Meniu

Ortopedie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La o prima cautare pe internet, vei observa ca exista numeroase clinici specializate in ortopedie in Timisoara, pe care le poti alege pentru consultatie, tratamente si monitorizare in cazul a numeroase afectiuni care se incadreaza in aceasta disciplina medicala (luxatii, fracturi, artrita etc.) Este vorba despre afectiunile si problemele localizate la nivelul oaselor, muschilor, tendoanelor sau articulatiilor, care pot fi diagnosticate si tratate de medicul ortoped. 

In prima faza, este necesara o consultatie amanuntita in cadrul careia medicul va efectua un consult clinic si va afla mai multe informatii despre istoricul medical al pacientului. Pentru precizie in diagnostic, este foarte probabil sa fie necesare investigatii imagistice. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune clinici de ortopedie din Timisoara, la care multi pacienti au apelat pentru rezolvarea problemelor de sanatate care intra in sfera ortopediei.

Care este pretul unei consultatii de ortopedie in Timisoara?

Timisoara este unul dintre orasele care stau foarte bine la capitolul clinicilor specializate in ortopedie, intrucat acesta disciplina medicala apare pe lista de servicii a multor dintre marile clinici. Pentru ca tariful este unul dintre criteriile de care tin cont majoritatea oamenilor atunci cand aleg un medic, am selectat preturile pentru consultatia ortopedica in cadrul celor mai importante clinici si le-am reunit in urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Misca
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism si implicare
 • Atentie si empatie fata de pacient
 • Explicatii detaliate
 • Curatenie exemplara
 • Cabinete dotate corespunzator
Clinica ArTerra
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Medici implicati si bine pregatiti
 • Amabilitate
 • Echipa multidisciplinara
Centrul Orthopedics
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Profesionalism si dedicare
 • Aparatura performanta
MedLife Medici's
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate, empatie si rabdare
 • Ambient placut
 • Programari nerespectate
OrtoMedTim
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic profesionist
 • Empatie si rabdare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate privind diagnosticul si tratamentul
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor specializate in ortopedie din Timisoara

Daca locuiesti in Timisoara si urmeaza sa te programezi la ortopedie, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te interesezi cu privire la cabinetele si clinicile care ofera servicii de calitate. 

Exista multi ortopezi in Timisoara pe care oamenii ii apreciaza pentru experienta de care dau dovada in timpul consultatiilor si pentru eficienta tratamentelor pe care le recomanda. Iata care sunt clinicile in cadrul carora poti gasi astfel de specialisti:

1. Centrul Misca

Ortopedia este una dintre specialitatile medicale prezente in lista de servicii a Centrului Misca, alaturi de cardiologie, endocrinologie, nefrologie, psihiatrie si multe alte ramuri ale medicinei. Aceasta clinica pune la dispozitia pacientilor o gama completa de servicii si ingrijiri medicale, asigurand solutii de tratament personalizate. Colectivul este alcatuit din medici primari si medici specialisti care au misiunea de a imbunatati permanent calitatea actului medical si de a identifica un plan terapeutic eficient pentru fiecare pacient. 

Pentru o consultatie, se va achita suma de 250 lei. 

Sute de pacienti au declarat in mediul online faptul ca au avut o experienta placuta la Centrul Misca, unde au beneficiat de servicii medicale de inalta calitate si au fost tratati cu profesionalism, atentie si empatie. Personalul manifesta interes fata de pacient, este rabdator, ofera explicatii detaliate si este implicat. Angajatii de la receptie lucreaza eficient si sunt amabili. Clinica este frumoasa, curatenia e exemplara si cabinetele sunt dotate corespunzator. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Misca
Vezi Pareri

2. Clinica ArTerra

Pentru consultatia de ortopedie si pentru terapii eficiente din acest domeniu, poti sa te adresezi Clinicii ArTerra din Timisoara. Se ofera consultatii de specialitate si diagnostic complet intr-o gama variata de discipline, intre care neurologie, cardiologie, urologie, endocrinologie etc. Echipa de medici a clinicii este completata de fizioterapeuti de elita care ofera servicii calitative de recuperare si de imbunatatire a starii de sanatate. Colectivul are o abordare multidisciplinara a fiecarui caz si lucreaza in echipa pentru identificarea celor mai bune solutii de tratament. In departamentul de ortopedie activeaza medici ortopezi bine pregatiti, care participa regulat la conferinte si congrese relevante in tara sau in strainatate. 

Pretul consultatiei porneste de la 200 lei.

