Meniu

Ortopedie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul de familie sa mergi la o consultatie de ortopedie in Severin pentru a cere parerea unui medic specialist in legatura cu o potentiala afectiune osoasa? Indiferent ca e vorba despre un banal disconfort al articulatiilor sau despre episoade severe de dureri, adreseaza-te medicului specializat, pentru efectuarea investigatiilor necesare, dar si pentru a primi tratamentul corespunzator. Fiind un domeniu care se ocupa mai mult cu tratarea afectiunilor musculoscheletale, cel mai probabil vei fi nevoit sa apelezi si la ajutorul fizioterapeutilor sau kinetoterapeutilor. 

Daca locuiesti in Severin si vrei sa mergi la un cabinet de ortopedie in orasul tau, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top cinci al celor mai frecventate unitati medicale la care poti apela cu incredere. Parcurge articolul pana la final, afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte si descopera care institutie medicala iti asigura serviciile de care ai nevoie.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Severin?

Ai nevoie de ajutorul unui medic ortoped din Severin pentru a primi indicatiile necesare cu privire durerile articulare sau osoase pe care le-ai experimentat in ultima vreme? Atunci iti sugeram ca inainte de a-l contacta sa te interesezi cu atentie si la tarifele practicate. In tabelul de mai jos iti prezentam toate preturile practicate pentru aceasta consultatie la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Gjoni Alsed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Doctor implicat si profesionist
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Atmosfera placuta si primitoare
Centrul Athos
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii si solutii personalizate
 • Diagnosticare corecta
 • Planuri eficiente de tratament
 • Echipa medicala profesionista
 • Echipamente de ultima generatie
 • Preturi accesibile
Elixir Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii personalizate
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Investigatii si tratamente ireprosabile
 • Personal amabil si atent
 • Curatenie impecabila
Fizio Med
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Echipa bine pregatita, cu spirit de observatie si implicata
 • Kinetoterapeuti priceputi si atenti
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Act medical ireprosabil
 • Rezultate excelente
Centrul Medchim
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Act medical lipsit de greseala
 • Investigatii si interventii corecte
 • Tratamente personalizate
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie in Severin

Cele cinci clinici prezentate ulterior sunt specializate in ortopedie in Severin si iti pun la dispozitie toate serviciile necesare pentru o vindecare rapida si eficienta, indiferent cat de severe sunt problemele de care suferi. Citeste mai departe si afla cat de bine pregatite sunt echipele medicale din cadrul acestora, dar si cat de performante sunt aparaturile pe care le folosesc:

1. Dr. Gjoni Alsed

Cabinetul de ortopedie si traumatologie al dr. Gjoni Alsed din Drobeta Turnu Severin se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni osoase. Cu o experienta de peste 20 de ani, medicul asigura tuturor pacientilor servicii calitative, personalizate in functie de necesitatile fiecaruia. Printre serviciile pe care le asigura sunt amintite si: consultatii de specialitate, infiltratii cu acid hialuronic, PRP (plasma), protezare genunchi si sold, tratamentul entorselor, luxatilor, fracturilor membrelor pelvine si toracice. Medicul este recunoscut si pe partea de chirurgie, exceland la chirurgia mainii, piciorului, patologia umarului, controlul pre si postoperator etc. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti si a lucrat in diverse unitati medicale ca: Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, OMEGASCAN, Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, Clinic Invest.

Consultatia de specialitate este de 200 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, ceea ce inseamna ca unitatea medicala a obtinut un rating ridicat de-a lungul timpului. Doctorul este dedicat, isi desfasoara activitatea cu pasiune, este implicat si profesionist, motiv pentru care pacientii au numai cuvinte de lauda la adresa sa. Diagnosticarea si tratarea pacientilor este ireprosabila, iar atmosfera din cabinet este una placuta si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gjoni Alsed
Vezi Pareri

2. Centrul Athos

Centrul Athos este un centru de recuperare a aparatului locomotor din Severin, in cadrul caruia pacientii pot opta pentru o consultatie de ortopedie la un specializat in domeniu. Cadrul medical care isi desfasoara activitatea in cadrul centrului este dr. Igor Pucalev, specializat in ortopedie si traumatologie. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurandu-i pacientuli un act medical ireprosabil, avand, de asemenea, la dispozitie aparaturi si echipamente moderne. In cadrul acestui centru pacientii beneficiaza si de ajutorul fiziokinetoterapeutilor dr. Nicolita Popescu si dr. Adriana Dinu.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 200 lei.

