Meniu

Ortopedie pediatrica Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt mai multe situatii in care poti avea nevoie sa mergi cu copilul la un cabinet de ortopedie pediatrica in Zalau: traumatisme sau accidente, dureri persistente la nivelul oaselor, articulatiilor sau muschilor, anomalii congenitale sau dezvoltare intarziata sau atipica. Te-ai intrebat insa ce specialisti poti gasi in oras in acest domeniu medical?

In acest articol iti oferim raspunsul la intrebare, indrumandu-te catre o unitate medicala de stat din Zalau, unde de curand se afla un specialist tanar, dar cu experienta in chirurgie si ortopedie pediatrica. Asadar, citeste pana la final pentru a afla unde sa te indrepti cu micutul tau pentru evaluare, diagnostic si tratament in domeniul ortopediei pediatrice. 

Cat costa o consultatie de ortopedie pediatrica in Zalau

Consultatia de ortopedie pediatrica este gratuita la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, daca ai o trimitere de la medicul de familie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
Gratuit
  • Consultatia este gratuita
  • Specialitati medicale si chirurgicale variate
  • Medic primar cu experienta in chirurgie pediatrica
  • Spital modernizat
  • Curatenie
  • Dificultati la stabilirea programarilor prin telefon
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge cu copilul la ortopedie pediatrica in Zalau

Mergi cu copilul tau la un medic specialist in  ortopedie pediatrica din Zalau daca ai anumite ingrijorari in aceasta directie. In continuare vei afla unde exista un specialist la care micutul tau sa primeasca sfaturi bune, diagnostic si tratament eficient.

Spitalul Judetean de Urgenta

La Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Zalau se afla, din 2022, un medic tanar si cu referinte foarte bune: dr. Laurentiu Ioan Ivan, medic primar chirurgie pediatrica care activeaza la compartimentul chirurgie – ortopedie infantila. Dr. Ivan a absolvit Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade” din Targu Mures in 2010 si a lucrat in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Mures, la Clinica de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, dar si la Centrul Medical Dora Medicals. Printre competentele sale se numara si laparoscopia pediatrica. Dr. Ivan activeaza atat pe sectie, la acest spital din Zalau, cat si in ambulatoriu. SJU Zalau este cea mai mare unitate sanitara din Salaj si a fost inaugurat in anul 1978.

Consultatia de ortopedie pediatrica este gratuita la aceasta unitate spitaliceasca, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. 

Printre aspectele de care oamenii se declara multumiti in legatura cu aceasta unitate medicala se afla: implicarea si profesionalismul personalului, curatenia, conditiile bune, datorate si modernizarii recente, medicii cu experienta si cu o atitudine pro-pacient. Salajenii au notat si cateva nemultumiri in urma experientei de care au avut parte in acest spital, cum ar fi timpul mare de asteptare la urgenta si la consultatii si ca se raspunde cu greu la telefonul pentru programari.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In Zalau nu ai diversitate in privinta serviciilor de ortopedie pediatrica, dar specialistul pe care l-am prezentat in acest articol il poate ajuta pe copilul tau sa se recupereze si sa se simta mai bine dupa o accidentare, o suprasolicitare a oaselor, articulatiilor si muschilor sau pentru orice alta problema musculo-scheletala.

Programeaza-ti copilul la cabinetul de chirurgie si ortopedie pediatrica de la acest spital, iar in urma unei consultatii vei sti ce este de facut si ce plan de tratament ii este recomandat de specialist pentru a se face bine sau pentru ameliorarea problemei de sanatate.