Meniu

Ortopedie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai hotarat sa iti faci programare la un cabinet de ortopedie din Satu Mare pentru o consultatie de specialitate, cel mai probabil esti curios cum va decurge. Ei bine, inainte ca medicul sa ofere un verdict clar, este necesar sa efectuezi anumite investigatii imagistice, cum ar fi ecografia musculoscheletala sau RMN-ul. Pe baza lor, medicul poate stabili un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament, in functie de problema de care suferi. Iti recomandam sa apelezi la ajutorul sau inca de la primele simptome ca te-ai putea confrunta cu afectiuni osoase.

Spre bucuria tuturor pacientilor, Satu Mare este un oras care gazduieste o multime de unitati medicale de incredere, in cadrul carora vei putea descoperi un medic ortoped priceput. Parcurge in continuare acest articol si afla care sunt institutiile medicale la care te incurajam sa mergi, dar si cat de bine pregatite sunt.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Satu Mare?

La fel ca in cazul oricarei consultatii, si pretul celei de ortopedie in Satu Mare este influentat de renumele clinicii, dar si de competenta medicilor. Spre exemplu, consultatia efectuata de un medic primar este mai scumpa decat cea efectuata de un medic specialist. Iata care sunt tarifele practicate conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hàm Jànos
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Personal amabil, prietenos si profesionist
 • Amabilitate si respect
 • Aparaturi si echipamente de ultime generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnosticare precisa
 • Plan personalizat de tratament
Clinica StarMedica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Empatie, buna pregatire, implicare
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Spitalul Cezar Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Investigatii si diagnosticare precisa
 • Aparaturi performante
 • Slaba pregatire a personalului de la receptie
Clinica Sfantul Anton
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Investigatii precise
 • Plan personalizat de tratament
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Neglijarea programarilor
Clinica Korall
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Consultatii amanuntite
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Solutii personalizate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 institutii medicale specializate in ortopedie in Satu Mare

Asa cum ti-am promis mai sus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta cele cinci institutii medicale specializate in ortopedie in Satu Mare la care poti apela cu incredere pentru a trata corect orice afectiune osoasa de care suferi. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Centrul Ham Janos

Hàm Jànos este un centru medical din Satu Mare care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse probleme, printre care si cele ortopedice. Cu ajutorul episcopiei, in anul 2021, centrul Ham Janos a fost infiintat, gazduind, pe langa ortopedie-traumatologie, o multime de alte specialitati, precum: cardiologie, ORL, gastroenterologie, neurologie, dermatovenerologie, psihologie clinica si psihoterapie, diabet zaharat, endocrinologie etc. Aparaturile care se afla in dotarile unitatii medicale sunt de ultima generatie, prin intermediul carora medicii isi pot diagnostica precis pacientii si ii pot trata corect. Departamentul de ortopedie este reprezentat de dr. Bartha Lóránd, medic specialist ortoped si traumatolog cu o experienta vasta in domeniu. Acesta are competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie de specialitate,  consult clinic extins cu integrarea elementelor de imagistica, aplicare de atele de imobilizare si orteze, infiltratii peri- si intraarticulare, si analgezie prin acupunctura auriculara.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie si traumatologie este de 250 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, ceea ce inseamna ca multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii au fost multumiti. Personalul este amabil, prietenos si profesionist, tratandu-si pacientii cu amabilitate si respect. Toate aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia sa sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca si investigatiile efectuate sunt ireprosabile. Astfel, diagnosticarea este precisa, iar planul de tratament recomandat este unul personalizat pentru fiecare pacient in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Hàm Jànos
Vezi Pareri

2. Clinica StarMedica

Clinica StarMedica din Satu Mare este multidisciplinara si a intrat in atentia tuturor pacientilor care au nevoie de o consultatie de ortopedie la standarde ridicate. Echipa medicala este formata din doctori de incredere, pregatiti la universitati prestigioase si cu un traseu profesional bogat la unele dintre cele mai populare unitati spitalicesti din tara. Printre acestia se remarca: dr. Ludovic Szatmari, medic primar in chirurgie si ortopedie pediatrica si dr. Cosmin Hebristean, medic specialist in ortopedie. Acestia au competenta de a efectua urmatoarele servicii medicale: consultatie initiala, consultatie dupa investigatii imagistice pentru confirmarea diagnosticului, control dupa perioada de recuperare, interventie chirurgicala etc., infiltratii articulare, terapii specifice. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul dotarilor performante care se afla in cadrul departamentului de ortopedie.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei.

