Meniu

Test osteoporoza Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dupa instalarea menopauzei, femeile trebuie sa aiba in vedere efectuarea testului de osteoporoza in Craiova pentru a preveni aparitia acestei afectiuni. Din cauza faptului ca in corp nu se mai secreta suficient estrogen, structura osoasa incepe sa-si piarda din rezistenta, existand riscul de dezvoltare a osteoporozei. Nici barbatii nu sunt complet feriti, medicii recomandandu-le ca dupa varsta de 70 de ani sa efectueze investigatia imagistica. Din pacate, patologia a inceput sa fie din ce in ce mai des intalnita si la persoanele care sufera de boala celiaca, boala inflamatorie intestinala sau chiar boli renale.

In Craiova, exista o multime de institutii medicale pe care le poti lua in considerare si care iti pot oferi posibilitatea de a beneficia de un test de osteoporoza, cunoscut si sub numele de osteodensitometrie, la standarde superioare. Iata care sunt unele dintre cele mai bune optiuni la care iti poti face programare, dar si ce preturi se aplica.

Cat costa un test de osteoporoza in Craiova?

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa faci un test de osteoporoza in Craiova pentru a afla daca te confrunti cu aceasta afectiune sau daca esti predispus, va trebui sa te documentezi si in legatura cu preturile aplicate. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit tabelul de mai jos in care includem toate tarifele pe care trebuie sa le cunosti inainte de a efectua investigatia imagistica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
Centrul Dr. Ianosi
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Test osteoporoza 80 Ron
 • Servicii, interventii si investigatii ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Proceduri medicale calitative
 • Act medical corect
 • Clinica bine organizata si placut amenajata
Clinica Irina
250 Ron
 • Pret Test osteoporoza 250 Ron
 • Personal amabil, bine pregatit si profesionist
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Investigatii ireprosabile
 • Promptitudine si implicare
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Policlinica Elga
60 Ron
 • Pret Test osteoporoza 60 Ron
 • Profesionalism, armonie, buna pregatire
 • Colectiv empatic si implicat
 • Act medical ireprosabil
 • Mediu primitor
 • Aparaturi performante
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Vitaplus
50 Ron
 • Pret Test osteoporoza 50 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii, tratamente si proceduri corect efectuate
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Cabinet placut amenajat
Centrul Camen
60 Ron
 • Pret Test osteoporoza 60 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Investigatii precise
 • Tratamente personalizate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale unde poti efectua un test de osteoporoza in Craiova 

Te-ai hotarat sa faci un test de osteoporoza in Craiova la insistentele medicului de familie sau medicului specialist in domeniu? Atunci iti recomandam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt cele cinci clinici din orasul tau care efectueaza procedura de investigatie imagistica la o calitate superioara:

1. Centrul Medical Dr. Ianosi

Centrul Medical Dr. Ianosi este o clinica privata din Oltenia, Craiova, cu multiple specialitati, printre care se numara si testul de osteoporoza. Datorita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile cabinetelor medicale, toate investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt la standarde superioare. Astfel, diagnosticul stabilit este unul precis, iar planul de tratament este atent elaborat in functie de patologiile pacientului. Printre aparaturile care sunt folosite merita amintite si osteodensitometrul cu raze X Osteosys (Excellus) si osteodensitometrul cu ultrasunete SONOST 3000. Prin intermediul lor, pot fi efectuate osteodensitometria cu raze X, dar si cea cu ultrasunete. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu si experimentata, aplicand cu atentie un act medical profesionist.

Pretul aplicat pentru un test de osteoporoza este de 80 lei.

Centrul medical este unul dintre cele mai apreciate unitati medicale din Craiova, multumita serviciilor, interventiilor si investigatiilor ireprosabile de care pacientii beneficiaza. Datorita aparaturilor si echipamentelor moderne care sunt folosite pentru diverse proceduri medicale, actul medical este unul corect. In plus, clinica este bine organizata, placut amenajata si curata.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Dr. Ianosi
Vezi Pareri

2. Clinica Irina

Clinica Irina a fost infiintata in anul 2008 si inca de la inceput pacientii aveau posibilitatea de a beneficia de un test de osteoporoza in Craiova efectuat la standarde ridicate. Initial a fost conceputa ca unitate medicala specializata in oftalmologie, ortopedie si recuperare locomotorie, urmand ca in prezent sa exceleze si la investigatiile imagistice. Institutia medicala este certificata ISO 9001 si se afla in relatii contractuale cu CAS la toate specialitatile. Multumita aparaturilor de ultima generatie, dar si echipamentelor medicale performante, toti pacientii pot beneficia de investigatii precise de osteodensitometrie. Echipa medicala este bine antrenata in domeniu, pregatita in medii universitare de renume din tara si perfectionata in domeniul de referinta prin intermediul cursurilor de specialitate.

