Meniu

Ortopedie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dureri osoase severe si te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de ortopedie din Piatra Neamt pentru a fi consultat de un medic cu experienta? Pacientii se adreseaza medicilor de specialitate atat atunci cand experimenteaza dureri puternice, ca urmare a unor afectiuni acute, dar si atunci cand se confrunta cu dureri persistente, ca urmare a afectiunilor cronice. Indiferent cum resimti durerile osoase, nu amana niciodata vizita la medicul ortoped, pentru ca, de multe ori, afectiunile se pot agrava semnificativ, fiind astfel mult mai dificil de tratat. 

Spre bucuria pacientilor, exista o multime de unitati medicale cu aceasta specialitate in Piatra Neamt, unde au sansa de a fi corect consultati. Pentru obtinerea unui diagnostic precis, s-ar putea sa fie nevoie de anumite investigatii suplimentare, cum ar fi osteodensitometria, RMN-ul sau CT-ul. In continuare iti vom prezenta clinicile din oras la care poti apela pentru a lua legatura cu un doctor ortoped de incredere.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Piatra Neamt?

Este complet firesc sa te informezi in legatura cu pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie in Piatra Neamt, pentru a sti ce buget sa pregatesti. In continuare iti prezentam un tabel cu toate preturile practicate la unitatile medicale din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Gherghel
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic bine pregatit si experimentat
 • Diagnostic precis
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Echipamente moderne
Crisdent Clinic
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Consultatii amanuntite
 • Medic cu obuna pregatire si profesionist
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnostic precis
 • Atmosfera primitoare
Antares Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Abordare moderna
 • Interventii reusite
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan eficient de tratament
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica Asclepion
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Buna pregatire si implicare
 • Tratamente ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica Sf. Andrei
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparaturi performante
 • Servicii ireprosabile
 • Investigatii precise si rapide
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie in Piatra Neamt

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa apelezi la ajutorul unor medici ortopezi din Piatra Neamt pentru a primit un diagnostic corect, dar si pentru a beneficia de un tratament corespunzator, atunci te incurajam sa citesti mai departe. In cele ce urmeaza iti vom prezenta un top cinci al celor mai frecventate unitati medicale la care poti apela pentru a fi corect investigat si tratat de catre un medic profesionist. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Dr. Robert Gherghel

Unul dintre cabinetele medicale de ortopedie din Piatra Neamt la care te incurajam sa mergi este cel al dr. Robert Gherghel. Acesta este medic specialist in ortopedie si traumatologie cu o experienta vasta in domeniu. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures si si-a pus in aplicare cunostintele dobandite in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures, urmand ca acum sa isi deschisa propriul cabinet in Piatra Neamt. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: consultatii de specialitate, ecografii musculoscheletale, infiltratii intraarticulare ghidate ecografic, imobilizari gipsate. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Centrul medical al dr. Robert Gherghel se adreseaza tuturor pacientilor care sufera de afectiuni ortopedice, obtinand de-a lungul timpului o multime de recenzii pozitive. Medicul da dovada de o buna pregatire in domeniu si experienta vasta, asigurand un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte. In plus, atmosfera este primitoare, iar atitudinea echipei medicale este prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Robert Gherghel
Vezi Pareri

2. Crisdent Clinic

Crisdent Clinic este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unei clinici de ortopedie in Piatra Neamt. Desi specialitatea sa principala este medicina dentara, unitatea activeaza si in domeniul medicinei generale, unde pacientii pot opta pentru servicii de ortopedie. Departamentul este reprezentat de dr. Robert Gherghel, medic specialist in ortopedie si traumatologie, care a urmat Facultatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, urmand sa-si slefuiasca abilitatile in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, infiltratii articulatii genunchi cu acid hialuronic, infiltratii cu substante vasco-elastice, infiltratii cu xilina si antiinflamatoare pentru coloana vertebrala, plasmolifting, diagnosticare corecta, reducerea ortopedica a fracturilor si a luxatiilor, imobilizari in aparate ghipsate, investigatii imagistice.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 220 lei.

