Meniu

Ortopedie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de servicii de ortopedie in Sibiu este sa te programezi la una din numeroasele clinici medicale din oras, in cadrul carora isi practica meseria specialisti cu multa experienta in domeniu. O consultatie cu unul dintre acestia iti poate oferi informatiile de care ai nevoie pentru a aduce modificarile potrivite stilului tau de viata!

Echipamentele de ultima generatie folosite de medicii din Sibiu sprijina efectuarea unor servicii de calitate, la standarde inalte. Mai mult decat atat, echipele din centrele respective fac tot posibilul sa asigure conditii optime de siguranta si confort, astfel incat pacientii sa aiba parte de o experienta cat mai placuta in timpul vizitei lor. 

Cat costa o consultatie de ortopedie in Sibiu? 

Nu este de mirare faptul ca tarifele practicate de clinicile de ortopedie din Sibiu pot varia intr-o oarecare masura. Acest aspect depinde de mai multi factori, ca de exemplu pregatirea medicilor care se ocupa de efectuarea propriu-zisa a serviciilor sau aparatura folosita in acest scop. Mai multe informatii poti obtine analizand tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neurobrain
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici specialisti
 • Curatenie
 • Servicii la domiciliu
 • Atmosfera placuta
Misan Med
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Servicii promotionale
 • Programarile nu sunt respectate
Aria Clinic
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Contract CAS
 • Programarile nu sunt respectate
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
RMN Diagnostica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Personal nepregatit la receptie
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica Carpe Diem
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici primari
 • Laborator de analize propriu
 • Locatie ultra centrala
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in cadrul carora se efectueaza servicii de ortopedie in Sibiu 

Lista urmatoare este alcatuita din mai multe clinici la care te poti programa pentru a beneficia de servicii de ortopedie in orasul Sibiu. Fiecare prezentare include informatii legate de aparatura din dotare, echipa medicala si celelalte facilitati pe care le poate asigura clinica. Exista si un segment dedicat opiniilor pacientilor care au optat deja pentru serviciile centrelor respective: 

1. Neurobrain Cliniq

Clinica medicala Neurobrain asigura un portofoliu variat de specializari, de la neurologie si psihiatrie la endocrinologie si ortopedie, toate acestea in Sibiu. De ultimul departament mentionat se ocupa doi medici specialisti in domeniu: Dr. Bogdan Bocea si Dr. Constantin Daniel Marin. Timpul dedicat consultatiilor este de 20 de minute, perioada in care acestia se familiarizeaza cu situatia pacientului, ca mai apoi sa ofere indicatii si recomandari potrivite. Indiferent ca o persoana se confrunta cu leziuni ale meniscului, artrita genunchiului, fracturi sau alte afectiuni ortopedice, la Neurobrain poate obtine informatiile necesare pentru o mai buna gestionare a acestora. Clinica ofera si servicii medicale la domiciliu, in cazul in care pacientii nu se pot deplasa. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei. 

Activitatea clinicii Neurobrain este apreciata din mai multe puncte de vedere. Pe de-o parte, profesionalismul, seriozitatea si implicarea personalului medical sprijina o comunicare deschisa cu pacientul, in timp ce curatenia si conditiile optime de confort contribuie la atmosfera placuta din cadrul clinicii. Un alt aspect apreciat in mod deosebit este atentia la detalii. 

Vezi parerile pacientilor despre Neurobrain Cliniq
Vezi Pareri

2. Clinica Misan Med  

Activitatea Misan Med a inceput in anul 2003, iar odata cu trecerea timpului, clinica a continuat sa investeasca in aparatura de ultima generatie, pentru a oferi servicii de calitate in materie de ortopedie si alte specializari in Sibiu. La clinica se efectueaza consultatii de specialitate, infiltratii, montarea si scoaterea aparatului gipsat etc. De realizarea portofoliului de servicii se ocupa o echipa talentata, alcatuita din medici primari in ortopedie ca Dr. Ciprian Sopon si Dr. Cosmin Mohon, dar si medici specialisti precum Dr. Ion Cumpanasu. Programul medicilor difera, insa exista optiuni de programare pentru toti cei interesati, atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua. 

Pretul consultatiei de ortopedie porneste de la 220 de lei. 

