Meniu

Ortopedie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului musculo-scheletic, multe persoane sunt interesate de o programare la ortopedie in Targu Jiu, aceasta ramura medicala fiind disponibila in mai multe clinici. Printre cele mai frecvente probleme pentru care oamenii se adreseaza unui medic ortoped se numara luxatiile, fracturile, artrita si leziunile ligamentelor. In principiu, trebuie sa te adresezi unui specialist in ortopedie pentru orice problema legata de articulatii, ligamente, tendoane si oase. In unele cazuri poate fi nevoie de interventie chirurgicala, in vreme ce alteori un protocol de recuperare prin exercitiu poate fi suficient. 

Pentru a identifica diagnosticul, medicul ortoped poate efectua sau recomanda mai multe tipuri de investigatii. Daca examenul fizic nu este suficient, vor fi necesare investigatii imagistice. Acest articol prezinta clinicile din Targu Jiu unde vei gasi medici foarte buni specializati in ortopedie, pe care sa ii alegi pentru recomandari utile in cazul afectiunilor ortopedice.

Cat se plateste pentru consultatia de ortopedie in Targu Jiu?

Targu Jiu este un oras care ofera suficiente optiuni la capitolul ortopedie, avand clinici bine dotate si medici pregatiti in aceasta specialitate. Cat despre tarife, iti poti face o idee privind tabelul de mai jos, in care figureaza numele celor mai bune centre medicale si pretul aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Gabriel Buciu
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic bine pregatit
 • Tratamente eficiente
 • Indrumare completa pentru pacient
 • Profesionalism si implicare
Mbn-Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist
 • Implicare
 • Profesionalism
Clinic Life
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de medici bine pregatiti
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si cabinete de ortopedie din Targu Jiu

Daca locuiesti in Targu Jiu si urmeaza sa faci o consultatie de ortopedie, primul pas este sa alegi un medic bun. Prin urmare, trebuie sa te documentezi si sa afli cat mai multe despre medicii din orasul tau si despre clinicile in care acestia profeseaza.

Ca urmare a feedback-ului pozitiv primit de la multi pacienti si a faptului ca gazduiesc medici cu experienta vasta, urmatoarele trei centre medicale sunt considerate a fi optiuni de top pentru cei carora li s-a recomandat sa mearga la ortoped: 

1. Dr. Gabriel Buciu

Dr. Gabriel Buciu profeseaza in Targu Jiu si este unul dintre cei mai cautati medici specializati in ortopedie din acest oras. La cabinetul sau sunt disponibile servicii din sfera ortopediei, traumatologiei si PRP (plasma bogata in trombocite). Dr. Gabriel are experienta vasta in sfera ortopediei si traumatologiei, este doctor in stiinte medicale si detine competente in chirurgia artroscopica si ecografia aparatului locomotor. Pregatirea vasta ii permite sa asigure precizie in diagnostic si sa contureze planuri de tratament eficiente pentru fiecare pacient. 

O consultatie de specialitate costa 130 lei.

Foarte multi pacienti si-au exprimat pe internet aprecierea fata de medic, despre care spun ca este bine pregatit si ca tratamentele pe care le recomanda au functionat pentru ei. Acesta ii indruma pe pacienti, da dovada de profesionalism, este dedicat meseriei si identifica solutii eficiente de tratament in cazul a numeroase afectiuni. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gabriel Buciu
Vezi Pareri

2. Mbn-Clinic

Mbn-Clinic este unul dintre cabinetele din Targu Jiu specializate in ortopedie, spre care te poti indrepta pentru servicii inalt calitative si pentru corectitudine in diagnostic. Acest cabinet este dotat cu aparatura de ultima generatie si se folosesc tehnici moderne de identificare a diagnosticului, astfel incat medicul sa poata elabora ulterior o schema terapeutica eficienta, adaptata la particularitatile si nevoile pacientului. Specializat in ortopedie-traumatologie, dr. Bogdan Niculescu detine si competente in chirurgia artroscopica.

Pretul unei consultatii porneste de la 150 lei.

Pacientii sustin ca dr. Bogdan Niculescu de la Mbn-Clinic este un medic de exceptie, pe care il recomanda cu incredere. Acesta ofera servicii de calitate, este profesionist si implicat, iar persoanele care l-au ales pentru interventii mai complexe spun ca operatiile au decurs foarte bine. 

3. Clinic Life

Pentru consultatia de ortopedie poti merge inclusiv la Clinic Life din Targu Jiu, locatie pe care foarte multi pacienti din oras si din localitatile invecinate o aleg pentru ingrijiri medicale. Sunt acoperite numeroase discipline medicale, printre care ortopedia, cardiologia, imagistica si chirurgia generala. Din echipa fac parte medici primari si medici specialisti care pun la dispozitia pacientilor multiple metode de diagnostic, ingrijiri medicale de calitate si solutii eficiente de tratament pentru afectiuni care se incadreaza in diferite ramuri medicale.

Pentru consultatia de ortopedie se aplica tariful de 150 lei. 

Clinic Life este o clinica moderna si curata, unde se ofera servicii medicale de calitate. Asa reflecta opiniile pacientilor, care se declara multumiti de faptul ca au intalnit o echipa de medici bine pregatiti, implicati si profesionisti.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de centre medicale, clinici si cabinete din Targu Jiu unde vei gasi medici specializati in ortopedie. Durerile articulare, fracturile si alte probleme care limiteaza mobilitatea nu trebuie ignorate, ci evaluate in timp util de catre un medic ortoped pentru a primi ingrijiri medicale adecvate si sugestii personalizate de tratament. In acest oras profeseaza suficienti medici foarte buni carora te poti adresa pentru diagnosticul, tratamentul si prevenirea problemelor legate de sistemul musculo-scheletic.