei mici pentru o consultatie la centru beneficiaza de gratuitate. Cu privire la programul medicului, cele doua zile in care se pot face programari sunt martea si joia, intre orele 10 si 17. Portofoliul de servicii este unul variat, in care sunt incluse consultatia de specialitate, tratamentul ortopedic a diverse traumatisme, montarea sau indepartarea aparatului gipsat, infiltratia cu PRP, injectarea partilor moi, intocmirea documentelor medicale etc.

Pretul consultatiei de specialitate pentru persoanele neasigurate este de 250 de lei. 

Medicii din cadrul Centrului Klass sunt apreciati pentru atentia pe care o acorda micilor pacienti, in timpul vizitei acestora. In plus, serviciile prestate sunt de calitate. Aspectele negative legate de activitatea clinicii au de-a face cu programarile care nu sunt respectate, ceea ce duce la un timp ridicat de asteptare. Nici atmosfera din cadrul clinicii nu este tocmai placuta: conditiile de igiena nu sunt respectate, iar atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit.

4. Clinica Medicover 

Tot in intentia de a beneficia de servicii de calitate in domeniul ortopediei pentru copii din Timisoara, parintii ii mai pot programa pe cei mici la Clinica Medicover din oras. Fiind vorba de o bine cunoscuta retea de clinici, nu este mirare faptul ca numarul de specializari la care au acces cei care alerg serviciile de aici este unul generos. De chirurgie si ortopedie pediatrica se ocupa medicul primar Dr. David Vlad Laureniu, care are o experienta de mai bine de 15 ani. El face totodata parte din mai multe asociatii, ca de exemplu Societatea Romana de Chirurgie Pediatrica, Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie Pediatrica, Societatea Europeana de Genetica Medicala etc. Pe parcursul activitatii sale a participat la numeroase cursuri, congrese si proiecte de cercetare si a publicat lucrari stiintifice pe diferite subiecte. 

O consultatie cu acest medic costa 330 de lei. 

Cei care au avut parte de o experienta placuta in cadrul clinicii Medicover au adus in discutie aspecte precum amabilitatea si profesionalismul personalului medical. In acelasi timp, exista defecte pe partea de organizare: progamarile sunt dificil de facut si chiar si atunci cand oamenii reusesc le confirme, ele fie nu sunt respectate, fie sunt anulate cu putin timp inainte de ora stabilita.

5. Medlife 

Clinica Medlife, in cadrul careia exista o gama variata de specializari, printre care se numara si ortopedia pediatrica in Timisoara, reprezinta o optiune ideala pentru cei care se afla in cautarea unui loc dotat cu echipamente de ultima generatie si o echipa formata din medici specialisti. Gama de servicii este una variata, iar cei interesati pot opta atat pentru efectuarea unei simple consultatii sau pentru diverse pachete in care sunt incluse si ecografiile. Cel ce se ocupa de efectuarea lor este medicul primar in chirurgie, ortopedie si ecografie pediatrica Dr. Nicolae Babeu. Competentele si experienta pe care a acumulat-o pe parcursul activitatii sale ii permit sa ofere solutii de actualitate tuturor pacientilor care au nevoie de un tratament eficient. In plus, persoanele interesate au posibilitatea de a achizitiona diverse abonamente individuale. 

Consultatia de specialitate costa 250 de lei. 

Printre aspectele apreciate de oamenii care au vizitat clinica Medlife din oras se afla atentia pe care o acorda personalul medical fiecarui pacient, profesionalismul si amabilitatea. Chiar si asa, calitatea serviciilor nu se ridica la nivelul asteptarilor: timpul acordat consultatiilor este de multe ori insuficient, iar programarile nu sunt respectate.

Concluzii

In cele din urma, efectuarea unei consultatii de ortopedie pediatrica in Timisoara iti poate oferi informatiile de care ai nevoie pentru a-l sprijini pe cel mic sa se faca bine. Multe afectiuni pot fi remediate daca sunt depistate din timp, astfel incat ele sa nu reprezinte o problema mai tarziu in viata! In plus, exista modalitati prin care poti beneficia gratuit de serviciile de care ai nevoie.