Mai multe persoane recomanda Clinica Misan Med pentru personalul cu multa experienta, care da dovada de empatie si profesionalism in interactiunea cu pacientii. Nici curatenia nu este trecuta cu vederea de cei care au trecut pragul clinicii. In acelasi timp, o problema de care s-au lovit mai multe persoane este cea a programarilor care nu sunt respectate sau care sunt anulate cu putin timp inainte de momentul in care trebuiau efectuate. 

3. Aria Clinic  

Tot pentru a beneficia de expertiza unor medici cu experienta in domeniul ortopediei in Sibiu, persoanele interesate mai au ca optiune Aria Clinic. Echipa clinicii este alcatuita atat din medici primari, cat si din medici specialisti: Dr. Dana Szakacs, Dr. Adrian Lupean, Dr. Ciprian Sopon, Dr. Mihai Dan Roman si Dr. Iulia Maria Ihora. Programul departamentului de ortopedie este de luni pana vineri. Gama de servicii include consultatia si controlul de specialitate, infiltratia articulara, punctia articulara, bandajul Watson-Jones etc. De asemenea, serviciile efectuate in cadrul clinicii se adreseaza pacientilor de toate varstele, asa ca oricine poate beneficia de sfaturi si recomandari utile din partea medicilor de aici. Exista medici care se afla in contract CAS, asa ca serviciile prestate de acestia pot fi obtinute la preturi accesibile sau chiar in mod gratuit. 

Cu privire la pretul consultatiei de specialitate, acesta este de 220 de lei. 

Personalul medical amabil, serviciile de calitate si aparatura din dotarea clinicii sunt doar cateva din motivele pentru care pacientii recomanda Aria Clinic. Din pacate, exista si aspecte neplacute legate de activitatea clinicii, precum programarile care nu sunt intotdeauna respectate sau personalul insuficient de la receptie. 

4. RMN Diagnostica 

Lista continua cu RMN Diagnostica, un centru care si-a inceput activitatea in 2007 prin servicii de imagistica medicala, iar in prezent, ofera o gama variata de consultatii si investigatii, inclusiv pe partea de ortopedie si traumatologie in Sibiu. La centru isi desfasoara activitatea atat medici primari ca Dr. Emanuel Ciprian Barna sau Dr. Daniel Albu, cat si medici specialisti precum Dr. Laura Bartos, Dr. Adriana Denghel si Dr. Tiberiu Georgescu. Dintre medicii mentionati, ultimii doi se afla in contract CAS, iar acest lucru inseamna ca persoanele cu bilet de trimitere pot beneficia de consultatii in mod gratuit. Lista de servicii cuprinde consultatia, controlul, infiltratia articulara, eliberarea referatului, bandajarea, suprimarea gipsului etc. 

O consultatie de ortopedie costa 220 de lei. 

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta in cadrul centrului RMN Diagnostica au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, datorita implicarii sale. Indiferent de problema pacientului, medicii fac tot posibilul sa gaseasca solutii eficiente. Exista si aspecte negative legate de activitatea centrului, care tin mai mult de partea de organizare: personalul de la receptie nu este suficient de pregatit pentru interactiunea cu pacientii, iar programarile nu sunt mereu respectate. 

5. Clinica Carpe Diem 

O ultima clinica la care poti apela, in scopul de obtine servicii de ortopedie, efectuate in Sibiu este Carpe Diem. Dotata cu aparatura de ultima generatie si o echipa de specialisti, dornici sa ajute, clinica este pregatita sa faca fata chiar si celor mai complexe cazuri. Din echipa departamentului de ortopedie fac parte Dr. Mircea Sopon si Dr. Adrian Lupean Crucean, medici primari. In plus, clinica are si un laborator de analize propriu. 

Pentru o consultatie de ortopedie, pretul este de 250 de lei. 

Plasata intr-o locatie ultra centrala si cu o echipa bine pregatit, Carpe Diem a castigat increderea multor pacienti care au apelat la serviciile sale de-a lungul timpului. In acelasi timp, un mare minus pentru clinica este personalul de la receptie, intrucat lipsa de pregatire a acestuia a dus la mai multe situatii neplacute pentru pacienti. 

Concluzii

In cele din urma, numarul clinicilor la care oamenii pot apela cu scopul de a obtine o consultatie de ortopedie de calitate in Sibiu este unul generos. Tocmai de aceea, informatiile prezentate mai sus vin in sprijinul celor care intampina dificultati in a alege o clinica!