Meniu

Ortopedie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai acuzat in ultima vreme dureri de spate, de gat si picioare si ai luat hotararea de a merge la un cabinet de ortopedie din Vaslui? Conteaza foarte mult sa soliciti ajutorul unui medic cu o buna pregatire in domeniu pentru a fi diagnosticat corect, dar si pentru a primi ingrijirile medicale necesare. Durerile persistente ale oaselor si muschilor pot anunta si prezenta unei afectiuni severe de sanatate, cum ar fi osteoporoza, situatie in care trebuie neaparat sa discuti cu un medic bine pregatit in domeniu si sa evaluezi toate solutiile pe care le ai la dispozitie pentru a fi sanatos.

Cu toate ca Vaslui nu este un oras foarte bine pregatit din punct de vedere medical, tot ai ocazia sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in ortopedie fara sa fii nevoit sa pleci in diverse regiuni ale tarii. In continuare iti vom face o scurta, dar cuprinzatoare prezentare a clinicii din orasul tau.

Cat costa o consultatie de ortopedie in Vaslui?

Pretul pentru consultatia de ortopedie din Vaslui este direct proportional cu nivelul de pregatire al medicilor. Cu cat doctorii sunt mai recunoscuti pentru reusitele in domeniu, cu atat exista sansa ca pretul sa fie mai ridicat. Iata ce buget trebuie sa pregatesti pentru aceasta consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Teoclinik
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Profesionalism si implicare
  • Act medical corect
  • Servicii de calitate
  • Diagnostic corect
  • Tratament personalizat
  • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de ortopedie in Vaslui?

Daca te-ai hotarat pana la urma sa soliciti ajutorul unui medic ortoped din Vaslui pentru a pune capat episoadelor de durere ale oaselor, atunci trebuie sa iei in considerare clinica de mai jos. Iata ce trebuie sa stii despre ea, dar si ce impresie au avut ceilalti pacienti cu privire la serviciile sale:

Teoclinik

Cu o activitate de peste 10 ani pe piata medicala, Teoclinik este o optiune pe care pacientii cu afectiuni ortopedice din Vaslui o iau in considerare. Departamentul de ortopedie este coordonat de dr. Armand Andrei Puiu, medic specialist, seful sectiei de ortopedie si traumatologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui. Competenta sa este de a preveni, diagnostica si trata afectiunile musculoscheletale. Datorita echipamentelor moderne si performante care se afla la dispozitia tuturor cadrelor medicale, serviciile puse in aplicare sunt unele precise si cu rezultate optime.

Pretul pentru o consultatie de ortopedie este de 250 lei.

Profesionalismul si implicarea medicilor ating cote maxime. Majoritatea pacientilor se declara multumiti de actul medical, datorita echipei medicale care asigura servicii de calitate. Diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament stabilit este adaptat in functie de problemele de sanatate si istoricul medical al pacientului. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Teoclinik
Vezi Pareri

Concluzii

Daca vrei sa te bucuri de servicii calitative de ortopedie in Vaslui si sa primesti un diagnostic corect, poti sa iei in considerare cu incredere unitatea medicala prezentata anterior. Nu amana vizita la medicul de specialitate si asigura-te ca iti pui sanatatea pe primul loc. Medicii cu o buna pregatire in domeniu te vor ajuta sa primesti tratamentul corespunzator.