Meniu

Ortopedie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu dureri de spate, umflarea articulatiilor, amorteala la nivelul mainilor si dureri ale oaselor odata cu schimbarea vremii, ar trebui sa te adresezi medicului ortoped din Suceava. Pe langa faptul ca reuseste sa stabileasca un diagnostic corect pe baza simptomelor pe care le prezinti, dar si pe baza rezultatelor obtinute in urma investigatiilor imagistice, medicul iti poate oferi, de asemenea, si tratamentul corect, in functie de problemele de care suferi. Nu omite vizita la acest medic si nu neglija sfaturile pe care ti le recomanda, pentru a te vindeca in mod corect.

Suceava este un oras puternic dezvoltat din punct de vedere medical, orice pacient avand astfel ocazia de a gasi un cabinet de ortopedie bine echipat si cu o echipa medicala bine pregatita. Descopera care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam si citeste cu atentie ce are fiecare in parte de oferit. 

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de ortopedie in Suceava?

Avand in vedere ca nu toate clinicile isi afiseaza public tarifele, poate fi destul de dificil sa afli cat costa o consultatie de ortopedie in Suceava, insa noi vrem sa clarificam acest aspect. In cele ce urmeaza, ti-am pregatit un tabel cu toate preturile puse in aplicare in orasul tau pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul FizioMed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Investigatii precise
Clinica ICD
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Profesionalism, bunatate, amabilitate si empatie
 • Investigatiile decurg ireprosabil
 • Consultatii de specialitate
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Alma Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal amabil, implicat si bine pregatit
 • Act medical de calitate
 • Bunavointa personalului de la receptie
 • Echipa medicala competenta
 • Investigatii corecte si tratamente personalizate
 • Mediu placut si curatenie impecabila
Policlinica Bucovina
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Empatie si implicare
 • Consultatii amanuntite
 • Investigatii precise
 • Solutii personalizate
 • Comunicare medic-pacient excelenta
 • Decalarea programarilor
Cabinete Areni
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amabilitate si respect
 • Servicii profesionale
 • Echipa bine pregatita
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
 • Apelurile telefonice nu sunt preluate cu promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortopedie in Suceava

Locuiesti in Suceava si vrei sa iti faci o programare la un doctor ortoped pentru a fi corect diagnosticat si tratat? Atunci topul celor cinci unitati medicale din oras este exact pentru tine. Citeste in continuare si afla cat de bine dotate sunt, dar si cat de competenti sunt medicii  la care poti apela:

1. Centrul FizioMed

Centrul FizioMed din Suceava este recunoscut pentru serviciile de recuperare medicala oferite tuturor pacientilor, dar si pentru consultatiile de ortopedie la standarde ridicate. Echipa medicala din cadrul acestui departament este formata din medici de incredere, printre care se numara si: dr. Alexandru Mircea Macovei, medic primar in ortopedie si traumatologie, dr. Andrei Florin Lazareanu, specializat in ortopedie si traumatologie si dr. Ana Loredana Baitoc, medic ortoped. Printre serviciile pe care le ofera, acestia exceleaza la: sutura plagilor, extragere corpi straini patrunsi prin intepare, taiere, traumatisme unghiale, deformari unghiale, injectii intraarticulare, imobilizare ghipsata picior stramb etc. De asemenea, nu sunt mai prejos nici aparaturile si echipamentele folosite, care sunt de ultima generatie si care ofera un diagnostic precis. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei. 

Centrul medical a primit numeroase aprecieri, fiind o varianta de top catre care pacientii isi indreapta atentia. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, actul medical este unul ireprosabil, investigatiile desfasurate sunt precise, iar diagnosticul stabilit este unul corect. In plus, tratamentul este stabilit in functie de patologiile pacientului, astfel incat sa se vindece rapid si eficient. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul FizioMed
Vezi Pareri

2. Clinica ICD

Clinica ICD este o unitate medicala din Suceava cu peste 31 de ani de activitate in domeniu, care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, printre care si cele ortopedice. Clinica are in componenta o multime de cabinete de consultatii, dar si chirurgicale, care sunt echipate cu aparaturi de ultima generatie. Departamentul de ortopedie este reprezentat de dr. Andrei Rusu, medic specialist in ortopedie si traumatologie, care are competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, control, infiltratie genunchi, sold, cu antiinflamator, terapii de recuperare. Clinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii au sansa de a beneficia de consultatii decontate.

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 220 lei.

