Meniu

Ortopedie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Diagnosticarea corecta si tratarea eficienta a sistemului musculoscheletal (oase, articulatii, ligamente, muschi si tendoane) intra in aria de competenta a medicului ortoped. In Resita, exista o unitate medicala la care iti recomandam sa mergi pentru a lua legatura cu un medic bine pregatit in domeniul ortopediei si pentru a fi corect diagnosticat in urma consultatiei de specialitate. In cazul in care simptomele pe care le acuzi nu sunt suficient de explicite, medicul te va indruma sa faci cateva investigatii suplimentare, astfel incat sa vada clar care este sursa problemei, dar si cum o poate trata. 

Daca esti din Resita si nu stii exact catre care cabinet de ortopedie sa iti indrepti atentia, iti sugeram sa parcurgi acest articol pana la final, pentru a afla cat de bine este dotat cabinetul pe care ti-l recomandam, dar si cate de bine pregatite sunt echipele medicale din cadrul sau.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Resita?

Cel mai bine este sa te informezi complet cu privire la unitatile medicale de ortopedie din Resita inainte de a apela propriu-zis la ajutorul lor, pentru a afla din parerile celorlalti pacienti cat de bine isi desfasoara activitatea, dar si care sunt preturile practicate. In tabelul de mai jos iti prezentam tariful aplicat pentru o consultatie ortopedica la standarde ridicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vestmed
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Ordine, buna pregatire si curatenie impecabila
  • Investigatii cu rezultate precise
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Medici implicati si priceputi
  • Diagnostic corect si tratament eficient
  • Mediu primitor si prietenos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti mergi pentru o consultatie de ortopedie in Resita?

Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre cabinetul de ortopedie din Resita la care te incurajam sa mergi:

Vestmed

Vestmed este o institutie medicala multidisciplinara din Resita, in cadrul careia pacientii pot beneficia de consultatii ortopedice de specialitate. Colectivul medical este dinamic, implicat si profesionist, fiind bine pregatit in cadrul celor mai renumite unitati spitalicesti, unde au dobandit o experienta vasta in domeniu. Departamentul de ortopedie este reprezentat de dr. Razvan Lupescu si de dr. Mihai Hurmuz, specializati in ortopedie si traumatologie. Acestia au capacitatea de a pune in aplicare o multime de servicii adaptate pentru fiecare pacient in parte, printre acestea numarandu-se si: consultatii de specialitate,  ecografie musculoscheletala, consultatii dupa investigatii, controale, infiltratii articulare, terapii specifice. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate aceste servicii sunt ireprosabile.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Ordinea, buna pregatire, curatenia si implicarea cadrelor medicale sunt principalele motive pentru care pacientii aduc numai cuvinte de lauda cu privire la activitatea clinicii Vestmed. Investigatiile efectuate ofera rezultate precise multumita aparaturilor de ultima generatie, iar echipa de medici da dovada de o buna pricepere in stabilirea diagnosticului corect, dar si a planului eficient de tratament. In plus, mediul este primitor si prietenos.

Vezi parerile pacientilor despre Vestmed
Vezi Pareri

Concluzii

Multumita clinicii prezentate mai sus, toti pacientii cu afectiuni ortopedice care locuiesc in Resita au sansa de a apela la ajutorul unui medic specialist pentru a primi ingrijirile medicale adecvate. Multumita dotarilor de inalta performanta, dar si a bunei pregatiri a doctorilor, actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient, motiv pentru care te incurajam sa apelezi cu incredere la ajutorul sau.