Meniu

Ortopedie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat ca de la o vreme durerile articulare au inceput sa devina tot mai persistente si vrei sa mergi la un cabinet de ortopedie din Tulcea? Daca acestea se acutizeaza odata cu schimbarile meteorologice, cel mai bine ar fi sa ii mentionezi si acest aspect medicului ortoped, pentru a sti exact care este situatia cu care se confrunta. Afectiunile ortopedice sunt experimentate deopotriva de adulti si copii, fiind de-a dreptul esentiala interventia doctorului de specialitate.

Cu toate ca nu exista o paleta larga de cabinete de ortopedie in Tulcea, tot ai posibilitatea de a apela la ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. Te incurajam sa ramai in continuare la acest articol si sa il citesti pana la capat pentru a descoperi care sunt unitatile medicale pe care ti le recomandam.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Tulcea?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile necesare despre clinicile de ortopedie din Tulcea pe care ti le recomandam, ti-am pregatit in continuare un tabel cu toate tarifele aplicate. Iata care sunt acestea, dar si care sunt clinicile la care te incurajam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Routine Med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan personalizat de tratament
 • Medic cu o buna pregatire
 • Nerespectarea programarilor
Dr. Ene Cristian
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii de calitate buna
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Diagnostic si tratament corect
 • Comunicarea medic-pacient este deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de ortopedie in Tulcea?

Daca afectiunile ortopedice au inceput sa iti provoace mult disconfort sau chiar dureri, nu mai amana vizita la cabinetul de ortopedie din Tulcea. Cu cat lasi o problema de sanatate sa se agraveze, cu atat va fi mai dificil sa fie tinuta sub control sau vindecata. Iata cat de bine pregatite sunt unitatile medicale de mai jos, dar si cat de bine pregatiti sunt doctorii ortopezi din cadrul acestora:

1. Routine Med

Routine Med este un centru medical multidisciplinar din Tulcea infiintat in anul 2010 si care asigura tuturor pacientilor servicii calitative de ortopedie. Multumita aparaturilor si echipamentelor moderne care se afla in dotarile clinicii, actul medical desfasurat este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Departamentul de ortopedie este reprezentat de dr. Chahrour Mohine, care colaboreaza cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii asigurati pot beneficia de consultatii gratuite. Medicul are competenta de a diagnostica precis si trata corect pacientul, in functie de problema de care sufera. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 200 lei in cazul pacientilor neasigurati.

In cele peste o suta de recenzii, pacientii isi exprima multumirea pentru serviciile medicale de care au beneficiat. Investigatiile sunt precise, multumita aparaturilor de ultima generatie, iar planul de tratament este personalizat, multumita bunei pregatiri a medicului de specialitate. Din pacate, programarile nu se respecta de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Routine Med
Vezi Pareri

2. Dr. Ene Cristian

Cabinetul medical al dr. Ene Cristian din Tulcea este specializat in serviciile de recuperare medicala, pacientii avand sansa de a opta si pentru consultatii de ortopedie. Unitatea medicala se afla in colaborare cu medici specializati in diverse arii medicale, printre care se numara si dr. Mircea Muntean, medic primar in ortopedie si traumatologie. Datorita echipamentelor si aparaturilor performante din dotarile clinicii, toate serviciile puse in aplicare sunt calitative.

Tariful aplicat pentru o consultatie de ortopedie este de 230 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, activitatea desfasurata in cadrul clinicii este una ireprosabila. Echipa de medici este bine pregatita in domeniu, asigurand pacientilor un diagnostic si tratament corect. Din pacate, interactiunea medic-pacient nu este una favorabila.

Concluzii

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la cabinetul de ortopedie in Tulcea pentru a fi corect diagnosticat si tratat, atunci cele doua unitati medicale de mai sus sunt exact ce cautai. Fa-ti o programare si afla care sunt solutiile pe care le poti pune in aplicare pentru a te vindeca in mod corespunzator.