Clinica a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor exprimate in cadrul recenziilor pozitive postate in mediul online. Consultatiile sunt amanuntite, medicul da dovada de o buna pregatire si profesionalism, iar aparaturile din cadrul clinicii sunt de o performanta inalta, ceea ce este de un semnificativ ajutor in efectuarea unor investigatii ireprosabile si in obtinerea unui diagnostic precis. In plus, atmosfera este primitoare.

3. Antares Clinic

O alta optiune pe care ti-o recomandam este Antares Clinic, o institutie medicala multidisciplinara din Piatra Neamt, care iti asigura si servicii de ortopedie. Infiintata in anul 2010, clinica a oferit pacientilor inca de la inceput servicii calitative si adaptate in functie de propriile necesitati. Colectivul medical este bine pregatit in domeniu si asigura servicii ireprosabile, multumita bunei sale pregatiri in unitatile spitalicesti de renume. Printre serviciile de care poti beneficia merita mentionate urmatoarele: consultatii de specialitate, control, infiltratii, imobilizari gipsate, diagnosticare corecta si elaborarea unui plan eficient de tratament. Cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, toate aceste servicii, mai ales diagnosticarea, decurg ireprosabil. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Abordarea moderna a echipelor medicale influenteaza pozitiv relatia dintre medici si pacienti, Interventiile sunt efectuate cu atentie, investigatiile sunt precise multumita aparaturilor de ultima generatie din dotari, iar planul de tratament elaborat este adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este bine pregatit.

4. Clinica Asclepion

Clinica Asclepion este o alta unitate medicala multidisciplinara din Piatra Neamt, unde poti beneficia de o consultatie de ortopedie la standarde superioare. Echipa medicala din cadrul acestui departament este formata din dr. Constantin Nanu si dr. Dana Petronela Chirila, care se afla si in relatii contractuale cu CAS. Poti opta pentru urmatoarele servicii: infiltratie intraarticulara cu antiinflamatorii, PRP, acid hialuronic, aplicarea aparatelor gipsate, punctie evacuatorie, aplicarea corsetelor si a ortezelor in scop terapeutic, scoaterea firelor de sutura, pansament, ecografie musculoschelatala, examen histopatologic etc. Prin intermediul aparaturilor de inalta performanta, toate aceste servicii sunt desfasurate cu precizie, obtinandu-se rezultatele dorite.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie la clinica Asclepion este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere serviciile medicale de calitate puse in aplicare. Pe langa buna pregatire si implicare a cadrelor medicale, clinica mai dispune si de aparaturi de ultima generatie, cu ajutorul carora investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile. Din pacate, programarile nu sunt respectate, iar unitatea medicala nu respecta criteriile de amenajare a spatiului pentru pacientii cu handicap locomotor.

5. Clinica Sf. Andrei

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si clinica Sf. Andrei din Piatra Neamt, unde poti opta pentru servicii de ortopedie la o calitate ridicata. Unitatea a fost infiintata in anul 2011 si se afla in relatii contractuale cu CAS Neamt, oferindu-le tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii decontate. Departamentul de ortopedie este coordonat de dr. Dana Petronela Chirila, medic specialist in ortopedie si traumatologie, cu o experienta vasta in domeniu. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si consultatia de specialitate, controlul in urma unei interventii chirurgicale, infiltratii, gipsare etc. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 150 lei, iar controlul este de 75 lei.

Serviciile medicale desfasurate in cadrul clinicii sunt ireprosabile, motiv pentru care multi dintre pacientii care au frecventat aceasta unitate medicala s-au declarat multumiti. Multumita aparaturilor performante care se afla in departamentul de ortopedie, toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide. De asemenea, planul de tratament este personalizat in functie de patologiile si istoricul medical al pacientului. Pe de alta parte, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Daca ai in vedere sa iti faci o programare la o clinica de ortopedie in Piatra Neamt si nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia, iti recomandam sa iei in considerare clinicile prezentate mai sus. Ia legatura cu un medic specializat in ortopedie si afla concret care este problema de care suferi, dar si ce solutii poti lua in considerare pentru o vindecare rapida.