O alta clinica medicala care a primit un rating ridicat este centrul Athos, care asigura tuturor pacientilor servicii si solutii personalizate in functie de patologiile de care sufera. Diagnosticarea este corecta, iar planurile de tratament sunt eficiente, multumita echipei medicale profesioniste, dar si a echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotari. In plus, preturile sunt accesibile.

3. Elixir Medical Clinic

Elixir Medical Clinic este o clinica medicala din Severin catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de ortopedie la standarde ridicate. Echipa medicala este atent antrenata si pregatita in acest domeniu, astfel incat pacientii sa beneficieze de servicii de calitate. Departamentul de ortopedie dispune de un medic profesionist, dr. Dragomir Rodrigo, medic specialist, care isi desfasoara activitatea alaturi de asistentul medical Floarea Vacarescu. Printre serviciile de care pacientii pot beneficia merita mentionate urmatoarele: consultatie de specialitate, infiltratii, infiltratii cu PRP, imobilizare bandaj, indepartare imobilizare fasa sau atela gipsata, extragere fire sutura, controlul plagii chirurgicale etc. Toate acestea sunt desfasurate cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor moderne care se afla in dotarile departamentului.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 150 lei. 

Clinica medicala localizata in Drobeta Turnu Severin asigura servicii personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile. In plus, personalul este amabil si atent la nevoile tuturor, asigurand o curatenie impecabila.

4. Fizio Med

Fizio Med este o alta unitate medicala pe care ti-o recomandam daca esti din Severin si vrei sa beneficiezi de o consultatie de ortopedie. Datorita aparaturilor de ultima generatie, cum ar fi laserul HILT, sistemul de elongatii vertebrale sau Kinetec, pacientii pot beneficia de servicii de calitate cand vine vorba de recuperarea medicala. Echipa medicala este formata din medici de incredere, cu o buna pregatire in domeniu, care asigura rezultate ireprosabile. 

Pretul unei consultatii de ortopedie este de 220 lei.

Multumita echipei bine pregatite, a spiritului de observatie si de implicare a acesteia, toti pacientii sunt mutumiti de serviciile de care au beneficiat. Alaturi de aceasta este remarcata si activitatea personalului de kinetoterapeuti, care prezinta interes si atentie pentru fiecare pacient in parte. Atmosfera este una primitoare si relaxanta, iar actul medical este unul ireprosabil, spre bucuria tuturor pacientilor care au calcat pragul clinicii din Drobeta Turnu Severin.

5. Centrul Medchim

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si Medchim, o policlinica din Severin care asigura si servicii de ortopedie pentru pacientii cu afectiuni osoase. Pe langa analizele de laborator, poti opta si pentru consultatii de ortopedie – traumatologie, dar si pentru investigatii precise efectuate cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie. Printre investigatiile de care poti beneficia se numara si ecografia. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2007 si dispune de o echipa medicala dedicata si bine pregatita in domeniu. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 180 lei.

Nici aceasta institutie medicala nu este mai prejos, beneficiind de multiple recenzii pozitive din partea pacientilor. Actul medical desfasurat este lipsit de greseli, investigatiile si interventiile puse in aplicare sunt corecte, iar planul de tratament este personalizat in functie de patologiile pacientului. Cu toate acestea, personalul de la receptie este slab pregatit, iar programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Inainte de a alege o clinica de ortopedie in Severin la ajutorul careia sa apelezi, citeste cu atentie topul celor mai apreciate unitati medicale din orasul tau pe care ti l-am afisat mai sus. Asigura-te ca te documentezi cu atentie in legatura cu toate detaliile, astfel incat clinica la care apelezi sa nu te surprinda neplacut din niciun punct de vedere.