Meniu

Test osteoporoza Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane sunt interesate de efectuarea unui test de osteoporoza in Constanta, fiind o afectiune frecventa la un numar foarte mare de adulti cu varsta de peste 65 de ani, in special la femei. Osteoporoza este o boala silentioasa care duce la pierderea de masa osoasa si in cele din urma, la cresterea riscului de fractura. Stilul de viata, anumite tratamente, factorii genetici si hormonali sunt cativa dintre factorii de risc pentru dezvoltarea acestei afectiuni. 

Persoanele care se afla in categorii de risc trebuie sa efectueze analiza DEXA sau osteodensitometria pentru masurarea masei osoase si pentru depistarea timpurie a osteoporozei, care nu se manifesta pana la producerea unei fracturi si este greu de identificat fara testul de osteoporoza. 

Cat costa efectuarea testului de osteoporoza in Constanta?

Testul de osteoporoza, numit analiza DEXA sau osteodensitometrie, este disponibil la mai multe clinici din Constanta. Pentru a afla care sunt cele mai bune unitati medicale si tariful pentru investigatie, consulta urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
ABC Medical
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza porneste de la 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Multiple specialitati medicale
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Nu se respecta programarile
Clinica MAN
100 Ron
 • Pret Test osteoporoza 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine amabil si bine informat la receptie
 • Medici profesionisti
 • Consultatii amanuntite
 • Echipa dedicata si atenta la nevoile pacientilor
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programarile nu se respecta
Aqua Clinic
120 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza porneste de la 120 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Consultatii amanuntite
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Implicare, empatie si rabdare
 • Profesionalism
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Clinica Ramed
150 Ron
 • Pret Test osteoporoza 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal bine instruit
 • Preocupare fata de nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici pentru efectuarea testului de osteoporoza in Constanta

Pentru masurarea densitatii osoase prin testul de osteoporoza, locuitorii orasului Constanta se pot adresa uneia dintre clinicile medicale prezente in orasul lor. Daca te numeri printre ei si iti doresti sa beneficiezi de servicii de calitate si de precizie in diagnostic, important este sa alegi o clinica reputata. 

Medici cu experienta, aparatura performanta si raportul bun calitate-pret – acestia sunt factorii dupa care majoritatea oamenilor se orienteaza atunci cand aleg o clinica medicala pentru efectuarea analizei DEXA. Tabelul de mai jos rezuma detalii importante despre clinicile de top din orasul tau:

1. ABC Medical Center

Testul de osteoporoza apare pe lista de servicii a policlinicii ABC Medical Center, care si-a deschis portile in 2003 in orasul Constanta. La momentul de fata, se situeaza printre cei mai buni furnizori de servicii medicale integrate din zona si ofera consultatii dintr-o gama vasta de specialitati: pediatrie, cardiologie, nefrologie, recuperare medicala etc. La acest centru se efectueaza diferite investigatii paraclinice, analiza DEXA fiind prezenta in portofoliu. Misiunea clinicii a fost inca de la inceput promovarea sanatatii si oferirea de acces la servicii medicale de calitate, la preturi accesibile. Din echipa fac parte medici profesionisti, care au experienta si folosesc echipamente performante. 

Pretul analizei DEXA porneste de la 100 lei.

ABC Medical Center este o clinica moderna, unde se ofera servicii din diferite specialitati medicale si unde profeseaza medici bine pregatiti. Conform pacientilor care si-au povestit experienta in mediul online, personalul este foarte intelegator fata de nevoile pacientului, este profesionist, amabil si binevoitor. Fara a contesta profesionalismul sau pregatirea cadrelor medicale, cativa pacienti spun ca exista o problema la capitolul programarilor, care nu sunt mereu respectate. 

