Meniu

Test osteoporoza Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Scaderea densitatii si a masei oaselor la persoanele in varsta determina fragilitate osoasa si pericolul unor fracturi grave, de aceea acestea trebuie diagnosticate din timp, printr-un test de osteoporoza in Galati. Screeningul pentru depistarea osteoporozei consta intr-o investigatie imagistica numita osteodensitometrie, test care masoara densitatea minerala osoasa intr-o anumita portiune a osului, de regula la nivelul coloanei vertebrale si al bazinului.

Daca nu stii unde sa mergi pentru a efectua testul noninvaziv si nedureros, acest articol iti pune la dispozitie informatii utile cu ajutorul carora te poti orienta pe piata medicala privata din Galati.

Cat costa un test de osteoporoza in Galati?

Stii ca pentru osteodensitometrie este nevoie de aparatura speciala si de anumite competente medicale din partea medicului caruia te vei adresa pentru investigatie, de aceea ai vrea sa stii cat te costa un test de osteoporoza in Galati. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te adresezi, precum si tarifele practicate pentru testul care te intereseaza.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
ReumaDiagnostic
80 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza porneste de la 80 Ron
 • Clinica moderna
 • Concept occidental de abordare a pacientilor
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea intregului personal
 • Dotari de ultima generatie
Centrul Irina
100 Ron
 • Pret Test osteoporoza 100 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face un test de osteoporoza in Galati

Vrei sa beneficiezi de calitate, de profesionalism si de un diagnostic corect in urma unui test de osteoporoza in Galati, prin urmare ai dori sa cunosti mai multe amanunte despre activitatea clinicilor incluse in clasament, pentru a te hotari incotro sa mergi pentru investigatia de osteodensitometrie. Prin urmare, ai nevoie de aparatura performanta si de un medic bun, care sa interpreteze rezultatele imagistice. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla unde le poti gasi si care sunt parerile pacientilor tratati la fiecare dintre unitatile medicale din top, despre prestatiile acestora.

1. ReumaDiagnostic

ReumaDiagnostic este cunoscut pacientilor din Galati drept Centru Medical dedicat Patologiei Musculoscheletale, in care pot avea acces la investigatii imagistice – ecografie, test de osteoporoza, diagnostic si tratament de reumatologie si recuperare medicala. La sectia de reumatologie a clinicii se poate realiza osteodensitometrie prin tehnologia REMS, cu ajutorul aparatului de ultima generatie Echolight. O vei intalni aici pe dr. Mihaela Sarbu, medic primar reumatolog, avand competente in ecografia aparatului locomotor si peste opt ani de experienta in spitale si clinici de prestigiu din Belgia si Spania. Clinica a fost infiintata in luna iunie 2022, de catre o echipa de medici tineri si bine pregatiti in imagistica medicala, reumatologie, ortopedie si traumatologie, si kinetoterapeuti. 

Lista de servicii si preturile aferente pot fi consultate pe site-ul web. Pentru testul de osteoporoza vei plati 80 de lei pentru o zona osoasa, 150 de lei pentru doua zone si 200 de lei pentru trei zone.

Pacientii care au apelat la serviciile ReumaDiagnostic acorda cinci stele din cinci acestui centru medical. Ei apreciaza clinica moderna, conceptul nou, occidental de abordare a pacientului, serviciile de foarte buna calitate, profesionalismul desavarsit al medicilor, amabilitatea intregului personal si dotarile de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre ReumaDiagnostic
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Irina

Infiintat in anul 1999 in Galati, Centrul Medical Irina este parte a retelei de sanatate Sfanta Maria, si ofera pacientilor o diversitate de servicii de sanatate: analize de laborator, imagistica medicala – radiologie, ecografie, test de osteoporoza, endoscopie, colonoscopie, explorari functionale, precum si cabinete de consultatii cu urmatoarele specialitati: ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, interventii rapide pentru hemoroizi, obstetrica-ginecologie, gastroenterologie, urologie, interne, ORL, oftalmologie, cardiologie, pediatrie, medicina generala, medici de familie, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, dermatologie, pneumologie, alergologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, oncologie. Osteodensitometria DEXA se efectueaza in cadrul cabinetului de ortopedie. Centrul Medical Irina este in relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru analize de laborator, ecografii, radiografii, DEXA, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice si ingrijiri la domiciliu.

Contra-cost, pretul unui test de osteoporoza este de 100 de lei, in care se includ si analize de laborator specifice: fosfataza alcalina, calciu total, calciu ionic, proteine totale, magneziu si consultatie gratuita la medic, in cadrul programului de preventie a osteoporozei dezvoltat de clinica.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu aceasta clinica, in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Unii apreciaza ca au avut parte de servicii de calitate si de medici profesionisti. Multi reclama insa probleme in functionarea centrului, legate de gestionarea programarilor, care provoaca timp mare de asteptare si de comportamentul personalului de la receptie, care este lipsit de solicitudine si nu raspunde la telefon.

Concluzii

Depistarea unei afectiuni osoase pe cat de silentioase, pe atat de serioase se poate face acum simplu printr-un test de osteoporoza in Galati. Pacientii din orasul de la malul Dunarii beneficiaza de posibilitati multiple de diagnostic si tratament, in cadrul unor clinici dotate cu aparatura de ultima generatie si dispozitive moderne pentru osteodensitometrie. 

Reumatologia si ortopedia sunt specializari bine reprezentate in Galati, iar pacientii de aici pot accesa consultatii si investigatii pentru sanatatea aparatului locomotor in cadrul unor clinici de top. Oricare ar fi alegerea ta pentru efectuarea unui test de osteoporoza aici, ai toate sansele sa beneficiezi de servicii de calitate si de o rezolvarea eficienta a problemei de sanatate de care suferi.