Meniu

Ortopedie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consultatia de ortopedie in Zalau se poate face in cadrul mai multor clinici sau centre medicale. Acest serviciu se adreseaza persoanelor care prezinta dureri articulare, intinderi musculare, fracturi sau luxatii, dificultati de mobilitate, umflaturi la nivelul articulatiilor si alte simptome care ar putea sa indice existenta unei probleme la nivelul oaselor, muschilor, articulatiilor sau tendoanelor. Atunci cand simptomele persista si chiar se agraveaza, trebuie sa te programezi cat mai repede la un medic ortoped pentru examinare si pentru identificarea optiunilor de tratament. 

Daca vrei sa te adresezi unui ortoped din Zalau, din acest articol vei afla care sunt cele mai bune optiuni de cabinete si clinici. Nu ezita sa iti faci programare cat mai repede daca simptomele pe care le experimentezi sunt tot mai severe si ai nevoie de ingrijiri medicale, de un diagnostic precis si de tratament.  

Ce costuri presupune consultatia de ortopedie in Zalau?

La clinicile de ortopedie situate in orasul Zalau, preturile pentru consultatia initiala sunt relativ similare. In general, costurile sunt influentate de pregatirea medicului si de reputatia clinicii. Spre exemplu, consultatia la medic primar va fi ceva mai costisitoare decat consultatia la medic specialist. In orice caz, pentru a iti putea face o idee cu privire la bugetul de care trebuie sa dispui pentru a beneficia de acest serviciu, am selectat tarifele practicate in cadrul celor mai apreciate clinici si am alcatuit un tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Echipa de medici profesionisti
 • Empatie, amabilitate si implicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Clinica moderna
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
Memfis Medica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Respect fata de pacient
 • Varietate de consultatii
 • Amabilitate
Dr. Florian Neaga
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta
 • Tratamente eficiente
 • Cabinet ingrijit
 • Aparatura moderna
Dr. Ciprian Nagy
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Consultatii amanuntite
 • Medic bine pregatit
 • Corectitudine in diagnostic
 • Profesionalism
Policlinica Salvosan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si implicare
 • Aparatura moderna
 • Solutii pentru probleme complexe de sanatate
 • Aspectul si curatenia clinicii este nesatisfacatoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de ortopedie din Zalau?

Oamenii care vor sa beneficieze de cele mai bune ingrijiri medicale din domeniul ortopediei si care locuiesc in Zalau dispun de foarte multe variante. Mai multe cabinete si clinici ofera astfel de servicii si gazduiesc medici cu experienta vasta in ortopedie-traumatologie.

Cand alegi un medic ortoped din Zalau, exista o serie de criterii pe care sa le urmaresti: experienta si calificarile sale, imaginea pe care o are in comunitate, raportul calitate-pret pe care il ofera. Mai jos, poti vedea un clasament care surprinde informatii utile oricui isi doreste sa se programeze in viitor la ortoped in acest oras:

1. Centrul Anastasios

Centrul Medical Anastasios din Zalau are o lista variata de servicii, ortopedia fiind una dintre specialitatile medicale disponibile. Acesta a fost deschis din dorinta de a creste standardele de calitate ale serviciilor medicale din tara, astfel incat sa se alinieze la cerintele pacientului modern si sa ii poata raspunde nevoilor de natura medicala. Anastasios este un centru dotat cu aparatura performanta si tehnologii avansate, unde profeseaza o echipa din care fac parte medici primari, medici specialisti, asistenti etc. Sunt promovate tratamentele si interventiile minim-invazive, iar medicii se adapteaza in permanenta la progresul din specializarea in care sunt calificati. In departamentul de ortopedie se pune accent pe corectitudinea, claritatea si eficienta tratamentului, medicii specialisti fiind pregatiti sa contureze planuri de tratament pentru diverse traume musculo-scheletice, leziuni sportive, probleme ale coloanei vertebrale etc. 

O consultatie initiala costa 170 lei. 