Vezi parerile pacientilor despre ABC Medical Center
Vezi Pareri

2. Clinica MAN

In Constanta, Clinica MAN se situeaza printre cele mai bune unitati medicale pe care le poti alege pentru testul de osteoporoza. Lista de servicii cuprinde foarte multe arii terapeutice, printre care reumatologia, endocrinologia, recuperarea medicala, ortopedia etc. Medicii primari si medicii specialisti din colectivul clinicii folosesc tehnologii performante si aparatura de ultima generatie pentru obtinerea unor rezultate precise in momentul investigatiilor si sunt la curent cu tehnici moderne de lucru. Acestia pun pe primul loc starea de sanatate a pacientului si folosesc toate resursele disponibile pentru a contribui pozitiv la aceasta.

Pentru analiza DEXA, vei plati 100 lei.

Clinica MAN se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care spun ca au avut o experienta pozitiva si recomanda cu incredere clinica. Personalul de la receptie este amabil, rabdator, comunicativ si bine informat. Cadrele medicale sunt profesioniste, respectuoase si raspund la toate intrebarile pacientilor. Consultatiile sunt amanuntite si se ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate. Se foloseste aparatura de ultima generatie si intreaga echipa este dedicata, atenta si preocupata de starea pacientului. Ca dezavantaje, cativa pacienti sustin ca programarile nu se respecta mereu si ca se raspunde greu la telefon. 

3. Aqua Clinic

Printre numeroasele servicii medicale si investigatii disponibile in cadrul clinicii Aqua Clinic din Constanta se numara si testul de osteoporoza. Aceasta clinica are o echipa numeroasa si bine pregatita din care fac parte medici primari si medici specialisti, care ofera ingrijiri medicale inalt calitative pacientilor de orice varsta. Pentru a isi indeplini obiectivul de a bifa calitatea actului medical in activitatea de zi cu zi, personalul foloseste tehnologii performante. Clinica dispune de aparatura care permite efectuarea unui numar mare de investigatii imagistice si analize de laborator.

Tariful pentru analiza DEXA porneste de la 120 lei.

Medicii de la Aqua Clinic au experienta, sunt atenti la nevoile pacientului si efectueaza consultatii amanuntite. Asa reiese din parerile exprimate pe internet de catre numerosi pacienti care au ales serviciile acestei clinici, pe care le descriu ca fiind de inalta calitate. Medicilor le sunt atribuite multe calitati, printre care atitudinea optimista, implicarea, rabdarea, empatia si profesionalismul. La polul opus, exista cativa pacienti care sunt de parere ca atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita.

4. Clinica Ramed

Cuprinzand mai multe discipline medicale, Clinica Ramed din Constanta este o optiune pe care trebuie sa o iei in considerare daca ti s-a recomandat de catre medic sa faci test de osteoporoza. Clinica a fost deschisa cu scopul de a oferi comunitatii posibilitatea de a beneficia de servicii medicale oferite de cei mai buni medici din zona, care folosesc tehnologii avansate si care le asigura solutii complete de diagnostic si tratament. Ramed dispune de mai multe cabinete medicale, specializate in diferite arii terapeutice, si de o echipa care foloseste tehnologii performante. 

La Clinica Ramed, analiza DEXA costa 150 lei.

Echipa de la Clinica Ramed este laudata pentru profesionalism, amabilitate, promptitudine si preocuparea fata de pacient. Preturile sunt rezonabile, iar cabinetul este dotat corespunzator, curat si ingrijit. Procedurile sunt eficiente, iar lista de investigatii variata.

Concluzii

Acestea sunt principalele clinici medicale din Constanta pe care le poti alege pentru efectuarea testului DEXA. Daca ai suspiciuni ca ai putea avea osteoporoza sau daca te incadrezi intr-o categorie de risc, este indicat sa te adresezi medicului pentru a face o analiza a densitatii osoase si a determina riscul de fractura. Osteoporoza este o afectiune silentioasa, despre care multi oameni afla ca sufera abia atunci cand experimenteaza fractura osoasa.