Meniu

Test osteoporoza Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Screeningul de depistare a osteoporozei, cunoscut si sub denumirea de test de osteoporoza in Botosani, este o modalitate prin care medicul verifica densitatea osoasa a pacientului si, implicit, predispozitia sa la dezvoltarea uneia dintre cele mai periculoase afectiuni osoase (osteoporoza). Boala consta intr-o slabire a densitatii oaselor, care rezulta, astfel, intr-o fragilitate a acestora si care, in timp, poate sa duca la aparitia unor fracturi grave. Daca vrei sa previi aparitia problemei de sanatate, asigura-te ca iti faci regulat testul de osteoporoza daca ai peste 50 de ani si, mai ales, daca esti predispus genetic. 

In cazul in care locuiesti in Botosani si, mai mult indemnat de medicul de familie ai luat hotararea de a face aceasta investigatie imagistica, iti recomandam o unitate medicala de incredere la care poti apela, dar si o echipa medicala specializata in domeniul ortopedic care iti poate oferi solutii adecvate. Citeste in continuare si afla cat de bine pregatita este colectivul de medici din orasul tau.

Cat costa un test de osteoporoza in Botosani?

Din fericire pentru multi dintre pacienti, testul de osteoporoza in Botosani este unul accesibil, astfel incat tot mai multi sa si-l poata permite in mod regulat. Pentru a fi la curent cu tarifele actualizate pentru aceasta investigatie, ti-am pregatit tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
Spital Mavromati
Clinica-Verificata
80 Ron
  • Pret Test osteoporoza 80 Ron
  • Implicare, profesionalism si buna pregatire
  • Aparaturi de o performanta ridicata
  • Diagnostic corect
  • Curatenie impecabila
  • Comunicarea medic-pacient ar putea fi imbunatatita
  • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi pentru un test de osteoporoza in Botosani?

Avand in vedere ca exista o singura institutie medicala specializata in efectuarea testului de osteoporoza in Botosani, optiunile iti sunt suficient de limitate. Cu toate acestea, nu esti nevoit sa de deplasezi in alte orase din tara pentru obtinerea unui diagnostic si a unui plan eficient de tratament. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre clinica din Botosani care iti asigura servicii complete si calitative:

Spitalul Judetean de Urgenta „Mavromati”

Spitalul Judetean de Urgenta „Mavromati” din Botosani a introdus recent posibilitatea tuturor pacientilor de a beneficia de un test de osteoporoza pentru detectarea bolii tacute. Echipa medicala da dovada de implicare si profesionalism atat in efectuarea investigatiei, cat si in interpretarea corecta a rezultatelor. Diagnosticarea este precisa, iar planul de tratament recomandat este aplicat in functie de problemele pacientului sau de predispozitia sa la o astfel de boala. Aparatul utilizat este unul de ultima generatie, oferind imagini la o rezolutie ridicata.

Pretul pentru un test de osteoporoza este de 80 lei.

Spitalul Judetean de Urgenta din Botosani este apreciat de majoritatea pacientilor care apeleaza la serviciile sale, multumita implicarii, profesionalismului si bunei pregatiri a colectivului medical. Aparaturile folosite sunt de o performanta ridicata, ceea ce contribuie la o diagnosticare corecta. In plus, curatenia este impecabila. Pe de alta parte, comunicarea medic-pacient este defectuoasa din cauza solicitarilor multiple.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta „Mavromati”
Vezi Pareri

Concluzii

Daca medicul de familie ti-a recomandat pe baza simptomelor experimentate sa faci un test de osteoporoza in Botosani, unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior ar putea sa iti fie de ajutor. Discuta cu un medic specialist despre rezultatele obtinute si, in functie de acestea, afla ce ai de facut pentru a preveni sau trata corect osteoporoza.