Aproape toate recenziile atribuite acestei clinici sunt pozitive, conform recenziilor pozitive postate in mediul online. Profesionalismul, bunatatea, amabilitatea si empatia fata de pacienti sunt aspectele cel mai mult apreciate. Investigatiile decurg ireprosabil, consultatiile sunt atent efectuate, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile fiecaruia. In plus, atmosfera este una primitoare.

3. Alma Clinic

Alma Clinic este o alta institutie medicala multidisciplinara din Suceava care este recunoscuta pentru serviciile sale diversificate, la ajutorul careia apeleaza si pacienti cu afectiuni ortopedice. Departamentul de ortopedie este coordonat de dr. Rares Voinea,  medic specialist in ortopedie si traumatologie, cu experienta acumulata in cadrul sectiei de Ortopedie de la Spitalului Clinic de Urgente Iasi. In competenta sa intra si urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, imobilizare membru inferior si superior, montare/scoatere aparat gipsat, infiltratii cu acid hialuronic, pansamente. Multumita aparaturilor si echipamentelor performante care se afla in cadrul acestei unitati medicale, toate investigatiile puse in aplicare sunt corecte, pacientul avand ocazia de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un tratament eficient.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 200 lei.

Personalul amabil, implicat si bine pregatit in domeniu asigura un act medical de calitate, ceea ce este puternic apreciat de catre pacienti. Personalul de la receptie este binevoitor, echipa medicala este competenta in desfasurarea investigatiilor, elaborand planuri eficiente si personalizate de tratament. In plus, mediul este placut, iar curatenia impecabila.

4. Policlinica Bucovina

Policlinica Bucovina este o alta optiune din Suceava pe care ti-o recomandam daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de ortopedie si traumatologie. Acest departament este reprezentat de urmatorii medici: dr. Daniel Constantin Scolobiuc medic specialist, dr. Razvan Codrin Bandac si dr. Alexandru Otel, medici primari, cu o experienta profesionala remarcabila. Multumita relatiilor contractuale incheiate cu CAS, pacientii au sansa de a beneficia de consultatii gratuite. Printre serviciile puse in aplicare de cei trei medici se numara si: consultatii de specialitate, recomandari de specialitate, superavegherea evolutiei plagilor si interventiilor postoperatorii, infiltratii intraarticulare cu acid hialuronic, imobilizari gipsate, suprimarea firelor de sutura. Toate acestea sunt efectuate si cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie care se afla la dispozitia cadrelor medicale. 

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 180 lei in cazul pacientilor care nu vin insotiti de biletul de trimitere.

Empatia si implicarea de care medicii dau dovada sunt principalele motive pentru care pacientii lasa recenzii pozitive policlinicii Bucovina. Consultatiile puse in aplicare sunt amanuntite, investigatiile sunt precise, iar solutiile sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte. In plus, comunicarea medic-pacient este excelenta. Pe de alta parte, programarile sunt decalate, creand astfel deranj in randul pacientilor.

5. Cabinete Medicale Grupate Areni

Policlinica din Suceava, cunoscuta si sub denumirea de Cabinete Medicale Grupate Areni a fost infiintate initial in anul 1962, fiind o alta varianta pe care ti-o recomandam daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de ortopedie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Grunichevici Codrin Musat, medic primar in ortopedie si traumatologie. Printre serviciile pe care le pune in aplicare cu profesionalism sunt amintite si: consultatii de specialitate, pansamente, infiltratii intraarticulare, imobilizari gipsate. Tot in cadrul policlinicii isi desfasoara activitatea si dr. Iuliana Hau, medic primar in ortopedie si traumatologie, care are deschis un cabinet medical individual. In plus, aparaturile si echipamentele care se afla la dispozitia acestora sunt performante si moderne. 

Consultatia de ortopedie este de 150 lei pentru pacientii neasigurati.

Multe dintre recenziile postate in mediul online pentru aceasta institutie medicala sunt pozitive, pacientii fiind tratati cu amabilitate si respect. Serviciile medicale sunt puse in aplicare cu profesionalism, iar echipa da dovada de o buna pregatire in domeniu, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie. Din pacate, programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu raspunde prompt apelurilor telefonice.

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa iti faci programare la o consultatie de ortopedie in Suceava pentru a primi un diagnostic corect, dar si pentru a fi tratat in mod corespunzator, iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate anterior in articol. Stim ca vrei sa beneficiezi de servicii calitative, motiv pentru care ti-am selectat unele dintre cele mai renumite si apreciate clinici din oras la care poti apela cu incredere.