Tariful aplicat pentru un test de osteoporoza la clinica Irina este de 250 lei.

Personalul este amabil, bine pregatit, profesionist si empatic cu pacientii sai, aspect care cantareste pozitiv in cadrul recenziilor postate in mediul online. Echipamentele si aparaturile folosite sunt moderne, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unor proceduri si investigatii ireprosabile. Printre aspectele care au fost apreciate in mod special sunt amintite si: promptitudinea, serviciile de incredere si implicarea medicilor. Din pacate, gestionarea programarilor nu este intotdeauna efectuata cu atente, rezultand in intarzieri.

3. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia in Craiova daca ai nevoie de ajutorul medicului ortoped pentru efectuarea testului de osteoporoza. Echipa de medici ortopezi este formata dintr-un personal de incredere si bine pregatit, din care merita mentionati si: prof. univ. dr. Dan Grecu, medic primar si dr. Geanina Cristina Bedelici, medic specialist. Acestia au competenta si de a efectua investigatii imagistice, pentru determinarea structurii osului, dar si a rezistentei sale. De asemenea, medicii au capacitatea de a efectua urmatoarele servicii medicale: consultatie de specialitate, control, scoaterea aparatului gipsat, infiltratii articulare, imobilizare femuro-podală aparat gipsat, gambiero-podală, brahio-palmară etc. De asemenea, unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, motiv pentru care unele dintre serviciile medicale sunt gratuite sau decontate.

Pretul pentru testul de osteoporoza este de 60 lei.

Profesionalismul, armonia si buna pregatire a cadrelor medicale sunt principalele aspecte apreciate de pacienti, acestia lasand o multime de recenzii pozitive in mediul online. Colectivul medical da dovada de empatie, asigurand un act medical ireprosabil, dar si un mediu primitor pentru fiecare pacient in parte. Avand acces la aparaturi performante, toate serviciile medicale aplicate sunt calitative. Din pacate, multi dintre pacienti au fost deranjati de nerespectarea programarilor.

4. Centrul Medical Vitaplus

Unitatea medicala multidisciplinara din Craiova, Centrul Medical Vitaplus, este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de un test de osteoporoza la standarde superioare. Echipa medicala este formata dintr-un personal bine pregatit, capabil sa puna in aplicare o astfel de investigatie imagistica. Pentru desfasurarea corecta a osteodensitometriei se utilizeaza aparatul Dual Energy Xray Abbsortiometry, investigatia fiind efectuala de: Iuliana Gheorghita Munteanu, Florentina Popa, Violeta Ancuta, asistenti medicali radiologi.

Tariful aplicat pentru testul de osteoporoza este de 50 lei. 

Centrul medical este apreciat de majoritatea pacientilor care i-au trecut pragul, datorita faptului ca actul medical desfasurat este unul ireprosabil. Investigatiile, tratamentele si procedurile puse in aplicare sunt corect efectuate, multumita aparaturilor si echipamentelor utilizate, care sunt de ultima generatie. In plus, atmosfera este una primitoare, iar cabinetul este placut amenajat.

5. Centrul Camen

Centrul Camen este o unitate medicala care insumeaza peste 15 discipline medicale si in cadrul careia poti beneficia de efectuarea unui test de osteoporoza in Craiova la o calitate superioara. Pacientii pot beneficia de consultatii, investigatii paraclinice si diverse proceduri medicale care au ca scop tratarea corespunzatoare a pacientilor indiferent cat de severe sunt problemele de care sufera. Multumita osteodensiometrului recent achizitionat cu algoritmul unic de SmartScan, rezultatele osteodensitometriei sunt ireprosabile. Echipa medicala este, de asemenea, bine pregatita in domeniu, asigurand servicii si proceduri medicale ireprosabile.

Pretul aplicat pentru un test de osteoporoza este de 60 lei.

Profesionalismul, implicarea si buna pregatire in domeniu sunt principalele aspecte care sunt apreciate de pacientii care apeleaza la serviciile acestei clinici. Interactionarea medic-pacient este ireprosabila, investigatiile sunt precise, iar tratamentele puse in aplicare sunt personalizate in functie de patologiile de care fiecare pacient sufera. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la intarzierea programarilor.

Concluzii

Daca ti-a recomandat si tie medicul de familie sa faci un test de osteoporoza in Craiova, iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate anterior in articol, care sunt puternic frecventate si apreciate in randul pacientilor. Multumita aparaturilor de ultima generatie, dar si echipelor medicale profesioniste, fiecare pacient poate beneficia de investigatii ca la carte si de tratamente atent personalizate in functie de varsta, greutate si predispozitie la anumite afectiuni.