Meniu

Ortopedie pediatrica Valcea 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca poti beneficia de servicii de ortopedie pediatrica in Valcea? Multe persoane sunt tentate sa se orienteze catre un alt oras, unde ramura medicala este una mai dezvoltata, insa si aici poti beneficia de consultatii si investigatii de calitate. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti clinica potrivita, iar mai apoi, sa-l programezi la un consult pe cel mic. 

Prima vizita la clinica din Valcea poate fi un moment dificil de gestionat, iar acest lucru depinde si de personalitatea copilului. O experienta placuta il va determina pe acesta sa fie deschis la ideea de a merge la clinica si pe viitor. Tocmai de aceea, ideal este sa alegi un medic bine pregatit si cu experienta in domeniu, care stie cum sa interactioneze cu cei mici. 

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Valcea? 

Nu este exclus ca preturile sa difere de la o clinica de ortopedie pediatrica din Valcea la alta. In scopul de a te ajuta sa beneficiezi de optiunea cea mai accesibila pentru tine, am pregatit un tabel cu sumele la care trebuie sa te astepti. Exista si posibilitatea de a-l programa pe cel mic la consult in mod gratuit, in cazul clinicilor care colaboreaza cu diverse case de asigurari: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
AFYA Clinik
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Cursuri de perfectionare in tara si in strainatate
 • Programarile nu se respecta
Clinica Doinamed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic specialist
 • Contract CAS
 • Personal neprofesionist la receptie
 • Spatiu mic pentru desfasurarea activitatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile la care poti apela pentru servicii de ortopedie pediatrica in Valcea? 

Lista de fata este alcatuita din descrierile a doua clinici in cadrul carora se efectueaza servicii de ortopedie pediatrica in orasul Valcea. De aceasta ramura medicala se ocupa specialisti, care folosesc aparatura moderna pentru a obtine rezultate cat mai concrete. Alte detalii relevante in legatura cu modul in care isi desfasoara activitatea pot fi gasite in randurile de mai jos: 

1. AFYA Clinik 

O prima clinica la care poti apela in scopul de a obtine o consultatie de ortopedie pediatrica pentru cel mic in Valcea este Afya Clinik. Obiectivul activitatii sale este acela de a asigura servicii medicale de exceptie tuturor celor din regiune, intr-o atmosfera calda si relaxata. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Alin-Gabriel Sterian, medic specialist in ortopedie pediatrica. Pentru a-si actualiza cunostintele in domeniu, acesta participa la diverse cursuri de pregatire si supraspecializare, atat in tara, cat si in strainatate. Serviciile efectuate de medic includ consultatia de specialitate, montarea gipsului, cura onicocriptozei etc. Persoanele interesate pot opta fie doar pentru consultatia de ortopedie pediatrica, fie pentru pachetul in care este inclusa si ecografia. 

Pretul consultatiei de ortopedie pediatrica este de 300 de lei. 

Chiar daca este vorba de o clinica oarecum noua, mai multe persoane au beneficiat deja de serviciile AFYA Clinik, iar experienta de care au avut parte a fost una foarte placuta. Activitatea medicilor este orientata catre nevoile pacientilor, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Chiar si asa, exista loc de imbunatatiri pe partea de organizare: exista cazuri in care programarile nu sunt respectate, iar timpul de asteptare este destul de mare. 

Vezi parerile pacientilor despre AFYA Clinik 
Vezi Pareri

2. Clinica Doinamed 

Cel de-al doilea loc in care se pot programa oamenii pentru o consultatie de ortopedie pediatrica efectuata in Valcea este clinica Doinamed. Pregatirea si experienta medicilor care isi practica meseria la aceasta clinica le permit acestora sa ofere solutii eficiente, indiferent de afectiunea de care sufera cel mic. De ramura de pediatrie se ocupa Dr. Lilia Morosanu, medic specialist, iar printre problemele tratate le clinica se numara si leziunile sportive. De asemenea, contractul CAS pe care il are clinica le permite celor cu bilet de trimitere sa beneficieze de serviciile de care au nevoie in mod gratuit. 

O consultatie de specialitate costa 250 de lei. 

Cei care au apreciat in mod deosebit serviciile oferite de clinica Doinamed au adus in discutie aspecte precum calitatea serviciilor sau amabilitatea personalului medical. In acelasi timp, multe persoane au atras atentia asupra aglomeratiei si a personalului de la receptie, care nu este suficient de pregatit pentru a interactiona cu pacientii.  

Concluzii

In concluzie, printr-o programare la o consultatie de ortopedie pentru copii in Valcea la una din cele doua clinici de mai sus, poti obtine informatiile de care ai nevoie cu privire la sanatatea celui mic! Tratamentul ideal depinde de starea copilului, asa ca de multe ori odihna este mai mult decat suficienta, insa exista si situatii in care medicii recomanda tratamentul medicamentos sau interventia chirurgicala, in cazuri mai complexe.