Clinica ArTerra se numara printre cele mai apreciate unitati medicale din Timisoara, iar zecile de recenzii pozitive dovedesc aceasta afirmatie. Pacientii spun ca s-au simtit respectati in cadrul acestei clinici, unde au intalnit profesionisti cu adevarat implicati. Cadrele medicale sunt foarte bine pregatite, ofera pacientilor sustinere pe tot parcursul tratamentului. Servicile sunt de inalta calitate, iar un alt aspect apreciat este acela al prezentei unei echipe multidisciplinare in clinica. Ca dezavantaje, cateva persoane mentioneaza ca programarile lor au fost decalate. 

3. Centrul Orthopedics

Situat in Timisoara, Centrul Medical Orthopedics este specializat in ortopedie si prezent pe piata serviciilor medicale de peste un deceniu. Pe langa ortopedie, lista de servicii cuprinde si alte arii terapeutice, fiind disponibile consultatii si tratamente din sfera neurologiei, dermatologiei, psihiatriei etc. Echipa de medici profesionisti asigura pacientilor metode variate de tratament si foloseste tehnologie performanta pentru a indeplini cerintele de calitate privind actul medical. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 lei. 

Foarte multi pacienti considera ca serviciile de la acest centru medical sunt de calitate exceptionala si ca personalul este foarte bine pregatit. Amabilitatea, dedicarea si profesionalismul sunt principalele calitati ale medicilor de la Centrul Orthopedics. Se foloseste aparatura performanta, iar rezultatele sunt conform asteptarilor. 

4. Clinica MedLife Medici’s

Consultatia de ortopedie se poate face si la Clinica MedLife Medici’s din Timisoara, unde profeseaza o intreaga echipa de medici profesionisti, specializati in diferite domenii. Din portofoliul Medici’s fac parte un spital multidisciplinar, patru clinici si un laborator de imagistica medicala, misiunea grupului fiind de a asigura un act medical complet. Recent, Medici’s a fost achizitionata de grupul MedLife, care si-a consolidat astfel prezenta in aceasta zona a tarii si care este lider pe piata seviciilor medicale din tara. 

Pentru consultatia de specialitate, se va achita suma de 250 lei.

Serviciile de la MedLife Medici’s sunt de calitate, potrivit mai multor pacienti care si-au relatat experienta in mediul online. Medicii sunt laudati pentru profesionalism, amabilitate, empatie si rabdare, precum si pentru felul complex in care abordeaza consultatiile. Numerosi pacienti declara ca au avut o experienta pozitiva si ca vor reveni cu incredere la nevoie. Mai mult de atat, ambientul din clinica este placut. La polul opus, exista cateva persoane care mentioneaza faptul ca nu se tine mereu cont de ora programarii.

5. OrtoMedTim

Daca te afli in cautarea unei clinici de ortopedie situata in Timisoara, OrtoMedTim poate fi alegerea potrivita, intrucat este un cabinet specializat in ortopedie. Aici isi desfasoara activitatea dr. Cosmin Faur, medic primar in ortopedie-traumatologie, care profeseaza si in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta – Clinica II. Acesta e lector universitar in cadrul UMF Victor Babes din Timisoara, iar competentele sale se extind in domeniul chirurgiei atroscopice la genunchi si umar, preum si in domeniul ecografiei musculo-scheletale. De-a lungul anilor, dr. Cosmin Faur a participat la numeroase cursuri si workshop-uri pe tematica medicala, fiind in egala masura autorul a peste 90 de lucrari care au fost fie publicate, fie prezentate in tara sau in strainatate. 

Pretul unei consultatii la dr. Cosmin Faur este de 200 lei.

Foarte multi oameni care au trecut pragul acestui cabinet il recomanda si altora, spunand ca medicul este profesionist, empatic, rabdator si atent la nevoile pacientului. De asemenea, este atent la detalii si explica pe intelesul pacientului cauza problemei, felul in care poate fi tratata si modurile in care afectiunea poate fi prevenita pe viitor. Punctualitatea este o calitate pe care o amintesc mai mult pacienti in recenziile din mediul online. 

Concluzii

Daca ai simptome care ar putea indica existenta unei probleme a sistemului musculo-scheletal, poti sa te adresezi unuia dintre medicii care profeseaza in Timisoara si sunt specializati in ortopedie. Cateva dintre semnele care trebuie sa iti dea de gandit ca ai putea avea nevoie de o consultatie sunt problemele de mobilitate, durerea sau disconfortul aparut dupa activitatea fizica si postura incorecta.