Clinica Anastasios se bucura de aprecierea unui numar foarte mare de pacienti, care si-au exprimat recunostinta fata de medici prin intermediul recenziilor oferite in mediul online. Echipa medicala este profesionista, empatica, amabila si aloca suficient timp pentru a explica necesitatea unor interventii si pentru a prezenta optiunile de tratament disponibile. Implicarea, atentia, rabdarea si dedicarea sunt alte calitati atribuite personalului de la aceasta clinica. Pacientii se declara impresionati de faptul ca au fost primiti calduros in clinica si ca au primit mesaj care sa le reaminteasca de programare cu o zi inainte. Clinica este moderna, deosebit de curata si dotata cu aparatura performanta. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Memfis Medica

Memfis Medica nu trebuie sa lipseasca de pe lista celor mai bune cabinete de ortopedie situate in Zalau, fiind un centru la care sunt disponibile servicii din mai multe ramuri medicale: neurochirurge, cardiologie, ginecologie, etc. In cabinetele care alcatuiesc centrul medical, pacientii beneficiaza de consultatii amanuntite si de indrumare din partea medicilor cu experienta, responsabili de conturarea unor planuri de tratament eficiente si adaptate la particularitatile pacientului. Pregatirea solida a medicilor este completata de folosirea aparaturii performante, care ajuta la bifarea preciziei in diagnostic. 

Pretul consultatiei este de 150 lei.

Pacientii care au trecut pragul acestei clinici si care au beneficiat de diverse servicii medicale se declara multumiti si recomanda Memfis Medica mai departe. Medicii sunt bine pregatiti, ofera consultatii de specialitate variate si au un comportament respectuos fata de pacienti. 

3. Dr. Florian Neaga

Dr. Florian Neaga se numara printre cei mai buni specialisti din domeniul ortopediei la care poti apela in Zalau. Acesta profeseaza de multa vreme si de-a lungul anilor de activitate a tratat numerosi pacienti care sufereau de probleme de mobilitate si alte afectiuni care intra in sfera ortopediei. Este interesat de noile tehnologii si foloseste aparatura moderna in cabinetul sau, unde efectueaza consultatii amanuntite si contureaza planuri terapeutice pentru pacienti. 

Pentru o consultatie, pacientul va achita suma de 170 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat in cadrul acestui cabinet. Medicul este profesionist, amabil si implicat. Cabinetul este ingrijit si dotat corespunzator cu aparatura moderna.

4. Dr. Ciprian Nagy

Medic specialist in ortopedie si traumatologie, dr. Ciprian Marius Nagy este unul dintre medicii la care poti apela pentru consultatie si tratamente in cazul afectiunilor musculo-scheletice. Pe langa ortopedie si traumatologie, acesta mai detine specializare in chirurgie pediatrica. Are experienta vasta si foloseste tehnici moderne in diagnosticul si tratamentul problemelor ortopedice. 

In ceea ce priveste costurile, pacientii vor plati 150 lei pentru consultatie.

In general, opiniile despre acest medic sunt bune, majoritatea pacientilor considerandu-l a fi un profesionist. Acesta efectueaza consultatii amanuntite si pune corect diagnosticul. Desi multi dintre pacienti sunt multumiti de calitatea actului medical, unii dintre ei sunt de parere ca medicul ar putea fi mai comunicativ.

5. Policlinica Salvosan

Clasamentul celor mai bune clinici medicale specializate in ortopedie si situate in Zalau este completat de Policlinica Salvosan Ciobanca. Portofoliul de servicii acopera foarte multe ramuri medicale, printre care neurologia, reumatologia, pneumologia etc. Aici poti gasi un medic primar in ortopedie si traumatologie, care sustine pacientul din momentul identificarii problemei si pe toata perioada de reabilitare. Este vorba despre dr. Ionela Leordean, medic primar ce detine competente in ecografia generala. Obiectivul Salvosan Ciobanca este de a oferi servicii medicale complete pacientilor si de a isi extinde portofoliul, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor medicale actuale ale comunitatii. Calitatea serviciilor este sustinuta inclusiv de folosirea unor echipamente medicale performante. 

Tariful pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Policlinica Salvosan a primt feedback pozitiv de la un numar mare de pacienti, care spun ca au intalnit medici profesionisti, amabili si implicati. Policlinica ofera servicii de inalta calitate si este dotata cu aparatura moderna. Multe persoane spun ca medicii de la Salvosan au reusit sa ii ajute sa rezolve problemele de sanatate pe care la alte clinici nu au putut sa le solutioneze. Ca dezavantaje, pacientii spun ca estetica unitatii medicale lasa mult de dorit, la fel si curatenia. 

Concluzii

Acestea sunt principalele exemple si optiuni de clinici de ortopedie spre care te poti indrepta daca locuiesti in Zalau sau in apropiere. Specialistii te vor ajuta sa beneficiezi de un tratament adecvat daca in urma investigatiilor reiese faptul ca ai probleme la nivelul sistemului musculo-scheletic, care se pot manifesta initial prin limitari de mobilitate, dureri, umflaturi si dificultati in efectuarea unor activitati zilnice obisnuite.