Meniu

Test osteoporoza Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea testului de osteoporoza in Focsani se poate face in cadrul unor clinici foarte renumite, care dispun de tehnologii moderne si pun la dispozitia pacientilor servicii medicale de inalta calitate. Analiza DEXA, numita si test de osteoporoza, este investigatia cu ajutorul careia se masoara densitatea minerala osoasa. Este recomandata persoanelor expuse riscului de a dezvolta osteoporoza pe fondul varstei inaintate sau istoricului familial, precum si persoanelor care au fost deja diagnosticate cu aceasta afectiune si in cazul carora se doreste evaluarea eficientei tratamentului.  

Daca nu esti sigur unde poti face testul de osteoporoza in Focsani, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune variante, precum si alte informatii de interes, cum ar fi pretul investigatiei. Osteoporoza este considerata a fi o boala silentioasa, pentru ca majoritatea oamenilor afla ca sufera de ea odata cu aparitia unei fracturi. De aceea, se recomanda efectuarea din timp a analizei DEXA in cazul persoanelor aflate in categorii de risc, precum femeile aflate la menopauza. 

Tarif pentru efectuarea testului de osteoporoza in Focsani

Daca vei cauta pe Google, o sa observi rapid ca mai multe clinici din Focsani ofera posibilitatea de a face test de osteoporoza. Unul dintre lucrurile pe care e posibil sa iti doresti sa le cunosti inainte de a iti face o programare este pretul investigatiei. De aceea, am realizat un tabel in care am introdus numele celor mai apreciate clinici, alaturi de pretul aferent analizei DEXA:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
Clinica Tineretii
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Test osteoporoza 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de medici profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Ambient placut
 • Amabilitate
 • Programarile nu se respecta
Interclinic
100 Ron
 • Pret Test osteoporoza 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Implicare, empatie si intelegere
 • Preturi rezonabile
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nu se tine cont de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici unde poti face test de osteoporoza in Focsani

Oamenii din Focsani si nu numai sunt atenti la reputatia clinicii si la costurile implicate atunci cand aleg o clinica pentru efectuarea testului de osteoporoza. Daca te numeri printre ei si vrei sa afli mai multe detalii inainte de a suna pentru programare sau a te prezenta la o clinica, poti folosi urmatorul clasament ca punct de pornire sau ghid in alegerea unei clinici foarte bune:

1. Clinica Tineretii

Situata in Focsani, Clinica Tineretii este una dintre unitatile medicale pe care le poti alege daca vrei sa faci test de osteoporoza. Initial, la aceasta clinica se eliberau fise pentru medicina muncii, insa in 2015 a trecut printr-un amplu proces de extindere, astfel ca lista de servicii s-a dezvoltat considerabil. Acum, se ofera servicii medicale din mai multe discipline si consultatii din diverse specialitati: pediatrie, reumatologie, ortopedie, medicina interna etc. Aceasta clinica a pornit la drum cu scopul clar de a oferi ingrijiri medicale de calitate, motiv pentru care a reunit o echipa formata din cei mai buni medici din zona si a facut investitii considerabile in aparatura. 

Pretul pentru analiza DEXA este 150 de lei.

In general, pacientii sustin ca au avut o experienta buna la Clinica Tineretii, unde au beneficiat de servicii de calitate si de atentie din partea personalului. Preturile sunt accesibile, clinica este curata, iar ambientul placut. Medicii sunt profesionisti, amabili si prompti. La polul opus se afla pacientii care au ramas usor dezamagiti, spunand ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Tineretii
Vezi Pareri

2. Interclinic

Interclinic Focsani este o alta clinica pe lista de servicii a careia apare si testul de osteoporoza. Aici sunt disponibile mai multe servicii de diagnostic, printre care ecografia, mamografia, RMN-ul si CT-ul. Acest centru de diagnostic si-a inceput activitatea in anul 2006 si gaduieste un colectiv format din medici primari si medici specialisti, cu experienta in domenii ca imagistica medicala, medicina nucleara, reumatologia si neurologia. Experienta vasta si accesul la tehnologii performante contribuie la asigurarea unor ingrijiri si tratamente calitative pacientilor. 

Pentru analiza DEXA, preturile pornesc de la 100 lei.

Serviciile de calitate, profesionalismul echipei, implicarea medicilor si rezultatele bune sunt principalele motive pentru care mai multi oameni recomanda Interclinic si pentru care au oferit recenzii pozitive in mediul online. Preturile sunt rezonabile si medicii foarte bine pregatiti, empatici si intelegatori. Clinica este curata, primitoare si dotata cu aparatura de ultima generatie. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar exista si pacienti care spun ca nu se tine cont de programari. 

Concluzii

Pentru testul de osteoporoza, oamenii din Focsani au acces la servicii de calitate oferite de clinici care au castigat aprecierea unui numar mare de pacienti de-a lungul anilor. Acestea se remarca prin tehnologiile moderne folosite, prin atentia la nevoile pacientului si prin faptul ca gazduiesc medici foarte bine pregatiti, care ofera explicatii detaliate.