Empatia, buna pregatire si implicarea de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la ajutorul acestei clinici. Aparaturile si echipamentele care sunt utilizate pentru depistarea corecta a diagnosticului sunt moderne si performante, echipa medicala avand competenta de a stabili un plan eficient de tratament. Din pacate, programarile nu se respecta.

3. Spitalul Cezar Med

Cezar Med este un spital universitar din Satu Mare in cadrul caruia poti opta si pentru o consultatie de ortopedie la un medic bine pregatit. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu, asigurand un act medical de calitate. Printre acestia se remarca si activitatea dr. Lavinia Podina Cardos, medic specialist, un medic experimentat si pregatit in unele dintre cele mai renumite unitati spitalicesti din tara. Aceasta are competenta de a desfasura consultatii de specialitate, controale de rutina, infiltratii, dar si terapii in functie de necesitatea pacientului. Departamentul este atent echipat, medicii avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 200 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii care au beneficiat de serviciile medicale ale acestei clinici au fost tratati cu amabilitate si profesionalism. Investigatiile si diagnosticarea decurg ireprosabil multumita aparaturilor de ultima generatie, medicii avand competenta de a stabili un plan personalizat de tratament. Din pacate, personalul de la receptie nu are o buna pregatire.

4. Clinica Sfantul Anton

Clinica Sfantul Anton este o alta unitate medicala multidisciplinara din Satu Mare la care poti apela cu incredere daca te confrunti cu afectiuni ortopedice. Colectivul medical este format doar din doctori experimentati in domeniu, printre care merita amintiti si: dr. Lajos Szatmari, medic primar in chirurgie ortopedie, dr. Vasile Costiuc si dr. Tibor Borz, medici primari in ortopedie. Avand o buna pregatire, medicii au competenta de a stabili un diagnostic precis, dar un plan eficient de tratament, multumita aparaturilor de ultima generatie folosite pentru efectuarea investigatiilor. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie la clinica Sfantul Anton este de 180 lei.

Multi dintre cei care au ales aceasta unitate medicala au fost multumiti de serviciile ireprosabile pe care le-au primit. Investigatiile sunt precise, planurile de tratament sunt personalizate, iar aparaturile din cadrul clinicii sunt de ultima generatie. Cu toate acestea, exista nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

5. Clinica Korall

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si clinica Korall din Satu Mare, o unitate medicala multidisciplinara, la care poti apela cu incredere pentru a beneficia de o consultatie de ortopedie. Departamentul de ortopedie dispune de o multime de doctori bine antrenati in domeniu, printre care se numara si: dr Alecsandru Blendea, dr. Alexandru Boca, dr. Alexandru Rares Bosu, dr. Alexandru Braniste, medici specialisti in ortopedie, dr. Tiberiu Borz, dr. Mubarak Fadol, medici primari in ortopedie si traumatologie. Toate serviciile puse in aplicare sunt atent efectuate, medicii avand acces la o gama larga de aparaturi si echipamente de o performanta ridicata.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 230 lei.

Clinica medicala a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor, ceea ce denota ca au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. Consultatiile sunt amanuntite, investigatiile decurg ireprosabil multumita aparaturilor de ultima generatie, iar solutiile recomandate sunt intotdeauna personalizate in functie de patologiile si istoricul medical al pacientului. In plus, preturile sunt accesibile. Din pacate, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de ortopedie din Satu Mare pentru a cere parerea unui medic specialist, atunci unitatile pe care ti le-am prezentat anterior iti vor fi mai mult decat utile pentru a primi un diagnostic corect. Asigura-te ca esti la zi cu toate investigatiile necesare, dar si ca tii cont de indrumarile medicului specialist.